U trendu

Uvek žele da vode glavnu reč: Ova 3 horoskopska znaka ne mogu da podnesu da im se naređuje

Oni obožavaju da šefuju i uvek vole da pokažu svoju moć i autoritet. Prema horoskopu, takvi ljudi se najčešće rađaju u ovim znacima.

Ovan

Voli da se gura u prve redove. Glasan je, nametljiv i premalo se obazire na osećanja drugih ljudi. Kao šef odlučuje naglo i izdaje naloge brzo, bez mnogo objašnjenja, ne dozvoljavajući suvišna pitanja. Direktna, odlučna i hrabra priroda mu pomaže da se izrazi u kriznim situacijama. Manje je uspešan u dugoročnim projektima, gde nepotrebno vrši pritisak na sve zaposlene ispod sebe.

Škorpija

Škorpija voli da kontroliše druge. Njena dominantna priroda podstiče je da se uzdigne do pozicije u kojoj može da diktira aktivnosti u poslovnom i privatnom okruženju. On je oštrouman i proračunat strateg koji veruje da sve najbolje zna i da drugi moraju da ga slušaju bez pogovora. Ako naiđe na otpor, može postati opasan protivnik, piše tportal.hr.

Lav

Uloga Lava nadređenog je urođena. U svim situacijama on vodi glavnu reč i oseća potrebu za tuđim poštovanjem i poslušnošću. Gotovo nikada ne dovodi u pitanje svoje kvalifikacije za lidersku poziciju i retko sluša tuđa mišljenja i upozorenja. Ako se njegovo visoko mišljenje o sebi ne poklapa sa stvarnošću, podređeni će imati težak život pod njim.

Jarac

Ne trpi da mu se naređuje, pogotovo ako je manje sposoban, vredan ili obrazovan. Posebno je besan ako se požuri. Voli da bude šef ili vladar iz senke, u poziciji onog koji donosi odluke i naređuje, ali ne snosi odgovornost. Kao podređeni, veoma je odgovoran i precizan, ali kao nadređeni želi što više slobode i zahteva punu lojalnost.

Bik

Nije dovoljno fleksibilan da se dobrovoljno prilagodi svojim nadređenima i njihovim hirovima. On nema volje da detaljno objašnjava svoje postupke. Rešenje je jednostavno: zauzmite lidersku poziciju i izbegavajte dosadne dužnosti koje podređeni pritiskaju na vas. U ulozi šefa je u početku tolerantan, ali se vrlo lako naljuti na onoga ko ga više puta izneveri.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar