Veliki NEDELJNI horoskop (od 19. do 25. septembra)

Ovan

Poslovi sa inostranstvom bi mogli ozbiljno da se pokrenu. Sa poslovnim saradnicima ćete imati dobru saradnju, jedno drugo ćete odlično razumeti. Na ljubavnom planu ste veoma impulsivni, popuštate svojim strastima. Partner neće dugo tolerisati vaše ispade. Povedite računa kada su u pitanju zdravstveni problemi koje uzrokuju masnoće, proverite nivo holesterola u krvi i povedite računa o krvnim sudovima. Došlo je krajnje vreme da promenite neke loše navike koje imate u ishrani.

Bik

Moguće je da ćete imati većih finansijskih problema tokom ove faze. Budite oprezni u trošenju novca, jer ćete vrlo brzo doći u fazu većih troškova od predviđenih. Povedite računa da zbog preterane ljubomore ne izgubite voljenu osobu. Ova faza vam je jako teška, pa su mogući brojni zdravstveni problemi, pogotovo kada je reč o hormonima, radu štitne žlezde, ali i o mogućim problemima sa genitalijama. Obavezno se javite svom lekaru ako primetite bilo kakve simptome.

Blizanci

Moguća je promena radnog mesta ili prekid, pa potpisivanje novog ugovora. naročito ako ste već imali nekli dogovor. Na ljubavnom planu ste stabilni, mnogi planiraju venčanje. Slobodni Blizanci upoznaju šarmantnu osobu sa kojom ostvaruju dobru komunikaciju. Mogući su problemi kada je u pitanju predeo glave, osećaćete veliki pritisak i bol. Malaksalost vas prati tokom cele ove faze, možete da očekujete veliki pad energije i osećaj nemoći. Potrudite se da odmarate što više i budite pažljivi u saobraćaju.

Rak

Na poslu je veoma teška situacija, neko od saradnika je protiv vas. Budite pažljivi i oprezni u svojim izjavama. Ne odajte svoje namere, ideje, jer mogu biti prisvojeni. Moguće je da ćete tokom ove faze veoma odlučno prekinuti neku emotivnu vezu. Imunitet vam je značajno oslabljen, a krvna slika najverovatnije loša. Pogotovo ako ste već imali probleme sa anemijom, potrebno je da povedete računa. Nije vreme da olako shvatate svoje probleme sa zdravljem.

Lav

Moguće je da ćete imati veći novčani dobitak, možda čak i na lutriji. Prati vas sreća na polju posla. Očekujte promenu radnog mesta, što vam donosi i bolju priliku za dalje napredovanje. Kada je ljubav u pitanju, dolazite do veoma važnih odluka za budućnost. Ponovo se aktivira vaša hronična slaba tačka – kardiovaskularni sistem. Ukoliko primetite probleme sa pritiskom ili osećaj stezanja u grudnom košu, aritmije, obavezno se javite svom lekaru. Moguće je da vam je potreban neki vid terapije.

Devica

Lako možete da izgubite strpljenje i da date otkaz. Prećutkivanje nepravde, kao i potiskivanje emocija, na kraju donosi prštanje i nezadovoljstvo, koje ne želite da kontrolišete. Emotivno ste nestabilni, razočarani, svu krivicu svaljujete samo na partnera. Situacija po pitanju zdravlja takođe nije najbolja, na nervnoj bazi imate probleme sa organima za varenje, probavom. Pored toga, mogući su i problemi sa donjim stomakom, bešikom kao i ženskim organima. Budite veoma oprezni.

Vaga

Nemojte da se oslanjate na obećanja svojih saradnika, jer neće biti ispunjena. Verujte ponajviše sebi i svojim sposobnostima. Komunikacija sa voljenom osobom je otežana, osećate zahlađenje odnosa. Odlučite se što pre za otvoren razgovor, na taj način ćete rešiti problem. Mogli biste biti podložni prehladi, respiratorni organi su vam osetljivi, kao i grlo, sinusi… Izbegavajte hladne i gazirane napitke, toplo se odevajte i povećajte unos tečnosti i vitamina kako biste ojačali imunitet.

Škorpija

Moguće je da ćete imati daleko veće troškove od planiranih. Stoga nemojte trošiti preko plana, jer će vas iznenaditi situacije u koje ćete morati uložiti više od planiranog. Emotivno ste nezadovoljni, usamljenost je sve veća i teško vam je da se pokrenete. Mogući su problemi sa apetitom na nervnoj bazi, odnosno zbog emocionalne nestabilnosti. Gubite apetit, a sa druge strane ste skloni preteranom unosu alkohola, kafa, cigareta. Mogli biste značajno oštetiti svoj želudac.

Strelac

Brojna otežavanja su vam nametnuta i nemate snage da se sa njima izborite. Jedini način da sve uradite na vreme je organizovanost. Držite se plana. Važna ljubavna odluka je pred vama, prošlost se mora raščistiti. Imate osećaj malaksalosti i konstantnog umora, prilično ste bezvoljni. Teško vam je da se pokrenete i svaka i najmanja aktivnost vam predstavlja veliki napor. Dajte sebi vremena i oduška da se tokom ove faze maksimalno odmorite i naspavate. Vikend iskoristite za odmor.

Jarac

Psihički ste opterećeni problemima koji dolaze sa svih strana. Mada vas na početku hvata panika, razumskim razmišljanjem dolazite do zaključka da ste bez razloga paničili. Ukoliko ste se upustili u paralelnu vezu polako dolazite do zaključka da ste napravili veliku grešku. Imate probleme sa nesanicom, nervozom i nagomilanim stresom, pa usled toga postoji i određena sklonost ka depresiji i autodestruktivnom ponašanju. Potrebna vam je relaksacija, ne dopustite sebi veće izlete.

Vodolija

Nemojte verovati ženskim saradnicima, sujeta je ono što ih pokreće. Iskoristiće svaki momenat da vas nadmudre, zato nemojte pominjati svoje planove i potrebu za inicijativom. Na polju ljubavi je situacija prilično mirna, niste zainteresovani za neke ponude koje dobijate. Vraćaju vam se tegobe koje ste imali sa kostima, nogama, cirkulacijom, a moguće je i da ćete obnoviti neku staru povredu. Budite pogotovo oprezni pri bilo kojoj vrsti fizičke aktivnosti.

Ribe

Vaši nadređeni imaju veoma stroge zahteve kada ste vi u pitanju. Očigledno da neko podriva vašu reputaciju. Distanca koju je zauzeo vaš partner vam predstavlja sve veću smetnju i bol. Ukoliko dopustite da se ona još više razvije, bićete još više povređeni. Moguće je da ćete imati probleme sa osetljivim kostima, reumom, ali i sa zubima. Ukoliko imate neki kvar od ranije, ovo je krajnje vreme da ga sanirate. Nema potrebe da konstantno odlažete odlazak kod stomatologa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.