U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 21. do 27. novembra)

Ovan

Morate se prilagodite kolektivu, a ne kolektiv vama. Zaboravite na neke neprijatnosti koje ste imali na radnom mestu kako bi mogli nastaviti dalje. Pazite da svojim ponasanjem na početku radne nedelje ne prouzrokujete sukobe sa kolegama koji vam neće ići u korist. Moglo bi se desiti da vam svi okrenu ledja i da se nadjete na tankom ledu. Nije trenutak za razmišljanje o promeni partnera. Pokušajte da sve nesporazume rešite otvornim razgovorom, gde ćete zaboraviti na toliko prisutnu sujetu. Sada je vreme da krenete sa dijetom.

Bik

Nema više toliko poteškoća na poslu pa se samim tim i manje nervirate. Okrenite se svojim željama i planovima u narednom periodu. Prepuni ste ideja i kreativne energije, ali koči vas nestrpljenje da sve dodje na svoje mesto u pravom trenutku. Opustite se, vreme radi za vas. Jedna osoba iz vaše prošlosti pokušaće ponovo da vam se približi nakon slučajnog susreta na ulici. Dobro razmislite o svemu. Samoća je samo prolazno stanje koje vas je zadesilo. Kontrola vida bez obzira da li nosite ili ne naočare.

Blizanci

Dosta iznenadjenja i prijatnih i neprijatnih očekuje vas u ovoj nedelji. Pokušajte da sačuvate prisebnost duha, bez posezanja za lekovima. Za sve nezaposlene Blizance smeši se idealna prilika da u narednom period pronadju toliko željen . Nemojte da vam lični dohodak bude jedini kriterijum za prihvatanje poslovne ponude. Uz vaše zalaganje, ali i trud partnera ulazite u miran period što se i tiče. Mogli bi poraditi da malim gestovima pažnje još više učvrstite vezu. Izbegavajte zadimljene prostorije.

Rak

Odlična nedelja za poslovnu komunikaciju. Ako ste planirali neki razgovor vezan za promenu radnog mesta ili povećanje ličnog dohotka sada je prava prilika. Osećate premor i pojačanu želju da negde otputujete i da makar na dan dva ne razmišljate o poslovnim obavezama. Ukoliko vam je preostao koji dan odmora iskoristite ga što pre. Uhvatili ste partnera u sitnoj laži i sada se crv sumnje javlja na svakom koraku. Da li je iskren prema vama ili je svaka njegova reč sklona proveri. Učestali problemi sa štitnom žlezdom.

Lav

Postigli ste dosta toga u kratkom vremenskom periodu. Odmorite se i uživajte u plodovima vaše urodjene diplomatije koja je opet dala rezultate. Imate neophodnu podršku da realizujete sve ideje koje ste izložili u prethodnim mesecima. Rukovodstvo vas podržava u svemu. Vi ste velemajstor da napravite problem čak i tamo gde ga nema. Dobro razmislite o svim postupcima i shvatite da niste bezgrešni. Flertujete bez potrebe. Nervoza, nesanica i tremor mogu vas pratiti ove nedelje.

Devica

Moguć je kraći službeni put koji bi vam dobro došao kako bi se rasteretili i na miru rešili sve poslovne zahteve koje pred vas stavljaju rukovodioci. Distancirajte se od loših priča koje kruže o vašem neposrednom kolegi. Oštrice zlih jezika mogli bi ubrzo osetiti i na svojoj koži. Ipak je najmudrije ostati neutralan u svemu. Ovo je idealan period za novu sentimentalnu vezu. Ne morate ništa specijalno raditi po tom pitanju, vaše je samo da ne razmišljate predugo kada se šansa ukaže. Promenite svoje loše navike.

Vaga

Imate puno ideja koje ne znate kako da realizujete. To je isto kao da ih i nemate. Izgovorite ih javno i videćete da će se istomišljenici naći u svemu. Ovo će posebno biti izraženo tokom naredne nedelje. Saradnju će vam ponuditi i neko od koga se tome najmanje nadate. Svakog saslušajte, ali uradite na kraju po svome. Postoji šansa da obradujete partnera i iznenadite ga manjim poklonom. Bitno je da ne zaboravite važan datum u vašoj vezi. Ne tražite izgovore za fizičku neaktivnost.

Škorpija

Obratite pažnju na papirologiju ovih dana. Koncentracija vam je loša, a čak i najminimalniji propust može vam se obiti o glavu. Tapšanje po ramenu ne znači vam ništa ukoliko nema odgovarajuće novčane valorizacije vašeg rada. Nije sramota podsetiti šefove i na takvu vrstu propusta. Naročito kada vas opravdano hvale. Vaša veza ulazi u monotoniju. Jedna osoba iz vase prošlosti mogla bi se ponovo pojaviti sa interesantnim predlogom koji će vam u prvi mah izgledati kao neozbiljan ili nemoguć. Moguća je glavobolja.

Strelac

Nalazite se u odličnoj prilici da utičete na poslovni dogovor. Nema razloga za lažnu skromnost koja vam je često kočnica u životu. Poslušajte savet starijih kolega ili prijatelja, iako će vam sve izgledati kao grdnja ili će vam se činiti da vam bez razloga popuju. Imate puno potencijala kojih niste ni svesni. Pravo je vreme da ih iskoristite. Zaboravite na sve stare nesporazume sa partnerom s kojim se u zvaničnoj vezi i gledajte da se pokažete u novom svetlu, jer će i druga strana to isto pokušati. Proverite krvnu sliku i pritisak.

Jarac

Neko vam nudi poslovnu uslugu koja ima svoju cenu i dodatno vas obavezuje na odredjeni ustupak. Konačno vas čeka jedna mirna poslovna nedelja pred vama. Imaćete vremena da obavite i dosta privatnih stvari i neodložnih telefonskih razgovora bez opasnosti da ćete imati problema zbog toga. Dugo vremena ste sami. Trebalo bi to ozbiljno da vas zabrine i navede na razmišljanje o vašim postupcima kada je suprotni pol u pitanju. Mogući problemi sa srcem. Ubrzano kucanje koje vas budi u toku noći ne bi trebali zanemariti.

Vodolija

Napravili ste grešku u toku proteklog perioda, pa se nemojte iznenaditi ukoliko koverta bude tanja ovoga meseca. Nema potrebe da objašnjavate kako je sve plod trenutne nepažnje, neće vam pomoći. Što više budete pričali o tome kako svi greše padaćete sve više u očima onih koji ne žele da vam dozvole olako pristupanje obavezama. Jedan Bik već odavno ima nešto važno da vam saopšti. Dozvolite mu da to uradi u četiri oka, jer ste neprestano u nečijem društvu, a njemu ponos ne dozvoljava da to uradi pred svedocima. Pucate od zdravlja.

Ribe

Iako su misli usmerene samo ka ostatku odmora koji sledi, prionite na posao koji se nagomilao i koji ne može čekati. Nije sramota zatražiti nečiji savet ili pomoć naročito kada se radi o novom poslu koji za vas ima toliko nepoznanica. Nema potrebe da ubrzavate neke poslove koji su vam dobrim delom preteško breme. Skloni ste čestim promenama raspoloženja što partner prepoznaje. Naročito mu smeta vaša odsutnost kada vam priča o njemu važnim stvarima. Osetljivi su vam zglobovi, a mogućnost povreda i lomova kostiju je prisutna u narednom periodu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.