Veliki NEDELJNI horoskop (od 12. do 18. septembra)

Ovan

Moguće je da ćete tokom ove faze biti prilično pasivni na poslovnom planu. Pokrenite se, jer ste pod budnim prismotrom nadređenih. Period je povoljniji ako ste u braku, možete da sredite odnose sa voljenom osobom. Oni koji su u vezi će biti u dilemi da li da nastave vezu. Dolazi vam malo teži period, pa su mogući problemi sa stomakom, organima za varenje, skloni ste trovanjima ili alergijskim reakcijama. Izbegavajte alkohol i povedite računa o tome kakvo je poreklo hrane koju jedete.

Bik

Imaćete sreće kada su pitanju poslovni pregovori, blistate na tom polju! Dosta ste cenjeni u poslovnom okruženju, jer nikada niste pogazili dogovore. Novo emotivno poznanstvo vam dolazi sa osobom iz vaše bliske okoline. Upoznajete ga preko prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da imate veće probleme. Ukoliko ste generalno skloni alergijskim reakcijama, onda su manji problemi i tegobe mogući. Posavetujte se sa svojim lekarom na tu temu.

Blizanci

Bavićete se svojim poljem finansija i potruditi se da na tom polju stabilizujete situaciju. Već neko vreme imate problem sa finansijama, što vam oduzima veliku količinu energije. U ljubavi sve ide glatko, baš onako kako ste i očekivali. Kroz razgovor podižete odnos na viši nivo. Možete imati pojačan apetit u ovoj fazi, pa ste ipak skloni gojenju. Povedite računa da ipak donekle iskontrolišete svoju potrebom za masnom hranom i slatkišima. Ne morate baš udovoljiti svakom svom hiru.

Rak

Niste preterano skoncentrisani na polje posla, odgovara vam malo sporiji tempo. Obratite pažnju da ne prekoračite rokove. U ljubavi vas očekuju neke iznenadne promene, ali će na kraju sve biti uredu. Važno je imate razumevanja jedno za drugo. Na polju zdravlja vam dolaze manji problemi zbog nervoze i uznemirenosti koju osećate. Razdražljivi ste i skloni tome da preuveličavate situaciju. Potrebno je da pronađete neki način da se oslobodite napetosti.

Lav

Sigurni ste u svoje ideje i maksimalno posvećeni tome da ih sprovedete u delo. Izložićete svoje ideje nadređenima i saradnicima, očekujte od njih punu podršku, moralnu, finansijsku. Na polju ljubavi imate veoma bajkovitu i romantičnu situaciju. Partner vam maksimalno udovoljava. Generalno ste u povoljnoj fazi, pa se dobro osećate, na polju zdravlja nema naznaka za veće probleme. Spavate mirno kao beba i emotivno ste stabilni, oko sebe širite pozitivnu energiju gde god da se pojavite!

Devica

Dovršićete neke poslove iz prošlosti i biti zadovoljni ishodom koji sledi. Sada je prilika i da naplatite svoje usluge. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom sa kojom ste već nekada imali flert, nastavljate priču. Sada znate šta od nje možete da očekujete. Mogući su manji problemi sa nervima, osetljivi ste, ali i skloni povredama. Ukoliko se aktivno bavite fizičkom aktivnošću – ako trenirate ili vežbate, pazite se mogućih povreda. Obratite pažnju u saobraćaju.

Vaga

Dolazi vam prilika da ostvarite manji napredak na poslovnom planu. Trenutno, treba sa tim da budete vrlo zadovoljni, jer za sada ne postoje povoljni aspekti za veće napredovanje. Veoma povoljna situacija vas očekuje ako ste već u ozbiljnoj emotivnoj vezi. Možete da očekujete da ćete tokom ove faze imati manje probleme sa kičmom, pa gledajte da se ne opterećujete podizanjem teškog tereta. Potrebna vam je relaksacija, opuštanje, masaža, udobna obuća i udoban dušek za spavanje.

Škorpija

Dolaze vam pozitivne vesti iz inostranstva, konačno se neke stvari rešavaju onako kako ste želeli. Poslovi koje sada budete sklopili, mogu biti trajnijeg karaktera. Na polju ljubavi imate odličnu situaciju, voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Umete da joj uzvratite pažnju. Moguće je da ćete imati manje probleme kada je u pitanju krvotok, cirkulacija, pogotovo u predelu nogu. Postoji mogućnost da se pojave otoci ili proširene vene. Obavezan je savet lekara.

Strelac

Očekuju vas troškovi tokom ove faze, pa povedite računa o svom novcu. Umete da se zaboravite, prepustite kupoholičarskom užitku, potrošite više no što ste u mogućnosti. Emotivno ste nezadovoljni i imate želju da neke stvari promenite iz korena. Partner se bavi svojim mislima, nije posvećen. Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme vezane za urogenitalni trakt, bešiku, mokraćne puteve, moguće su infekcije ili bakterije. Preporuka je da se javite lekaru radi odgovarajuće terapije.

Jarac

Radite na tome da izgradite novi imidž u poslovnom svetu. Sada sebe predstavljate na jedan novi način. Na polju ljubavi su moguće nesuglasice sa voljenom osobom, ako ste u vezi. Razgovor bi pomogao, naročito ako ste oboje spremni na ustupke. Prilično ste osetljivi, pa možete imati manjih zdravstvenih problema. Povedite računa da se ne desi upala sinusa ili upala uha. Uskladite svoje aktivnosti sa onim kako se osećate, odmarajte, nemojte da se forsirate.

Vodolija

Moguće je da ćete imati konfuznu situaciju na polju posla, sve teče sporije nego što ste očekivali. Morate biti strpljivi, jer će va, se uskoro ukazati prilika da se poslovi pokrenu. Na emotivnom planu niste fokusirani na promene. Skloni ste padu imuniteta, povišenoj temperaturi i manjim zdravstvenim problemima. Povedite računa o tome da ne dobijete stomačni virus ili da ne “zakačite” neku prolaznu prehladu. Poradite na tome da ojačate otpornost svog organizma.

Ribe

Povoljan je period za godišnji odmor, a mogli biste da uzmete i neke slobodne dane, da se malo opustite. Ljubavna situacija donosi nove preokrete i uzbuđenja! Ukoliko ste u vezi, partner će vam predložiti nešto o čemu ste i sami razmišljali. Zdravlje vam je generalno dobro. Ipak, ne biste trebali da se opuštate sasvim, ako ste imali probleme vezane za srce ili krvni pritisak. Na tom polju možete da budete osetljiviji, pa je važno da se redovno kontrolišete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.