U trendu

Veliki nedeljni horoskop (od 4. juna 2018.- 10. juna 2018. godine)

OVAN

Nepovoljan vam je period i imate brojna ograničenja na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete susret sa nekom zauzetom osobom koja će vas očarati. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa cirkulacijom, venama, nogama, zglobovima kao i sa osetljivim bubrezima ili viškom vode u organizmu. Pazite na sebe.

BIK

Postoje neke stvari koje su vam nejasne a tiču se vaše komunikacije sa poslovnim saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljive promene sa jednom Vodolijom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za centralni nervni sistem, mišiće, grčeve, povećajte unos magnezijuma i to će vam u nekoj meri dati doprinos zdravlju.

Foto: Free-Photos/pixabay.com

BLIZANCI

Nemate dovoljno poverenja u svoje poslovno okruženje, a pogotovo u nadređene. Kada je u pitanju ljubav ne biste trebali da očekujete drastične promene tokom ove nedelje. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za ukočenost u leđima. Takođe vas prati i malaksalost, osećaj bezvoljnosti i mrzovolja. Potrebno vam je opuštanje neke vrste.

RAK

Saradnja sa inostranstvom bi mogla da vam unese značajne promene u poslovno okruženje. Na polju zdravlja vas očekuje nedefinisana situacija sa osobom koja vam se dopada. Kada je u pitanju zdravlje mogući su neki manji problemi vezani za noge, kolena, zglobove. Takođe, trebali biste da povedete računa i da ne preterujete sa unosom alkohola.

LAV

Finansije vam postaju prilično nestabilne što vas brine na neki način. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete tajne susrete sa osobom koja vas izuzetno jako privlači. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa urinarnim traktom, ali takođe i podložnost upalama, infekcijama i povišenoj temperaturi. Ne osećate se najbolje tokom ove faze.

DEVICA

Možete da očekujete da će vam poslovna situacija ići stabilnim i mirnim tokom. Na polju ljubavi vas očekuje jedan veoma romantičan susret sa osobom do koje vam je stalo. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa urogenitalnim traktom, bubrezi vam mogu biti pogotovo osetljivi ali i bešika takođe. Skloni ste prehladi ali i infekcijama.

Foto: Pixabay.com/nadiaitani

VAGA

Možete da očekujete period u kojem ćete imati jako mnogo poslovnih obaveza. Na polju ljubavi vas očekuje dosada, kojoj inače niste skloni. Nedostaju vam nova dešavanja. Kada je u pitanju zdravlje treba da budete posebno oprezni jer su novi problemi na vidiku. Imunitet vam je oslabljen pa možete da budete raznim tegobama sada skloni.

ŠKORPIJA

Imaćete dosta novih promena i dešavanja na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav maštate o osobi koja vam se dopada i na neki način postajete opsednuti njome. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi vezani za kardiovaskularni sistem. Redovno proveravajte stanje krvnog pritiska i posetite lekara ako primetite neke promene.

STRELAC

Očekuje vas prilika da se konačno stanje na poslovnom polju kod vas stabilizuje. Na polju ljubavi dolazi do poboljšanja odnosa sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje možete imati manje probleme sa bešikom, ali generalno ne biste trebali da imate previše tegoba. Ovaj period vam nije loše postavljen, pa se stanje generalno popravlja.

JARAC

Očekuje vas šansa da na nekom poslovnom putovanju pokažete svoje sposobnosti. Kada je u pitanju ljubav manje rasprave sa voljenom osobom vam remete unutrašnji mir. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa grlom, virusnim infekcijama ili tegobama vezanim za respiratorne puteve. Generalno biste trebali sada da budete oprezni sa zdravljem.

VODOLIJA

Poboljšanje na polju finansija vam dolazi, možete da očekujete nov priliv novca. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljiva dešavanja sa osobom iz poslovnog okruženja. Kada je u pitanju zdravlje nema naznaka za veće promene ili probleme. Osećate se generalno dobro. Jedino što biste trebali da povedete računa o ishrani koja je problematična.

Foto: Pixabay.com/kaboompics

RIBE

Ne očekuje vas povoljna faza za posao, moguće je da nećete biti zadovoljni ishodom obavljenog posla. Kada je u pitanju polje ljubavi imate osećaj velikog razočarenja. Na polju zdravlja vas očekuju tegobe vezane za glavobolju, nizak pritisak. Malaksalost vas takođe prati kao i osećaj hroničnog umora. Oči su vam takođe sada osetljive prilično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar