U trendu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP (od 16. do 22. januara)

Ovan

Mnogi Ovnovi će se u toku ove nedelje spremati za put. U svakom slučaju komunikativan i uspešan period je pred vama i trebalo bi ga na najbolji način iskoristiti. Vi niste spremni da odustanete od svojih planova. Imate posebne vizije koje morate da realizujete. U večitoj trci za poslom, zanemarujete voljenu osobu, pa je emotivni život prilično prazan. Možda vas partner ne stimuliše dovoljno? Problemi sa uhom i grlom su prolaznog karaktera.

Bik

Konflikt sa saradnicima više je nego inspirativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Mnogo razmišljate o predstojećem odmoru. Ne opterećujte kolege temama koje ih preterano ne interesuju. Ljubavna energija je na vrhuncu. Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Puno lepih trenutaka i radosti. Vreme ljubomore i nervoznih scena su daleko iza vas. Proverite krvnu sliku.

Blizanci

Više vremena posvećujete hobijima nego poslu. Shvatate da vam je on dosadio, jer se ništa bitno ne dešava. Nemojte se iznenaditi ukoliko na kraju meseca lični dohodak bude manji od očekivanog. i to onda kada vam je novac najviše potreban. Sa stalnim partnerom postoji konstantno prepucavanje. A spontana avantura vreba u zasedi. Ne odbijate takav izazov. Volite dozu rizika i uvek ste spremni za avanturu. Da li ste možda razmišljali o novom načinu ishrane?

Rak

Saradnici nastoje da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im ovoga puta neće poći za rukom. Dovoljno ste jaki, tako da ignorišete zlonamerne osobe u okruženju. Željni ste uspeha i spremni da se suočite sa novim izazovima na poslovnom planu. Na slavlju ili sedeljci upoznajete interesantnu osobu, čak se i zaljubljujete. Ova nedelja je u znaku romantične ljubavi ili maštanja o njoj. Pokušajte da zadržite ovaj način razmišljanja i ponašanja, pa ćete biti ne samo zdraviji nego i srećniji.

Lav

Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite. Ukoliko je potrebno da se nešto timski iznese na poslu, vi ste uvek prvi za takve akcije. Uspećete da ostvarite svoje ciljeve jedino ako budete bili maksimalno fokusirani na posao. Srećniji pripadnici znaka „crkuću“ u zagrljaju voljene osobe. Oni drugi maštaju o tome. Malaksalost je posledica nerviranja i loših planetarnih uticaja.

Devica

Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete. Kolege vas konstantno izluđuju. Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa. Dobro razmislite da li ovoga puta preterujete. Problemi sa kičmom i srcem.

Vaga

Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao. Nije vreme za bilo kakve eksperimente. Ako želite više novca honoraran posao je sasvim dovoljan u ovom trenutku. Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su u minus fazi. Ljubomora i želja da špijunirate partnera ne vode ničem dobrom. Dalje od slatkiša i kalorične hrane.

Škorpija

Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Interesantna poslovna ponuda ostaje da se krčka. Dobro razmislite o svemu jer će vaša naravno biti poslednja. Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Rešavate da zarad njega investirate u budućnost. Ipak, ukoliko ste slobodni, oprezno. Nemate vremena da se opterećujete zdravstvenim problemima.

Strelac

Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Morate naučiti da sami povučete ručnu kočnicu na vreme. Potrebno je da se pokrenete malo više ako želite da ostvarite svoje zamisli. Strah od ljubavi zapravo je strah od promena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Tromi ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Holesterol predstavlja visoku cenu hedonističkog načina života.

Jarac

Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Jedna osoba na polju posla vam nije naklonjena, budite oprezni. Moguće je da su vam ponuđene dva različita posla, a vi i dalje niste sigurni koji može doneti veći profit. Puno lepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe ono barem u kreativnom radu. Lakši hormonski poremećaj je prolaznog karaktera.

Vodolija

Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa vašim glavnim neprijateljem zvanim sujeta ukoliko želite da uspeh bude kompletan. Manji novčani prihod obradovaće vas jer će iznenada doći u vaše ruke. Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više „radite“, jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu.

Ribe

Niste zadovoljni dosadašnjim poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da može biti bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se bez potrebe, a i dalje cupkate u mestu. U toku nedelje moguća i ponuda za prelazak na novo radno mesto. Deluje da ste nekako pasivni i da ne preuzimate dovoljno inicijative kako bi rešili novonastale probleme na poslu. Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Problemi sa kukovima i reumatizmom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.