Veliki nedeljni horoskop (od 19. do 26. avgusta 2019. godine)

Ovan

Očekuje vas period u kojem ćete imati odlične promene na polju finansija. Sreća sa novcem vas očekuje. Kada je u pitanju ljubav, dolazi do ostvarenja stabilnosti sa osobom koju volite. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati povećan apetit. Moguće je da ćete generalno biti dosta aktivni na svim poljima.

Foto: Adam Kontor/pexels.com

Bik

Moguće je da ćete na poslovnom polju imati neke nepredviđene okolnosti koje će vam biti šokantne. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas nov susret sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja vas očekuju glavobolje, prpblemi sa visokim pritiskom, krvnim sudovima kao i sa očima i vidom.

Blizanci

Možete da očekujete da ćete biti nervozni, nesigurni i da na polju posla neće biti većih promena. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas početak tajne veze sa zanimljivom osobom. Zdravlje vam je osetljivo i može da dođe do nekih iznenadnih problema. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole.

Rak

Imaćete dobru situaciju na polju posla, stanje vam je stabilno i zadovoljni ste. U ljubavi se polako zbližavate sa jednom osobom sa kojom ste do skoro imali prijateljski odnos. Kada je u pitanju polje zdravlja, ne bi trebalo da očekujete veće probleme, ali povedite računa o tahikardiji.

Lav

Poslovne promene koje su pred vama mogu da vam poremete planove. Biće ovo stresan period za vas. Na polju ljubavi vas očekuju neki skandali ili svađe sa partnerom u javnosti. Na polju zdravlja vas očekuju moguće povrede, prelomi, problemi sa kostima i kičmom pa je važno da budete veoma oprezni.

Foto: Graham CookCC BY 2.0

Devica

Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljiva dešavanja na polju posla, promene i nove ponude. Ljubav je moguća na putu ili u inostranstvu, bićete zadovoljni okolnostima. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete uspeti da rešite neke probleme. Dobro se osećate i prija vam da budete aktivni.

Vaga

Možete da očekujete da ćete imati finansijske promene i neka previranja na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem ćete kriti svoju vezu od zavidnih pogleda. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa pritiskom, moguća otežanja vezana za krvotok, srce i za jetru, pa pazite.

Škorpija

Imaćete neke manje sukobe sa poslovnim partnerima ili saradnicima tokom ovog perioda. Kada je u pitanju ljubav, očekuju vas važne promene u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja je pred vama period u kojem možete da budete skloni problemima sa urogenitalnim traktom, bubrezima itd.

Strelac

Očekuje vas dosta rada tokom ove nedelje. Mnogo obaveza je pred vama i sve nekako pada na vas. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj možete da budete skloni stagnaciji. Kada je u pitanju zdravlje, zbog stresa i nervoze dolazi do komplikacija. Jako je važno da idete na redovne lekarske preglede.

Jarac

Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne okolnosti na polju posla. Sreća vas prati. Na ljubavnom planu ćete sasvim iznenada i neočekivano upoznati neku novu osobu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza koja donosi stabilnost i dobro stanje. Nemate ni jedan razlog da budete zabrinuti.

Foto: Thomas RickerCC BY 2.0

Vodolija

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite promene kojima težite na polju posla. Kada je u pitanju ljubav, dolazi faza u kojoj će vaš odnos sa voljenom osobom biti veoma nestabilan. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni brojnim problemima sa probavom i sa organima za varenje.

Ribe

Na polju posla ćete ostvariti sve što želite moguće i malo više od toga. Put može da vam se isplati. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas faza u kojoj će stanje između vas i partnera biti nestabilno. Pred vama su okolnosti koje mogu da vam donesu manje probleme sa disajnim putevima, sinusima i alergijama.

Napišite komentar