Veliki nedeljni horoskop (od 14. do 20. maja 2018. godine)

OVAN

Očekuje vas period u kojem će vam presudna biti finansijska situacija. Poboljšanje vas očekuje. Na polju ljubavi možete imati strastvenu avanturu sa Škorpijom. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi –  urogenitalni trakt, upala bešike i mokraćnih puteva, prehlade, virusi. Ženski Ovnovi neka posete ginekologa radi kontrole.

BIK

Sklapanje nekog novog partnerstva moglo bi da vam donese bolju zaradu. Kada je u pitanju ljubav, partner vam lako poklanja svoje emocije i u tome uživate. Na polju zdravlja ne bi trebalo da očekujete veće probleme. Generalno se osećate dobro, imate energije i lepo ste raspoloženi. Moguć je samo prolazni kašalj ili problemi sa disanjem.

BLIZANCI

Mnogo poslovnih obaveza je ispred vas tokom ovog perioda. Na polju ljubavi imate veće kočnice i ne ide vam baš komunikacija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, tokom ove nedelje imaćete probleme. Imunitet vam je veoma oslabljen, ne osećate se dobro, malaksali ste. Potreban vam je odmor, ali i poseta lekaru radi pregleda.

Foto: Unsplash/Pixabay.com

RAK

Moguće je da ćete na poslovnom planu imati neke iznenadne preokrete ili sukobe sa autoritetima. Kada je u pitanju ljubav, posle svađe dolazi slatko pomirenje sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su mogući kardiovaskularni problemi: tahikardija, visok pritisak i slična stanja. Posetite lekara i uzimajte svoju terapiju redovno.

LAV

Na polju privatnog posla nakon pometnje uspešno nalazite rešenje. Na polju ljubavi vas očekuje lepa i topla atmosfera u okviru porodičnog doma. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa organima za varenje, stomakom, probavom. Pazite na svoju ishranu. Unosite dovoljno tečnosti. Takođe povedite računa i o bešici i jajnicima.

DEVICA

Na poslovnom putovanju može da bude nekih neočekivanih komplikacija. Kada je u pitanju ljubav, komunikacija sa osobom koja vam se dopada kreće u pogrešnom smeru. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa plućima, disanjem, sinusima, bronhijama. Izbegavajte cigarete, duvanski dim i zagušljive prostorije. Pazite se. Osetljivo vam je i grlo.

VAGA

Polje zarade vam je pozitivno aktivirano pa ćete uspeti da ostvarite značajno poboljšanje. Na polju ljubavi možete da očekujete stabilizaciju odnosa sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da imate veće probleme. Sve ukazuje na stabilno stanje. Moguće su neke tegobe vezane za štitnu žlezdu ako ste ranije imali probleme.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete malo teži period kada je u pitanju poslovno polje, ne ide sve kao što ste želeli. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas neko manje razočarenje. Na polju zdravlja mogući su problemi sa glavoboljom, sa vidom, očima. Takođe, možete imati probleme vezane za nizak pritisak, malaksalost i osećaj hroničnog umora. Više spavajte.

Foto: Free-Photos/pixabay.com

STRELAC

Moguće je da neke planove ne možete jasno da definišete i da vam na polju posla ne ide sve od ruke. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas lepa komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa proširenim venama, osetljivim nogama, kao i sa stopalima i naticanjem. Pazite se ako imate stare povrede nogu.

JARAC

Očekuje vas uspeh u poslovima koji se bave društvenim i socijalnim pitanjima. Na polju ljubavi možete da očekujete lepe trenutke i zanimljiv flert sa osobom koja dolazi preko kruga prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete dobro stanje. Ne bi trebalo da imate bilo kakve veće probleme. Generalno se osećate sasvim dobro.

VODOLIJA

Možete da očekujete povoljan period za polje posla, za napredovanje i ostvarenje zacrtanih ciljeva. Kada je u pitanju ljubav, lako pokazujete ono što osećate prema voljenoj osobi. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa leđima, kičmom, ukočenost može da vas prati. Masaža će vam prijati, ali isto tako i program vežbi za kičmu.

RIBE

Možete da očekujete povoljan period za putovanje u inostranstvo. Poslovi vam idu pozitivnim tokom. Na polju ljubavi možete da očekujete brojne prilike za flert i nova poznanstva. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas manji problemi vezani za jetru, žuč i holesterol. Proverite krvnu sliku jer su moguće i tegobe – krvotok.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.