Veliki nedeljni horoskop (od 12. do 19. avgusta 2019. godine)

Ovan

Pred vama je period koji može da bude generalno teži za vaše polje posla. Imaćete neke komplikacije. Na polju ljubavi vas očekuje zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje vraćaju vam se stari i hronični problemi koje niste u prošlosti rešili. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

Bik

Imaćete neke iznenadne preokrete na polju posla ali ćete uspeti da se snađete u tome. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas novo poznanstvo koje može da vodi do avanture. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa cirkulacijom. Izbegavajte preteran unos alkohola jer su mogući i problemi sa jetrom kod vas.

Foto: Ben_Kerckx/Pixabay.com

Blizanci

Ne bi trebalo da očekujete trzavice i probleme na poslu, sve vam prilično glatko ide. Slušajte intuciju. Ovaj period vam je povoljan za nova ljubavna poznanstva. Na polju zdravlja možete da očekujete odlično stanje. Tokom ove faze ćete biti puni pozitivne energije. Prijaće vam vežbanje i sportske aktivnosti.

Rak

Možete da očekujete poboljšanje na polju finansija. Poslovi vam sada generalno dobro idu. Na polju ljubavi očekuju vas neke trzavice sa voljenom osobom, ne slažete se najbolje. Kada je u pitanju zdravlje, imaćete probleme sa nervnim sistemom, nogama, zglobovima, osetljiva vam je i psiha u ovom periodu pa pazite na sebe.

Lav

Moguće je da ćete u poslovnom smislu sada nekako zavisiti od drugih i njihovih odluka. Na polju ljubavi vas očekuje povoljna situacija, imate dobro stanje u odnosu sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa kožom, alergijskim reakcijama, crvenilom i iritacijama.

Devica

Možete da očekujete da ćete biti posvećeni svom poslu i da ćete imati veći broj obaveza danas. na polju ljubavi vas ne očekuju veće promene, moguće je da se osećate nezadovoljno. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas poteškoće, pad imuniteta, problemi sa varenjem, osetljiv želudac. Pazite na svoju ishranu.

Vaga

Pred vama je faza u kojoj ćete na poslovnom polju imati sreću i stabilnost, okolnosti vam idu u prilog. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete zanimljivo novo poznanstvo. Zdravlje bi trebalo da vam bude dobro. Ali ako imate od ranije neke probleme sa očima ili vidom, to biste trebali sada da proverite.

Foto: JasicaJaew/Pixabay.com

Škorpija

Moguće je da će u poslovnom okruženju kod vas vladati neka nervoza i da ćete se osećati donekle nestabilno. Na polju ljubavi vas očekuje period nesuglasica sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje moguća je osetljiva bešika, problemi sa jajnicima kao i poteškoće koje su vezane za prehladu i donji deo stomaka.

Strelac

Sudbina je na vašoj strani pa sitne poslovne probleme sada možete da rešite prilično lako. Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da nađete novu ljubav. Na polju zdravlja vas očekuju manje poteškoće koje su vezane za alergijske reakcije. Moguće je da ćete imati česte kijavice a mogući su i problemi sa grlom.

Foto: Unsplash/Pixabay.com

Jarac

Pred vama je period u kojem možete da imate priliv finansija koji niste očekivali. Bićete zadovoljni poslovnom stranom. Na polju emocija vas očekuje neki preokret i iznenađenje. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem će vaše stanje biti generalno stabilno. Samo povedite računa o unosu šećera.

Vodolija

Pred vama je period u kojem možete da imate priliv finansija koji niste očekivali. Bićete zadovoljni poslovnom stranom. Na polju emocija vas očekuje neki preokret i iznenađenje. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem će vaše stanje biti generalno stabilno. Samo povedite računa o unosu šećera.

Foto: Anna_Travel_Guru/Pixabay.com

Ribe

Nemojte da ulazite u poslovne rizike i sačekajte da ova faza prođe pre nego što donesete bilo kakve poslovne odluke. Na polju ljubavi vas očekuju komplikacije sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manje probleme sa cirkulacijom, štitnom žlezdom i vašim hroničnim smetnjama.

1 komentar
  1. bambi

    Meni treba horoskop da odradite al’ od 13 do 20? Ako moze sa slikovnicom, npr. da bude nacrtan Winnie the pooh.

Napišite komentar