U trendu

Veliki mesečni horoskop za jun 2018. godine

OVAN

POSAO: Dobar aspekat Merkura i Marsa donosi priliku da se pokažete koliko ste moćni i koliko možete da napredujete. Taj isti Mars kreće retrogradno od 26 juna pa bi bilo dobro sve da završite šta ste naumili jer ćete u suprotnom morati da čekate do avgusta meseca. Sada ste u prilici da vam pomogne neko ko radi u državnoj zgradi ili je povezan sa IT sektorom. Vreme je da mnogi Ovnovi pokrenu svoju kreativnost.

LJUBAV: Dosta ste vezani za ljubav i kuću, bar u prvoj polovini meseca dok je Venera u Raku. Imaćete dobar porodični život a ne nešto što može da vam poremiti vaš kućni mir. Ono što je važno jeste da se posvetite kući i svom partneru i neće biti problema. Slobodni će imati dva poznanstva i neće znati šta da rade i kome da se poklone. Verovatno će jedna Vaga biti nešto što je vama potrebno ili totalno druga osoba kao Škorpija ili Devica koji vas najbolje razumeju. Važno je da pokažete zdrav razum.

ZDRAVLJE: Iako ste se oslobodili Urana sada možete imati bar jedan period bolji nervni sistem. Moraćete više da se krećete posebno oni Ovnovi koji su vezani za kancelariju.

BIK

POSAO: Dolazi period koji je totalno nov i neponovljiv. Imaćete mesec od koga možete samo da očekujete najbolje. Promene su izvesne, mada ih vi ne volite ali moraćete da se otvorite i započnete  život koji niste imali prilike pre da vodite. Saradnicu su pored vas i dalje, veruju u vaše sposobnosti i neće biti drugih koji su zamenljivi. Verujete Bikovima, Škorpiji, Devici, Ovnovima i Ribama. U ovom trenutku oni su vaši najbolji saradnici.Verujte sebi i kraj meseca je  bolji za odlazak u inostranstvo ili saradnju sa zemljama regiona.

LJUBAV: Spremni ste da stavite u zaborav sve što je bilo i šta će biti je ono što predstavlja kamen temeljac za vas. Možete očekivati da vaš rejting poraste i zainteresovanost kod suprotnog pola, jer uvek plenite gde god da se nađete. Jun je mesec za nova poznanstva. Oni koji su zauzeti mogu da očekuju privrženost partnera ali isto tako stalnu potvrdu ljubavi. Uran koji je ušao u vaš znak daće vam strastnu vezu u prvoj polovini meseca, dok u drugoj morate da rešite stanje u braku koje je prilično poljuljano posebno pred kraj meseca kada Msrs krene u retrogradno kretanje.

ZDRAVLJE: Možete patiti od bolova u glavi, posebno ako ste metreopata. Krvni pritisak i način ishrane su akcenat na ovaj period.

BLIZANCI

POSAO: Tokom meseca ćete imati želji da promenite sve što ste planirali ili želeli. Nećete se vraćati na staro, menjate ljude, saradnike, pa čak ste spremni i na promenu posla ako je tu bolji finansijski deo. Uglavnom sada je važno da sarađujete sa onima koji imaju otvoren um, ideje. Novac koji ste imali kao dug biće vraće a vama vaši dužnici vraćaju dugovanja do 20. u mesecu. Potrebna vam je saradnja sa vatrenim i vazdušnim znacima. Osoba rođena u znaku Vodolije može biti od velike koristi. Kraj meseca može biti značajan jer upravo ta Vodolija može da vam donese neočekivani uspeh i pomoć.

LJUBAV: Možete pokazati izvesnu ljubomoru, nepoverenje. Tražite stabilnost i odanost kod partnera mada, često grešite. Posebno osobe koje su u braku imaće problem šta dalje? Da li da ostanu ili da predaju papire za razvod. Nikako stabilizacija na emotivnom polju. Imali se poznanstvo koje ni sad ne umete ili ne možete da definišete. Osoba može biti iz druge države, stranac, strankinja ili neko ko je dugo živeo u inostranstvu pa se vratio. Slobodni će imati vezu sa Strelcem, Jarcem ili Škorpijom.

ZDRAVLJE: Veća  napetost može stvoriti grčeve u nogama ili donjem delu kičme. Stres vam je najveći neprijatelj i njega morate postepeno da eliminišete.

RAK

POSAO: Venera u vašem znaku u dobrom aspektu sa Neptunom daće Rakovima puno kreativnosti. Javnost vas voli i samim tim možete privući dosta klijenata koji će vam omogućiti bolju zaradu. Ipak poslušajte savete zemljanih znakova Jarac, Devica ili Bik. Oni koji planiraju da menjaju posao ili firmu mogli bi da upadnu u lošu energiju i samim tim neće ostavriti ono što ih interesuje. Posle 19. Juna imate put koji menja dosta toga u vašem planu i radu za dalji period. Rad sa ženama, ulepšavanje, putovanje na par dana daće uvećane finansije. Mars u osmom polju tražiće od vas da se potrudite oko veće plate ili da vratite dugovanja iz predhodnog perioda.

LJUBAV: Reklo bi se da ste raspoloženi i da možete da izdržite svačije mišljenje, stav. Partner vas ne razume ili iritira pa morate da ćutite i budete oprezni kako brak ili veza ne bi krenula nizbrdo. Iako ste puni nežnosti i ljubavi, neumete to da pokažete i onda stradate. Pokušajte sa komunikacijom ili neki kratak izlet u prirodu, put. Slobodni Rakovi imaće susret sa Vodolijom, Blizancem ili Vagom koji će sigurno promeniti životni kurs. Posebno dobar period za ljubav za oba socijalna statusa u trećoj nedelji meseca.

ZDRAVLJE: Mars u Vodoliji donosi jake nervoze, problem pritiska ali i mogućnost padova, povreda.

LAV

POSAO: Uvek u pokretu. Samo vam je potrebno malo da biste pokrenuli svoj motor. Sada ste u fazi kratkih putovanja, kombinacija sa inostranstvom, raznim pregovorima ali kao i uvek vi ste osoba koja mora da odluči na kraju. Vodolija vas podiže kada je nova ideja na listi vašeg interesovanja ali budite oprezni posebno pred krak meseca kada Mars bude retrogradan da vas previše ne ponese, jer vi ste ipak realniji tip od vazdušnih znakova. Njih pad brzo prođe ili ga zamene nekim novim poslom koji i nemora da bude tako isplativ dok  Lav voli stabilnost i puno novca. Povoljan period posle 10. u mesecu i jačanje finansija. Saradnja sa zemljama Rusije ili Kina mogu biti povoljne za zaradu.

LJUBAV: Ljubavno uvek imate šta da kažete. Tokom praznika ste upoznali osobu koja je zanimljiva, umetnik, pesnik, muzičar ili se bavi nekim sportom, uglavnom zanimljiva osoba koja podiže raspoloženje, najbolje bi bilo da je rođena u vatrenom znaku Lav , Ovan ili Strelac, mada i Vodolija i Vaga mogu da vam poprave status. Lav koji je u braku očekuje maksimalu vernost ali i pokornost partnera što je moguće ukoliko je u braku sa osobom koja ceni tradicionalne vrednosti, ako je u braku sa urbanom osobom, onda je to težak faktor, koga treba prevazići.

ZDRAVLJE: Oprezno sa čulom vida i sluha. Preterana noćna vožnja može da naškodi.

Foto: panajiotis/pixabay.com

DEVICA

POSAO: Ambiciozan mesec na samom početku. Znate šta radite i na koji način treba da pokrenete posao. Osobe koje su nezaposlene mogu očekivati pomoć od prijatelja ili bivših saradnika. Veći novac vam stiže iz inostranstva. Imate pomoć osobe koja radi poslove finansija, trgovine, saobraćaj i turizam. Potrebno je da se aktivirate posle 14. u mesecu. Pazite pred kraj meseca da vas ne ponese ideja o brzoj zaradi. Vi ste tip koji mora sve svojim radom da zasluži.

LJUBAV: Devica uvek voli da na samom početku ima predstavu o svom emotivnom bilansu. Tako će biti i tokom meseca jer vam se otvara konačno put novog poznanastva ukoliko ste sami. Ovo je osoba koja može da zadovolji vaše kriterijume. Ta osoba ima stabilan posao, nekretninu i veoma je društvena. Neko ko u svakom momentu uliva sigurnost. Potrebno vam je da se oslonite na Blizanca,Vagu, Strelca ili osobe rođene u znaku Raka. Oni koji su u braku mogu imati problem zdravlja partnera ali se reševa sve do kraja meseca.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je osetljivo kroz creva i debelo crevo. Možete imati i nervozu želuca. Morate smiriti misli kako bi se stabilizovali i oporavili.

VAGA

POSAO: Svesni ste kao i uvek svojih mogućnosti i kvaliteta tako da će put ka uspehu biti lakši. Novac vam je na dohvat ruke na samom početku meseca, mada bi trebalo da pripazite tokom sredine meseca, tačnije između 13 i 19 juna jer možete imati krizu, nedostatak ili čak manji gubitak. Stoga dobro povedite računa i rasporedite ravnomerno finansije. Nezaposleni očekuju poziv iz inostranstva ili zemlje regiona.

LJUBAV: Oni koju su slobodni čeka povratak stare ljubavi ali i novo poznanstvo. Tokom meseca možete biti rastrzani između dve ljubavi. Neće biti tajne ali sam sklop i događaji će se tako ređati da će jednog trenutka biti potrebno da se krijete. Venera će u drugoj polovini meseca biti u znaku Lava i pomoći svim Vagama da se više aktiviraju. Osoba iz znaka Bika ili Vage može biti dobra  za emotivni život.

ZDRAVLJE: Poboljšanje na polju zdravlja Vagama daje mogućnosti da se oslobode teških misli i okrenu sportom koji najviše vole.

ŠKORPIJA

POSAO: Previše planova i ambicije mogu da dovedu do konfuzije i nestabilnosti. Sada ste u periodu tokom meseca da napravite značajnu promenu. Ceo mesec je aktuelan i ono što je važno da postavite  jasne ciljeve. Vodolija će biti pravi partner za saradnju isto tako za put ili saradnju iz inostranstva. Saturn koji se nalazi u znaku Jarac pojačava autoritet pa ćete biti u situaciji da doneste važne odluke za druge. Osoba rođena u znaku Strelac je dobra za povezivanje sa inostranstvom, dok Jarac može da vam pomogne oko organizacije ili reorganizacije posla.

LJUBAV: Iz vas zrači jedna pozitivna seksipilna energija. Treba vam jaka i snažna emocija prožeta ljubomorom, tajnom, istraživanjem. Ipak će osoba u znaku Ribe biti pravi partner. Jarac je dobar za seksualni život, dok će vas Vaga i Devica uvlačiti u brak ili zajednicu. Oni koji su u braku ili vezi mogu očekivati sredinom meseca nepoverenje partnera ali već pred kraj stanje se stabilizuje. Imate snažnu volju da ubedite partnera u iskrenu ljubav koju pružate.

ZDRAVLJE: Mars u Vodoliji pojačava energiju već snažne Škorpije, pa će naboj emocija uvek izazvati nervozu, problem srca. Ovde se savetuje više sporta.

STRELAC

POSAO: Obično jun mesec može da bude ponekad otežanje za optimistične Strelčeve. Imate problem finansija ili se nalazite u situaciji gde morate da donesete važnu odluku kada su finansije u pitanju. Ono što vas čini jakim je vaš faktor – Sreća koja će vam poslužiti da se izborite za bolju budućnost. Novac vam se otvara od  druge polovine meseca a pomoć od Bika, Ovna ili Blizanca je izvesna. Spremni ste za novi početak,  novo doba. Iako ćete biti razapeti na dve poslovne strane, tačnije dve kompanije će vas tražiti a vi ipak dobro promislite jer biste ipak trebali raditi po svom osećaju i samim tim ostvariti svoj privatan posao. Razmišljajte o tome, bar za početak.

LJUBAV: Previše udvarača ali vama je za oko zapala osoba koja ima stil, prestiž, stav, novac i autoritet. Bićete pored svega rezervisani i možete da očekujete povratnu informaciju sredinom meseca i poziv na sastanak. Savet vam je da uvek verujete svojoj intuiciji koja je svakako nepogrešiva. Oni koji su u braku ili vezi, imaće zanimljiv period od 14 juna. Vaša harizma osvaja i vraćate se dobrom odnosu sa partnerom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i iskoristićete maksimalno slobodno vreme za sport. Povedite računa o padovima jer vam Uran u šestom polju može doneti i povrede.

