U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 1. do 8. jula 2019. godine)

Ovan

Povoljan je period da unesete važne odluke i promene u svoj privatni posao. Moguće je da ćete rešiti neke važne porodične probleme. Polje emocija vam je stabilno postavljeno znate šta želite. Kada je u pitanju zdravlje imaćete mogućnost da smršate u ovom periodu, dobra je faza za početak dijete i za promene u tom smislu.

Bik

Ukoliko se budete potrudili da u komunikaciji budete jasni i otvoreni, na polju posla ćete ostvariti važne pomake. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas novi zanimljiv susret. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi vezani za disajne puteve. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni prehladi i problemima sa plućima.

Foto: Ana_J/Pixabay.com

Blizanci

Finansije bi trebale da vam se značajno uvećaju u narednom periodu. Sve ukazuje na poboljšanje zarade. Na polju ljubavi nećete imati veće promene, zadovoljni ste sa voljenom osobom. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuje vas period u kojem ćete biti skloni gojenju, prejedanju, preterivanju sa hranom i pićem pa pokušajte to da izbegnete.

Rak

Očekuje vas faza koja može da vam donese pometnju, probleme i pad koncentracije na poslovnom polju. Na polju ljubavi ćete doneti važnu odluku ove nedelje. Kada je u pitanju zdravlje, trebali bi da posetite lekara. Možete da budete skloni većim problemima sa glavoboljom, umorom, migrenama, pritiskom…

Foto: Quadinsan/Pixabay.com

Lav

Očekuje vas rasplet događaja, neke stvari će da isplivaju na videlo u narednom periodu vezano za vaš posao. Kada je u pitanju ljubav sve ste sigurniji u to prema kome imate prava osećanja. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi vezani za nesanicu. Prijaće vam da budete fizički aktivniji i da se bavite sportom.

Devica

Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da razaznate ko su vam pravi prijatelji. Na polju posla ćete definisati neke odnose. Kada je u pitanju ljubav, dobijate puno pažnje od voljene osobe. Na polju zdravlja tokom ove nedelje ne biste trebali da imate neke veće probleme. Očekuje vas mirna i povoljna faza.

Vaga

Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da napredujete i da ostvarite značajno poslovno poboljšanje. Na polju ljubavi vas očekuju važne odluke, moguće je i da želite brak. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa kičmom ali i kožom, zubima i kostima takođe.

Škorpija

Nove prilike vas očekuju, kada je u pitanju posao sreća vam na neki način dolazi preko inostranstva. Na polju ljubavi vas očekuju pozitivna dešavanja sa osobom koju već poznajete. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete imati manje poteškoće vezane za kolena, noge, zglobove pa se čuvajte mogućih povreda.

Foto: Pixabay.com/Unsplash

Strelac

Finansije vam idu uzlaznom putanjom i zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na poslu. Kada je u pitanju ljubav, novo poznanstvo vas vodi do jakih strasti. Na polju zdravlja vas očekuje period oporavka, regeneracije i dobrih promena. Vreme je da prevaziđete neke probleme iz vaše prošlosti.

Jarac

Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da potpišete važan poslovni ugovor. Ljubavna situacija se menja nakon što upoznate novu osobu za koju osećate da će promeniti vaš život. Na polju zdravlja možete da imate manje probleme vezane za urogenitalni trakt, bešiku, mokraćne puteve pa povedite računa o tome.

Vodolija

Konačno vas očekuju poslovne promene koje ste čekali neko duže vreme. Polje zarade vam se na dobar način pokreće. Na polju emocija niste zadovoljni ali kao da sada ništa i ne možete da promenite. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas mogući problemi sa krvnom slikom, sklonost virusima, upalama, povišena temperatura, itd.

Ribe

Dosta sreće vas očekuje, poslovi vam idu kao što ste zamislili i zadovoljni ste zbog toga. Na polju ljubavi vas očekuju nova dešavanja sa osobom prema kojoj gajite osećanja. Kada je u pitanju zdravlje pred vama je dobra nedelja u kojoj ćete biti puni energije. Prijaće vam da budete aktivniji na svim životnim poljima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar