U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 22. do 28. februara 2021)

Ovan

Pred vama je kulminacija kada je posao u pitanju, sa svih strana stižu pozivi i želećete svima posvetiti dovoljno pažnje. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom se popravlja. Umorili ste se od prepirki i prija vam pažnja voljene osobe. Na polju zdravlja, prisutna je neispavanost, tu je i umor i pad koncentracije. Čuvajte se povreda.

Bik

Ako nekog trebate pridobiti, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite što znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj. Manjak interesa za ljubav rezultat je vaše sumnjičavosti. Sami ćete sebi stavljati prepreke za ljubav premda su objektivne okolnosti dobre. Ne pijte hladne napitke.

Blizanci

Na dnevni red dolaze nedovršene stvari iz prošlosti. Neke od istih u vama će izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati s nostalgijom ili s ljutnjom. Neki će zato radije živeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Biće i onih koji će osetiti sve čari platonske ljubavne veze. Usklađujete se sa sobom i sve vam bolje ide – pratite svoju intuiciju, osluškujte svoje telo, posmatrajte svoj um.

Rak

Oni koji rade gledaće što pre zbrisati s posla. Nadređeni i njihova kontrola padaće im teško, ali izdržaće uz svoj neobični smisao za humor. Oni koji su možda još sami imaće mnogo udvarača. Moći će birati. Neka ne spuštaju kriterijume. Osećate se energično i živahno i spremni ste za svaku vrstu akcije.

Lav

Sazrela vam je ideja o poslu za koji se treba potruditi, no vi ste potpuno predani i spremni ići u to. Svaki trenutak osećaćete svoju snagu bilo da se suočavate s lepotom, izazovom zavođenja ili pak, s problemom. U ovom periodu vas ništa neće mrzeti i bićete voljni da vredno radite na obezbeđivanju udobnosti i opuštanja.

Devica

Pred vama su mnogobrojne ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na putovanju. Biće vam lepo. Radna atmosfera na poslu zahuktaće se, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negde su se uspavale, pa ćete ih pod hitno morati probuditi. Obratite pažnju na lekove. Ne koristite ih na svoju ruku.

Vaga

Okolnosti, ljudi i događaji sve će vas više navoditi na to da trebate poraditi na svom profesionalnom razvoju i stručnom usavršavanju. Moguće je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. i one imaju svoj šarm. Mogući su psihički problemi, duševni poremećaji i krize. Naučite da meditirate.

Škorpija

Biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, vi sami trudićete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi. Kako ovo nije svojstveno vašoj prirodi, mnogi vas neće prepoznati kad vas vide kako mirno sedite i predano radite bez brbljanja i buke. Jačajte imunitet. Mogući su problemi sa belim krvnim zrncima, hipofizom, mladežima i bradavicama.

Strelac

Ako krenete među ljude, postoji mogućnost da se tamo počnete osećati još bolje. Zato bi bilo šteta propustiti priliku za novo poznanstvo. Vaše ambicije nisu male, ali okolnosti će vas navoditi na miran rad u tišini. Vreme je dobro za planiranje novih poteza. Budite vrlo oprezni u saobraćaju, naročito na putu do posla, i kada se vraćate sa posla.

Jarac

U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, razumevanja i sklada, a poverenje će rasti. Veliki deo onoga što se dešava povezan je sa vašim psihičkim stanjem.

Vodolija

Otvaraju vam se vrata jedne saradnje sa sasvim novim ili mladim suradnicima. Vaš privatni život neće biti sasvim miran. Trebaće dosta diplomatije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu. Zbog preopterećenja ili nekog vida preterivanja moguća su kardiovaskularna oboljenja.

Ribe

S lakoćom ćete rešavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Oni u novim vezama prolaziće prve krize u kojim će trebati pokazati malo više razumevanja za drugu stranu. Vodite računa o tome šta jedete i prekontrolišite krvnu sliku. Masnoća u krvi prouzrokovaće lančanu reakciju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar