U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 24. do 30. avgusta 2020)

Ovan

Puno poslovnih obaveza vas ne opterećuje tokom ove nedelje. Moguće je da ćete upoznati neku zanimljivu osobu koja će u vama probuditi iskrene emocije. Povećajte unos vitamina i tečnosti. Važno je da stvarate zdravije navike ali takođe i da radite na jačanju imuniteta kako ne bi došlo do većih problema.

Bik

Ne biste trebali da imate više briga na polju posla tokom ove nedelje. Vaš novi partner vam daje sve što vam je potrebno i srećni ste pored njega. Možete da očekujete povoljan period kada je u pitanju polje zdravlja. Ne biste trebali da imate nove probleme i generalno sledi faza u kojoj ćete se dobro osećati.

Blizanci

Ako se bavite privatnim biznisom bićete veoma zadovoljni. Sa voljenom osobom pravite planove za zajedničku budućnost. Oboje ste spremni za važne odluke i promene. Na polju zdravlja su kod vas u narednom periodu moguće manje tegobe sa cirkulacijom ili grčevima u mišićima pa o tome povedite računa.

Rak

Snalažljivi ste i lako rešavate poslovne dileme i probleme. Možete da se nadate pokretanju pozitivnih promena na polju posla. Očekuje vaas i novo poznanstvo na ljubavnom planu. Mogli biste da budete skloni manjim problemima na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

Lav

Finansije su vam sve bolje i zadovoljni ste stanjem na polju posla. Ostajete pored osobe koju volite. Zadovoljni ste vašom vezom. Na polju emocija vas ne očekuju veće promene sada. Pazite na štitnu žlezdu i hormone koji bi mogli da vam budu prilično promenljivi. Potrudite se da idete na redovne kontrole.

Devica

Potrudite se da vam obe noge budu čvrsto na zemlji kada su u pitanju očekivanja vezana za posao. Zaljubljeni ste i možete biti skloni tome da voljenu osobu idealizujete više nego inače. Mogući su problemi sa migrenom kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama sa glavom i očima.

Vaga

Moguće je da ste se zaleteli sa velikim planovima na poslu, u pogrešnom trenutku. Dopada vam se osoba koja deluje hladno prema vama. Moguće je da imate utisak da je nećete lako osvojiti. Problemi sa cirkulacijom su mogući kod vas u narednom periodu. Povedite računa o zdravlju u narednom periodu.

Škorpija

Dobićete pomoć oko poslova koji vas opterećuju neko vreme. Možete da očekujete lepo poznanstvo sa osobom koja će vam jako otvoreno pokazati interesovanje. Prija vam da budete aktivni jer imate mnogo energije u sebi. Bavljenje sportom pozitivno utiče na vaše zdravlje. Poradite na kondiciji.

Strelac

Napredovanje na poslu vam polako dolazi i spremni ste da prihvatite veće odgovornosti. Očekuje vas prilika da uđete u javnu, stabilnu vezu sa novom osobom. Možet da očekujete da ćete imati manje probleme zbog naglašene napetosti i ukočenosti u predelu leđa i ramena. Prijala bi vam masaža.

Jarac

Možet da očekujete generalno povoljan period na poslovnom polju. Neobavezni flert vam prija, ali niste spremni da uđete u neku sasvim javnu i stabilnu vezu. Posvetite se svojim potrebama. Na polju zdravlja možete da budete skloni novim tegobama pa je važno i da jačate svoj imuni sistem.

Vodolija

Možete da očekujete napetost na poslu. Spremni ste da pokažete svoja osećanja i ne želite da krijete ono što leži u vašem srcu. Želite da ostvarite bolji odnos sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja vas očekuju moguće tegobe kje su vezane za urogenitalni trakt pa povedite računa o tome.

Ribe

Spremni ste za drastične preokrete i promene kako biste mogli da ostvarite napredovanje koje želite na poslu. Želite da budete sa osobom koju volite ali je vaša ljubav na neki način zabranjena. Važno je da nađete neko vreme za opuštanje. Zdravlje vam na neki način ispašta zbog stresa

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.