U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 11. do 17. jula)

Ovan

Oslanjate se na pomoć, ali najveći deo posla, ipak, morate da kontrolišete vi sami. Možete pomisliti kako će neko iskoristiti situaciju u kojoj se nalazite da bi izvukao korist za sebe. Nemojte se previše opterećivati prošlošću ili nekim nesmotrenim potezima koje ste povukli u vezi koja je za vas veoma značajna. Ako ste u vezi sa partnerom koji je veoma zauzet, moraćete da sami preuzmete odgovornost za neke važne odluke koje se tiču oboje. Nikako ne bi smeli da zaboravite na odluke koje se tiču promena u ishrani.

Bik

Možete dobiti dve podjednako primamljive ponude. Odlučite se za onu koja vam najviše odgovara na duži rok, čak i ako može biti malo rizičnija od one u okviru koje pretpostavljate da biste mogli zaraditi poveći iznos za kratko vreme. Novo poznanstvo može značiti za vas mnogo više nego što pretpostavljate. Bićete uzbuđeni, egzaltirani, ali ne i spremni da uđete u vezu za koju niste sigurni da je za vas pravo rešenje. Potrebno vam je više kvalitetnog sna. U prethodnoj fazi ste se preterano iscrpeli.

Blizanci

Povoljan period u toku koga možete postati svesni svojih kvaliteta. Plasiraćete ih na pravi način, ali ne budite naivni. Mnogi koji vas tapšu po leđima sa vama su iz koristi ili zbog onoga što misle da možete da im pružite u budućnosti. Neko želi da vas ponovo zainteresuje za sebe. Nemojte se previše kolebati oko onoga što znate da je, kako za za vas, tako i za oboje ako ste u dužoj vezi ili braku, najbolje. Povećajte unos vitamina i potrudite se da manje konzumirate alkoholna i gazirana pica koja vam oštećuju jetru.

Rak

Period velikih napora je pred vama. Vaš entuzijazam nije dovoljan, potrebno je da budete maksimalno realni. Mnogi dele vaš optimizam, ali vi ste spremni i da se nesebično založite za one od kojih niste imali mnogo koristi. Porodični život ne donosi satisfakciju ma koliko se trudili da svima izađete u susret. Moguće da se previše žrtvujete, kako za porodicu, tako i za partnera koji koristi neku vašu slabu tačku da bi imao moć nad vama. Važno je da se pravilno oslobadjate od viška toksina koji vam ugrožavaju organizam.

Lav

Imate velikog uticaja na saradnike, uvažavaju vaše mišljenje. Privlači vas ideja o novom poslu u okviru koga bi neki vaši talenti došli do punog izražaja. Moguće je da u narednom periodu dobijete interesantnu ino ponudu. Čekate poziv od nekadašnje simpatije ili ćete biti u prilici da se pomirite sa partnerom. Bićete raspoloženi za iskren razgovor, ali ne bi trebalo da se previše vraćate u prošlost, ništa nećete time postići. Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da više brinete o psihofizičkom stanju.

Devica

Uspevate da nametnete svoje stavove i pokušavate da uvećate prihode, posebno kada je u pitanju posao sa osobama koje su izuzetno sposobne. Pitanje novca je nešto što vam trenutno predstavlja neku vrstu prioriteta, čak i ako ste dobrog finansijskog stanja. Naporan period, naročito ako ste u vezi sa ambicioznom osobom koja prioritet daje karijeri. Pošto ste i vi u fazi proširenja poslova, bilo bi dobro da ne ulazite u nepotrebne rasprave oko nečega što je uvek povod za nesuglasice. Zdravstvene tegobe uglavnom prouzrokovane stresom i visokim krvnim.

Vaga

Neko pokušava da poljulja vaše samopouzdanje ili vaš ugled. Izaberite saradnike koji su manje skloni nerealnom optimizmu ili preteranom pesimizmu. U sferi finansija dobro se snalazite, iako ste skloni rizicima. Ako ste slobodni srešćete osobu koja vam se dopada pod nekim malo tajanstvenim okolnostima ili u društvu osoba koje se bave umetnošću. Dobro se osećate u društvu osoba koje zrače optimizmom i koje podstiču kod vas želju za uspehom. Morate se malo aktivirati u fizičkom smislu.

Škorpija

Odličan period za nova ulaganja, sklapanje poslova ili za rad sa strancima. Povoljan period čini vas intuitivnim, ali i pomalo zaboravnim i umornim od brojnih obaveza. Ovo je period velikih uzbuđenja, tajnih susreta i veze sa osobama koje ne žele da se o njihovom privatnom životu mnogo zna, čak i ako su slobodni. Veza sa nekim Bikom može vas usrećiti. Osećaćete veliku malaksalost, morate povesti više računa o ishrani. Pokušajte da ne započinjete jutro sa cigaretom i kafom.

Strelac

Vaša preosetljivost nervira vaše najbliže saradnike. Trudite se da niko ne primeti koliko ste osetljivi po mnogim pitanjima, a u stvari, najverovatnije ste nesigurni u sebe. Nikome ne dozvoljavate da vam kontrira i nervirate se za svaku sitnicu. U priličnoj meri ste posesivni i sumnjičavi prema partneru. Ako vam se dopada neko ko nije slobodan, moguće da će vaši napori u vezi sa njim biti uzaludni. Savetuju se oprez Strelcima koji imaju neki vid hroničnog oboljenja. Obavezno uzimanje terapije koja je prepisana.

Jarac

Nemojte olako prelaziti preko ponude jednog Ovna, naročito ako se bude radilo o osobi sa kojom ste nekada dobro sarađivali. Verujete u sebe, ali ne i u partnera ako vas je više puta izneverio, ili ako se radi o osobi koja je mnogo mlađa od vas. Partner očekuje da preuzmete inicijativu po mnogim pitanjima i da možda pređete preko nečega sa čime se ne slažete. Dobićete poziv za susret sa Ribama ili Lavom. Moguća romansa na putu kada joj se najmanje nadate. Glavobolja vas može pratiti par dana i dodatno vam otežavati situaciju.

Vodolija

Sigurni ste u sebe i malo ko može da vas uveri da možda treba nešto da promenite u načinu rada. Neko će želeti da vas nagovori na nešto na šta verovatno nećete pristati, čak i ako je to u vašem interesu. U finansijskom pogledu dobro se snalazite. Dobijate uvećanje prihoda. Ovo bi mogao veoma lep period za vas, u toku kojeg možete doživeti prijatne momente u i ukoliko prihvatite udvaranje jedne Ribe ili Strelca koga poznajete preko posla. Problemi sa vidom već duže vremena vam prave probleme.

Ribe

Prepustite neke važne odluke vašem pretpostavljenom, čak i ako se radi o Lavu ili Ovnu sa kojim niste uvek u sjajnim odnosima. Prisutna je napetost u vezi sa jednim Jarcem koji ima tendenciju da bude dominantan, što vama smeta. Ako ste u dužoj vezi, jasno vam je da partner baš i nije naročito zadovoljan vama, jer ga u poslednje vreme zanemarujete. Veze sa osobama koje poznajete preko posla mogu vam biti veoma nametljive. Neko će pokušati da vas osvoji, čak i ako niste slobodni. Trebalo bi da se potrudite da nađete psihički mir i ravnotežu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar