U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 15. do 21. avgusta)

Ovan

Nemojte se ustručavati da donesete i neke nove planove i da svoju želju potkrepite jednim izuzetnim poslovnim poduhvatom bez obzira što je kraj meseca, jer vi se sve više zahuktavate. Malo više strasti ovaj put možete dobiti od jedne Škorpije koja može biti pravi izbor za vas. Možda sretnete osobu na koju često mislite, jer ništa nije slučajno. Nećete imati veće zdravstvene probleme osim što ćete morati da proveravate vaš krvni pritisak.

Bik

Možete imati neprijatnu situaciju od strane jedne ženske osobe pa se savetuje da se ponekad povučete iz date situacije, kako ne biste bili pod uticajem osobe koja vam može napraviti veće probleme u ovom segmentu. Velika je strast na pomolu sa jednim Strelcom. Imaćete priliku da polovinom nedelje upoznate jednu izuzetnu osobu koja će na vas ostaviti jak uticaj. Kostobolja kod hroničnih bolesnika je i ovaj put dominantna.

Blizanci

Imaćete ozbiljnih finansijskih problema i trebaće vam savetnik. Dobra strana vašeg horoskopa jeste da možete imati u toku nedelje ozbiljnu poslovnu šansu na osnovu koje možete dobiti satisfakciju za svoj rad. Mogući problemi za sve pripadnike znaka koji su u braku koji je skoro sklopljen. Dakle, čuvajte se svađa i rasprava koje ničem dobrom ne vode. Zdravlje je relativno dobro bez ozbiljnijih situacija. Provodite slobodno vreme u većem društvu.

Rak

Imaćete jednu dosta izazovnu situaciju na polju finansija i moraćete dobro da razmislite gde vodi cela energija u koju ste se upleli. Imaćete poteškoća ako ne budete oprezni, jer od vaše promišljenosti zavisi cela situacija vezano za napredovanje na poslu. Već početkom nedelje možete biti u priči sa jednom Škorpijom, a u uži izbor dolazi i jedna Devica. Na vama je da odaberete ovaj put. Iscrpićete se malo više.

Lav

Osobe sa kojima budete počeli saradnju ovaj put mogu biti neiskrene. Čuvajte se iznenadnih poslovnih poteza, jer imate lošije aspekte što se komunikacije tiče. Od vas se i neke činjenice dodatno kriju. Za vas je bolje da se oslonite na proverene poslovne partnere. Ovaj put morate da se pazite iznenadnih svađa sa partnerom naročito oni koji su duže u vezi. Nemojte tražiti slabu tačku partnera da bi ovladali situacijom. Proverite status hormona.

Devica

Imate dosta negativne energiju u nedelji pred nama. Veći skupovi donose i nova poznanstva pa se ovaj put naoružajte svojim šarmom kako bi uspeli da dobijete novi poslovni aranžman od jedne izuzetno ugledne osobe. Vaš društveni život nije na zavidnom nivou, pa se očekuje da tu čamotinju što pre iskorenite. Pozovite prijatelje, okupite ljude koje volite oko sebe kako bi napunili baterije, jer ste duže vremena apatični. Bubrezi su vam slaba tačka.

Vaga

Nemojte ovaj put da poslušate jednu žensku osobu koja može da vam pokvari poslovne planove. Imaće velike pretenzije prema vašem novcu više nego što je spremna na saradnju. Za one koji budu tražili imaće velike šanse na početku nedelje da potpišu ugovor. Više ćete težiti partnerima na koje ćete moći da se oslonite. Nećete biti raspoloženi da flertujete. Obratite pažnju na reproduktivne organe.

Škorpija

Imaćete dobru komunikaciju, pa ćete moći da raspolažete dovoljno sa činjenicama u vezi akcija na koje ste spremni. Možete se osloniti na jednog Lava, jer vam oni ulažu dovoljno poverenja u ono što rade. Pripazite se osoba rođenih u znaku Vodolije, jer vam nisu naklonjene. Ovaj period odaje utisak da ste malo suvi u emocijama. Možete se više racionalno okrenuti partneru, pa to drugoj strani može u većoj meri da zasmeta. Preporučuje se odmor .

Strelac

Imaćete dovoljno vremena da završite svoje poslovne zadatke. Možda budete skloni izuzetnim promenama u radnoj atmosferi, ali svakako se i tako nešto preporučuje. Nemojte se ustručavati da ostajete u jednoj firmi i da ne dozvolite sebi veći zalogaj. Imaćete šansu da krenete sa novim projektom. Kod vas su prisutne erotske veze koje mogu da vode jakim emocijama. Proverite krvnu sliku. Trebali bi izabrati neki vid rekreacije.

Jarac

Poslovni partner rođen u znaku Vodolije može da vam napravi mali cirkus svojom nemarnošću. Neko je ovde ubeđen da radi potpuno ispravno ne slušajući šta njegovi pretpostavljeni misle. Kolebljivost i anarhija ovaj put nadjačavaju svaku vrstu forme. Partner odaje utisak nervozne osobe. Nemojte ulaziti u rasprave zbog sitnica, jer nećete ni slutiti do kojih razmera mogu dovesti celu situaciju. Više tečnosti unosite u organizam.

Vodolija

Možda ste računali na dovoljno novca, ali ste uvideli da stvari ne teku svojim tokom. Bićete u prilici da započnete nešto novo ili bar da razmislite o novom početku jedne poslovne saradnje sa jednom Škorpijom. Imaćete njihovu podršku. Jedna Devica prema vama ima jake pretenzije pa obratite pažnju na njena osećanja. Nemojte gajiti stav krute i neemotivne osobe. Savetuje se oprez hroničnim bolesnicima.

Ribe

Jednoj izuzetno dobroj poslovnoj transakciji može nešto da se ispreči. Možda još uvek niste dovoljno kompetentni da odgovorite na eventualne izazove koje nećete moći da zaobiđete. Moguće je da dobijte interesantnu ponudu za honoraran posao. Slobodni će imati šansu da upoznaju karmičkog partnera. Početak jedne romanse gde su potrebna dodatna štimanja. Ne izbegavajte ovaj susret samo zato što će vam na trenutak biti neprijatno. Idite na redovne kontrole štitne žlezde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar