Veliki NEDELJNI horoskop (od 18. do 25. maja 2020)

Ovan

Očekuje vas period u kojem ćete imati preokrete na polju posla. Poboljšanje finansija moglo bi da vas zadesi kada to i ne očekujete. Na polju ljubavi sledi vam stabilno stanje sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka manjim problemima sa grlom.

Bik

Očekuje vas period u kojem ćete imati poslovne komplikacije. Moguće je da ćete biti često pod stresom. Na polju ljubavi sledi vam manja svađa, ali i pomirenje sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa očima, glavoboljom kao i sa povišenim krvnim pritiskom.

Blizanci

Moguće je da ste na polju posla sada u neizvesnoj situaciji i da se ne osećate dobro zbog toga. Pred vama je period u kojem ćete imati šansu da ostvarite tajnu ljubavnu vezu. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete biti skloni manjim tegobama sa cirkulacijom, kao i problemima sa limfnim čvorovima.

Rak

Povoljna je nedelja ispred vas. Poslovnom situacijom ćete biti veoma zadovoljni. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. Kada je u pitanju ljubav, dobar odnos sa partnerom vas raduje. Na polju zdravlja vas čeka takođe stabilno stanje. Povremeno možete imati višak energije, pa vežbajte.

Lav

Očekuje vas period u kojem ćete imati promene i nagle preokrete na poslu. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje. Posvetite se partneru kako biste sačuvali dobar odnos u vašoj vezi. Na polju zdravlja biste mogli da budete skloni manjim problemima sa kostima, kičmom, čuvajte se eventualnih padova, lomova itd.

Devica

Moguće je da ćete na polju posla imati preokrete, ali i neke nove ponude koje su povezane sa napredovanjem. U ljubavi vam prija sloboda i prostor koji želite da imate samo za sebe. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem nećete imati veće probleme i poteškoće. Prija vam aktivnost i boravak u prirodi.

Vaga

Pred vama je period u kojem ćete imati manje promene na poslu. Finansije vas brinu, ali ćete rešiti probleme bez obzira na sve. Na polju ljubavi su problemi sa ljubomorom aktuelni između vas i partnera. Na polju zdravlja vas očekuju promene, moguće tegobe sa urinarnim traktom, bešikom i bubrezima.

Škorpija

Pred vama je period u kojem ćete imati manje promene na polju posla. Moguće je potpisivanje novih ugovora. U  ljubavi, sa voljenom osobom imate dosta tenzije i nezadovoljstva. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je faza u kojoj ćete imati sklonost ka alergijskim reakcijama i problemima sa hormonima.

Strelac

Možete da očekujete da ćete na polju posla imati manje probleme. Rešavate sve uz pomoć saradnika. Kada je u pitanju ljubav, sprema se faza u kojoj ćete imati monotoniju sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vam dolazi period u kojem ćete biti skloni problemima, infekcijama, padu imuniteta, pa posetite lekara.

Jarac

Povoljan je period za vaš posao, pa ne bi trebalo da budete preterano zabrinuti. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate preokrete. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa srčanim sistemom kao i sa pritiskom.

Vodolija

Naredni period vam donosi prepreke na polju privatnog posla, moguće je da ćete biti pod stresom. Na polju ljubavi vas očekuje manja svađa sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, čuvajte donji stomak, jajnike i matericu. Ženskim Vodolijama nije baš povoljan period za zdravlje.

Ribe

Očekuje vas faza u kojoj ćete na poslovnom polju imati nove pregovore, dogovore, ali i neke prekide saradnje. Na polju ljubavi vam sledi promena, novo poznanstvo i flert sa novom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem možete da budete skloni manjim problemima sa sinusima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.