U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 16. do 23. septembra 2019)

Ovan

Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati značajno poboljšanje finansija. Na ljubavnom polju možete da očekujete pozitivna dešavanja. Pred vama je faza iskrenosti sa voljenom osobom. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuju vas manji problemi sa grlom, vratnim predelom kao i manje poteškoće sa štitnom žlezdom.

Bik

Izbegavajte važne poslovne projekte u ovom periodu kako ne biste pravili neke veće greške. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta razočarenja na ljubavnom planu. Kada je u pitanju polje zdravlja, bićete skloni brojnim problemima, najviše tegobama vezanim za glavobolju, oči i nesvesticu, pritisak.

Foto: Fred MooreCC BY 2.0

Blizanci

Možete da očekujete da će vam neodlučnost po nekim važnim pitanjima predstavljati kočnicu oko poslovnog napredovanja. Na polju ljubavi vas očekuje neki tajni susret. Kada je u pitanju polje zdravlja, možete u velikoj meri da budete skloni problemima sa psihom, depresijom, nesanicom i tome sl.

Rak

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na poslovnom polju. Bićete zadovoljni kolegijalnim odnosima. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas skladna situacija sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su pred vama neki manji problemi koji mogu da budu vezani za noge, kolena i zglobove. Čuvajte se mogućih povreda.

Lav

Trebalo bi da vam se ukaže neka prilika na poslovnom planu. Mnogo toga vam se na poslu dešava u isto vreme. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete imati probleme sa zahlađenjem odnosa. Kada je u pitanju zdravlje, bićete skloni tegobama koje su vezane za kičmu, leđa, prijala bi vam masaža.

Devica

Očekuje vas povoljan period u kojem nećete imati preterano veliki broj obaveza. Možete da očekujete pozitivnu fazu za ljubav, pogotovo za nove avanture i promene. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati sklonost ka problemima sa gojenjem a možete biti i neumereni u jelu i piću na neki način.

Foto: Renee GraysonCC BY 2.0

Vaga

Možete da očekujete da ćete na polju finansija imati pozitivna dešavanja u narednom periodu. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete imati probleme sa ljubomorom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa urogenitalnim traktom kao i sa bubrezima.

Škorpija

Možete da očekujete da ćete na polju posla uspeti da obavite sve ono što ste imali u planu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas manji nesporazum sa voljenom osobom koji će vas opteretiti. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati manje poteškoće koje su vezane za alergije i neke hronične probleme.

Strelac

Moguće je da će vam nova dešavanja na poslovnom polju popraviti raspoloženje. Imaćete priliku za napredovanje. Na polju ljubavi za sada nema većih promena. Kada je u pitanju zdravlje, dolazi do pada imuniteta, do hronične iscrpljenosti i do toga da se loše osećate. Potrebno vam je neko vreme da odmorite.

Foto: pexels.com/pixabay.com

Jarac

Kada je u pitanju polje posla, očekuje vas faza u kojoj će sve ići jednim stabilnim tokom. U ljubavi ćete imati novo poznanstvo i priliku za flert sa nekom osobom koja vam se jako dopada. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni srčanim problemima, tahikardiji i sličnim tegobama.

Vodolija

Možete da očekujete da ćete imati nestabilnu situaciju na poslovnom polju i da vam neće biti lako da ostvarite sve svoje planove. Na polju ljubavi imate nesuglasice sa partnerom. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme sa varenjem, stomak će vam biti posebno osetljiv u narednom periodu.

Foto: Danielle ElderCC BY 2.0

Ribe

Na polju posla vas očekuje izazovan period u kojem vam neće biti lako da postignete sve obaveze na vreme. Kada je u pitanju ljubav, dolazi do manjih svađa sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa prehladom, sa disajnim putevima, plućima i sa mogućim alergijama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.