Veliki NEDELJNI horoskop (od 17. do 23. oktobra)

Ovan

Koristite svaku priliku da pokažete svoje kvalitete nadajući se da ćete tako poboljšati svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Vaša izuzetna inteligencija i snalažljivost u nastupu pred saradnicima donose samo kratkoročne efekte. Potrudite se da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Ma koliko se trudili da shvatite voljenu osobu, ne uspevate da na pravi način sagladate uzroke čestih razmirica. U kritičnim situacijama, bolje je da neke stvari mudro prećutite. Iako se dobro osećate ojačajte imunitet.

Bik

Iznenadne promene ili novi događaji na poslovnoj sceni remete vaš svakodnevni ritam. Ipak, vi ne odustajete od zacrtanih ciljeva i lako nalazite alternativna rešenja. Potrudite se da ispoštujete zadate rokove i da pridobijete poverenje nadređenih. Zadovoljstvo i harmonija u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom, pozitivno se reflektuje na vaš izgled i ponašanje. Višak kilograma donosi višak problema. Povedite računa prilikom svakog obroka. Naročito na slatkiše.

Blizanci

Pokušavate da promenite neka ustaljena pravila koja vladaju na poslovnoj sceni, ali primećujete izvesno negodovanje. Okolina nije zainteresovana da podrži vaše nove ideje o poslovanju. Neko od saradnika predstavlja glavnu smetnju da u potpunosti realizujete svoje poslovno -finansijske ciljeve. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i iskustva, ali ne volite da nikome polažete račune gde ste i šta radite. Potrudite se da ulepšate odnos sa voljenom osobom. Krećite se više!

Rak

Naporan period za one koji se nisu na vreme organizovali ili nisu spremni da preuzmu odgovornost, posebno kada su finansije u pitanju. Bićete u prilici da nekome pokažete koliko ste lojalni i spremni da se posvetite poslu. Emotivni zanos budi nove ideje i podstiče veliku radost, a vi ćete poželeti da budete drugačiji nego inače. Emotivna harmonija pozitivno utiče na vaše samopouzdanje. Slobodni Rakovi imaće lepu priliku da uđu u vezu krajem nedelje. Čuvajte se stomačnih virusa.

Lav

Dostojanstveno i bez suvišnih pitanja prihvatite nečije kritike i komentare koji vam se ne dopadaju. Izbegavajte da pravite kompromise koji nisu u skladu sa vašim moralnim načelima. Usmerite svoju kreativnu energiju u korisnom pravcu i strpljivo sačekajte bolje vreme za ostvarenje vaših ideja. Vaše ponašanje na najbolji način odražava no zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Važno je da sledite svoj „unutrašnji glas“ ili instinkt. Glavobolje i povišeni pritisak rezultat su stresa.

Devica

Potrudite se da u iznenadnim događajima ili u neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, sačuvate „hladnu glavu“ i trezvenost. U stanju rezignacije ili pometnje, rizikujete da donesete pogrešne odluke, ali i da bez razloga izazovete stvaranje negativne tenzije među saradnicima. Česte promene raspoloženja stvaraju dodatnu nervozu ili nesigurnost u odnosu sa partnerom. Suviše ste strogi i nemate dovoljno razumevanja za tuđe slabosti ili propuste u ponašanju. Mogući su problemi sa disajnim organima.

Vaga

Obuzeti ste planiranjem novih poslova, privlači vas ideja o različitim povlasticama i društvenom prestižu. Pošto se vaše zamisli uklapaju u zajedničke interese, saradnici će vam sa poverenjem prepustiti „vodeću ulogu“. Sposobni ste da uspešno privedete kraju niz poslovnih dogovora na različitim stranama. Ne prija vam kada partner želi da vam nametne svoje stavove i ne želite da mu uvek udovoljavate, makar vas to skupo koštalo. Mlađi pripadnici znaka imaće priliku da uđu u paralelnu vezu. Dobro se osećate.

Škorpija

U odličnoj ste formi i imate vrlo ambiciozne poslovne planove. Uz određenu dozu mudrosti i dobro osmišljene poteze, lako možete da ostvarite zacrtane ciljeve. Ne krijete da imate visoke zahteve u svakom pogledu. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost i preciznost, donose novi uspeh. Veoma ste zaljubljeni i spremni da za partnera skinete zvezde sa neba. Uznemirenost koju osećate ne bi trebalo da doživljavate kao odraz „slabosti“, već kao dodatni impuls. Pazite se padova i povreda ekstremiteta.

Strelac

Veoma ste energični u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi događaja. Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme. Nepotrebna rasprava i zadržavanje na nevažnim detaljima mogu da vas udalje od glavnih ciljeva. Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane, navode vas na preterana očekivanja. Spustite se na zemlju, budite realniji. Bolovi u donjem delu leđa.

Jarac

Niste sigurni u svoju procenu novih događaja na poslovnoj sceni. Ne krijete da su vaša očekivanja velika, iako primećujete da saradnici često menjaju svoje mišljenje ili stavove. Oslonite se na svoj praktičan duh i sposobnost analitičkog rasuđivanja. Iako odnos sa partnerom nije preterano idiličan, to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom. Povedite računa o ishrani. Da postoji crvena lampica na vagi bi odavno svetlela za uzbunu.

Vodolija

Stalo vam je da budete zapaženi u poslovnim krugovima, stoga smišljeno isprobavate nove strateške poteze. Ali sve ima svoju cenu ili razumnu granicu, do koje je dozvoljeno da improvizujete sa svojim originalnim idejama. U svom životu uglavnom se upravljate prema svojim emotivnim impulsima i potrebama, pa ponekad odaberete pogrešan trenutak da voljenoj osobi saopštite neke važne odluke. Potrudite se da pronađete „skladniju formulu“, koja vodi ka emotivnom razumevanju. Slojevito se oblačite.

Ribe

Zahvaljujući dobroj veštini pregovaranja i prilagođavanja uspevate da se uklopite u različite poslovne dogovore. Imate dobar predosećaj kada treba da krenete u akciju i intuitivno donosite ispravnu odluku. U dogovoru sa saradnicima lako možete da ostvarite svoje interese. Ne dozvolite da negativna tenzija između vas i voljene osobe nadvlada nego je iskoristite kao podsticaj za novo zbližavanje. Ne štedite emocije i potrudite se da usrećite blisku osobu. Osećate umor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.