Veliki NEDELJNI horoskop (od 21. do 28. oktobra 2019)

Ovan

Očekuje vas nepovoljan period u kojem biste mogli da budete skloni poslovnim problemima u većoj meri. Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju ljubavi imati lepa dešavanja sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, mogli biste da imate probleme zbog malaksalosti kao i tegobe vezane za srce.

Bik

Pred vama je period u kojem će vam posao biti veoma važan. Daćete sve od sebe kako biste na ovom polju ostvarili boljitak. Ljubav vam za sada ide stabilnim tokom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni stomačnim problemima, probava bi mogla da vam bude veoma osetljiva.

Foto: Vera Arsic/pexels.com

Blizanci

Dosta nervoze vas očekuje, neke stvari na polju posla završavate u poslednji čas. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas zanimljivo poznanstvo u bliskom okruženju. Na polju zdravlja biste mogli da budete skloni manjim problemima sa alergijskim reakcijama, kijavicom, kao i sa disajnim putevima.

Rak

Nastupa veoma povoljna faza za vaše polje finansija, pa biste na tom planu mogli da imate neka razrešenja. Kada je u pitanju ljubav, očekuj vas dobro slaganje sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje tegobe koje su vezane za zube, grlo, kao i probleme sa štitnom žlezdom.

Lav

Pred vama je faza u kojoj ćete biti ambiciozniji i agresivniji na polju posla. Kada je reč o ljubavi, spremni ste da sa voljenom osobom neke stvari raščistite, ali to za vas može biti bolno. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati probleme koji su vezani za glavobolju, vid, probleme sa očima.

Devica

Očekuje vas generalno stabilna situacija kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na polju ljubavi, sa osobom iz drugog grada ili države. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa cirkulacijom, kao i tegobe koje mogu da budu vezane za vene i srce. Posetite vašeg lekara.

Foto: sharonang/pixabay.com

Vaga

U nareednom periodu vi ćete imati neke poteškoće na polju posla, neće sve ići po vašem planu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas poznanstvo preko prijatelja. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati probleme koji su vezani sa nervni sistem. Mogli biste da imate i bolove u leđima i mišićima.

Škorpija

Očekuje vas period u kojem ćete imati neke poteškoće koje su vezane za odnos sa nadređenima. Na polju ljubavi vas očekuje moguće zahlađenje sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi, malaksalost, moguće tegobe vezane za kičmu, kosti i zube. Pred vama je nepovoljan period.

Strelac

Moguće je da ćete imati ponudu za neki posao u inostranstvu u narednom periodu. Na polju ljubavi vas očekuju nova poznanstva i uzbudljiva situacija. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati dobro stanje. Bićete zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Puni ste energije i lepo ste raspoloženi.

Jarac

Očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje probleme sa finansijama. Na polju ljubavi vas očekuje period usamljenosti. Moguće je da zbog otežanja na svim poljima i stresa vaše zdravlje na neki način ispašta. Skloni ste problemima zbog stresa i nervoze a i urinarni trakt vam je osetljiv.

Vodolija

Pred vama je period u kojem ćete imati pozitivna dešavanja sa poslovnim saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje početak veze u kojoj biste mogli da budete zadovoljni. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati neke probleme vezane za osetljivu kožu, iritacije, akne i tome sl.

Foto: TimothyJCC BY 2.0

Ribe

Veliki broj poslovnih obaveza uspevate da obavite jer ste dobro organizovani. Očekuje vas period u kojem će vam ljubavna veza zapasti u stanje monotonije. Zdravlje vam nije najbolje. Pazite na ishranu i potrudite se da menjate loše navike. Potrudite se da jačate svoj imunitet kako biste sprečili moguće probleme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.