JARAC

POSAO: Mars u drugom polju u znaku Vodolije Jarčevima daje ambiciju koju nisu imali. Moraćete ozbiljne poslove da prihvatite, nešto što nije lako raditi ali isto tako ćete imati šanse da razvije biznis i sve što je vama dugo godina trebalo. Druga polovina meseca je važna za kredite, pozajmice i ostale donacije. Vama će se posao proširiti u većim razmerama a pomoć možete da tražite od Lava ili Device.

LJUBAV: Venera u znaku Raka u sedmom polju braka daje da budete privlačni lepi zanimljivi suprotnom polu a vi ćete da ulepšavate sami sebe. Zanimljivo je da će bivša ljubav opet da se aktivira ali nećete zadugo biti zajedno. Novo poznanstvo ima jak uticaj na vas i osoba koja vam sledi može da bude i prava veza koja od leta daje brak. Udvaranje Device, Jarca, Strelca, Ribe i Vage. Oni koji su zauzeti brak ili veza, moraju da pokažu više razumevanja i da spuste loptu jer preterano kritizerstvo i zahtevnost može da bude pogubno za brak.

ZDRAVLJE: Jačajte imunitet prirodnim melemima, posebno Jarčevi koji su skloni gojenje. Rast šećera u krvi je izvestan a morate posetiti specijalistu zbog krvnog pritiska.

VODOLIJA

POSAO: Morate da menjate posao, okolinu, lokal ukoliko imate radnju, firmu, sve je na kraju i sve mora iznova. Imaćete saradnju sa vatrenim znakovima, posebno sa Ovnom, Strelcem, Lavom. Saradnja sa velikim firmama, biće od koristi za dalji rad i uvećanje novca. Ne treba da ulažate u poslove nekretnina ili berza. Opet aspekat kaže sačekajte i od narednog perioda biće boljih mogućnosti za ostvarenje planova.Vodolije koje se bave javnim poslom ili politikom, ne bi trebali da srljaju u nove poslove jer mogu da dožive gubitak.

LJUBAV: Pored svega što se dešava ako ste neraspoloženi ili nervozni vi jednostavno nemate želju da budete sa nekim. Više volite svoj svet, samoću, duhovno učenje, yogu..Ovan vam je intrigantan, nedostižan ali vas pomalo iritira. Možda je najbolje da se vežete za drugu Vodoliju ili zemljani znak Bik, Devica, Lav iako ste dosta različiti. Oni koji su u braku imaju fizičko odvajanje od partnera ili nerazumavanje. Potreban vam je prijatelj koji će vas pomiriti i unaprediti vaš ljubavni život.

ZDRAVLJE: Dosta dobar period za one koji već imaju prirodno dobro zdravlje, dok će oni koji su imali problem sa pritiskom ili kičmom ponovo osetiti tegobe.

RIBE

POSAO:  Pomoć u finansijskom smislu imate od osobe rođene u znaku Raka ili Vodolije. Ovan je vaš saradnik a vodite računa ako sarađujete sa Blizancima ili Strelčevima. Oni su skloni da vam novac izvuku ali da ništa ne bude od toga. Za vas je dobro da se ostvarite kroz umni rad ili ako se bavite medijima onda je najbolje da pišete knjigu ili stručne tekstove za novine. Čim Venera kroči u znak Lava a to je druga polovina meseca tada očekujte priznanje i nagrade.

LJUBAV: Vama je i potrebno da budete sa osobom koja je otvorenija nego vi i to će sigurno da poboljša vaš ljubavni život. Imate često pozive od bivše ljubavi ali neće moći da bude kao što je bilo, bolje sve novo i ispočetka. Oni koji su u braku uvek maksimalno privrženi partneru i neispuštaju ga iz vida. Imate šesto čulo kada je ljubav u pitanju i možete da računate da ste uvek u pravu u proceni svake osobe koja je u vašem okruženju. Dopašće vam se jedan Lav.

ZDRAVLJE: Dosta dobro zdravlje za Ribe daće i mogućnosti da se više posvetite svom telu i tretmanima koje volite od spa centra, preko bazena, masaže ili nekim aerob vežbama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.