U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 15. do 21. marta 2021)

Ovan

Na početku nedelje bićete puni energije i optimistični, ali ovo raspoloženje neće dugo trajati. Očekuju vas teškoće koje nećete uspeti da rešite. Nedelju završavate u problemima do guše. Maksimalno uživate u tajnoj vezi i voljenoj osobi spremate iznenađenje. Što se tiče zdravlja povedite računa o disajnim organima i bešici.

Bik

Očekuje vas povećan obim posla koji nećete moći sami da završite. Iz toga razloga pozvaćete neku blisku osobu da vam pomogne da odradite posao što pre. Ukoliko ste slobodni, pred vama je avantura prolaznog tipa. Ukoliko ste zauzeti odnos je stabilan. Ukoliko ste bolesni zdravstveno stanje se popravlja.

Blizanci

Zadovoljni ste poslovnom situacijom gde se sve odvija regularno i bez ikakvih teškoća Zabrinuti ste zbog finansija jer vas čeka veći ili neplanirani trošak. Zaljubljeni ste. Ukoliko ste slobodni započinjete vezu. Odličan je period za zdravsteni oporavak. U slučaju da ste na terapiji dolazi do prekida iste.

Rak

Jako ste vredni i generalno zadovoljni situacijom na poslu. Problem vam prave jedino inostrani saradnici. Skloni su iznenadnim promenama planova što vam smeta. Ukoliko ste slobodni očekuje vas ulazak u vezu od koje mnogo očekujete. Zdravlje je stabilno. Konačno započinjete da se bavite fizičkim aktivnostima.

Lav

Očekuju vas brige i problemi vezani za suđenje i pravna pitanja. Iznenađeni ste jer vaša simpatija prekida druženje sa vama. Razlog je što uprkos intenzivnoj komunikaciji niste pokazali interesovanje za vezu. Raspoloženje vam nije najbolje. Okrećete se fizičkoj aktivnosti i na taj način oslobađate napetosti.

Devica

Jako dugo ste ignorisali određene poslovne probleme. Došlo je vreme kada to više ne možete da radite. Preko volje se fokusirate na probleme starijeg datuma. Posvećujete se poslu tako da emotivna sfera trpi zbog vaših obaveza. Skloni ste povredama, naročito ekstremiteta i glave. Bilo bi dobro da se čuvate u saobraćaju.

Vaga

Na poslu nema značajnijih dešavanja tako da se on odvija regularno, bez stresa. Atmosfera je opuštena, ali radna. Emotivno ste neispunjeni bilo da ste slobodni ili zauzeti. U oba slučaja imate potrebu za novim partnerom koji bi znao kako da vas usreći. Zdravlje je stabilno. Ukoliko ste imali probleme dolazi do poboljšanja zdravlja.

Škorpija

Na poslu vas čeka jako puno obaveza zbog čega ćete biti napeti. Ne prija vam rad pod stresom. Potrebno je da bolje organizujete posao. Emotivno ste zadovoljni. Ukoliko ste slobodni ulazite u vezu, a ako ste zauzeti posvećujete se voljenoj osobi. Imate ozbiljne probleme sa nervima: jako ste nervozni i skloni svađama.

Strelac

Maskimalno ste posvećni poslu i uspešni. Ukoliko imate inostrane partnere zadovoljni ste saradnjom. Ako vas zanima odlazak u inostranstvo iskoristite ovaj period. Niste preterano ispunjeni oblašću ljubavi bilo da ste slobodni ili zauzeti. Zdravlje je solidno, ali vi za svaki slučaj uzimate suplemente i dovoljno se odmarate.

Jarac

Očekuje vas stresna nedelja. Imaćete obaveza mnogo više nego obično, bićete napeti i loše organizovani. Prezadovoljni ste emotivnom sferom. Ukoliko ste slobodni ulazite u vezu. Bez obzira na status moguć je ulazak u vezu tajnog tipa. Skloni ste povredama. Nemojte da žurite i pripazite se povreda ruku, nogu i glave.

Vodolija

Bićete raspoloženi sve dok se ne pojave prve poslovne teškoće. Tada vam se raspoloženje menja i postajete nervozni i svadljivi. Nezadovoljni ste emotivnom sferom bez obzira da li ste slobodni ili zauzeti. Neophodno je da ojačate imunitet. Mogući su problemi vezani za glavu, bubrege i disajne organe. Skloni ste povredama.

Ribe

Prilično ste kreativni, energični i samouvereni. Idejno osmišljavate nove projekte i bavite se realizijom istih. Zadovoljni ste saradnjom sa strancima. U emotivnom smislu ste nestabilni. Niste sigurni da li želite da uđete u vezu ili ne, da li treba da ostanete u vezi ili da je prekinete. Drugoj strani smeta što ne znate šta želite. Zdravlje je odlično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar