Veliki NEDELJNI horoskop (od 24. do 30. oktobra)

Ovan

Vrlo brzo vaša intelektualna energija biće u svom elementu i doći će do punog izražaja. Iskoristite svoj dar i smisao za realno i praktično i svoje dobre organizatorske poslove. Dosta je bilo starog načina razmišljanja i funkcionisanja. Nov pristup starim problemima u vašem životu udvoje. Predstoje značajne pozitivne promene. Nova poznanstva onima koji su od istih želja odustali. Pripadnici ovog znaka mogu imati problema sa srcem.

Bik

Obratite pažnju na udruživanje interesa. Možda će vas to izvući iz jedne statične priče u kojoj ste već neko vreme. Važno je uskladite svoje interese i da se skoncentrišete na polje posla. Voljena osoba vas na početku nedelje podržava,mada će u toku iste dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Slobodni Bikovi još nemaju inicijative,ali su na pragu zaljubljivanja. Za koji dan ćete biti oslobođeni frustracija i napetosti.

Blizanci

Sve što ste uložili može vam se isplatiti i vi sada polako nazirete tu priču. Nemojte da očajavate. Manji sukobi ili zastoji tokom sredine ove nedelje mogu samo da vas odvedu na neke druge staze i da oblikujete svoje planove na pravi način. Neće vam biti ni malo lako da se izborite sa ljudima koji vam se nameću kao autoritet. Bićete popularni u ovoj nedelji. Mnogi će želeti vaše društvo. Problemi sa zglobovima i ušima.

Rak

Možda se već neko od vas kaje za neke poteze koji su bili olaki u nekom trenutku. Najbolje je da iskoristite za kontakte sa inostranstvom ili sa ljudima od kojih zavise vaši budući prilivi novca ili novi poslovi. Trudite se da uživate u svakom trenutku provedenim sa partnerom,ali pogled vam luta i partner to primećuje. Nisu nestale emocije, samo ste zastali u trenu prisećajući se da neka obećanja nisu još uvek ispunjena. Stres je uzrok vašeg zdravstvenog stanja.

Lav

Ustaćete u žestoku odbranu sebe i svojih prava. Istina će svakako biti na vašoj strani, ali ne preterujte. Pokušajte da problem rešite na drugačiji, mirniji način. Biće lakše vama, a protivnike ćete zbuniti. Onima iz druge dekade predstoji pojačana seksualna aktivnost, ali i izlivi ljubomore, uglavnom bez razloga. Setite se da ponekad znate biti previše navalentni i grubo otvoreni. Opustite se i vodite zdrav način života.

Devica

Bespotrebna analiziranja su utihnula i nastupilo je vreme preporoda, pre svega na psihološkoj osnovi. Oni koji su zaposleni u komercijalnim firmama, očekuju pohvale ovih dana, a možda i promenu statusa. Bitno je da se danas potrudite da umereno pričate sa partnerom. Nesuglasice oko stvari koje su nebitne mogu da izazovu dublje povrede i kod vas i kod partnera. Nemojte se nervirati za svaku sitnicu.

Vaga

Iskoriste ove dane da privedete neke svoje obaveze kraju, pogotovu je to bitno ako se radi o papirima, koje već dugo odlažete. Osmehnuće vam se sreća, a i poznanik na kojeg ste računali ponudiće svoju pomoć. Takođe je ovo vreme da napravite planove zajedno sa partnerom , a tiču se nepokretnosti ili zajedničkih poslova. Poželećete da promenite svoje okruženje, a partner će vas u tome podržati. Posetite stomatologa.

Škorpija

Doći ćete do zaključka da vam je jedna situacija oko nepokretnosti isforsirana i preuveličana. Pokušaćete pravnim sredstvima da se izborite za svoje pravo, ali moraćete da budete mudri i lukavi da ovu delikatnu stvar privedete kraju. Ova nedelja vas može zateći u problemima i brigama u kući. Nemojte da pokušavate da izmirite neke strane, jer ćete vi sami izvući deblji kraj. Nemirni snovi, nesanica, prehlade.

Strelac

Ubiraćete plodove svog poslovnog uspeha iz jednog prošlog vremena. Zadovoljstvo će vam učiniti i dobar korak napred što se novog ( ili možda dopunskog ) posla tiče. Nezaposleni će imati neki konkretniji razgovor. Znate šta vas čeka, ali ste spremni da iz petnih žila zapnete. Shvatate da ne treba da se vezujete za ljude koji to ne zaslužuju. Neko pokušava da bude druželjubiv,ali vi uporno odbijate dublje poznanstvo. Izbegavajte alkohol.

Jarac

Miroljubivo ste stvorenje sve dok vas neko ne ugrozi ili razbesni. Tada vas je lako isprovocirati i napadate neprijatelja bez obzira na njegovu snagu i moć. Onima koji su upravo završili sa jednom lošom emotivnom pričom, predstoje dani kvalitetnog mirovanja i razmišljanja šta dalje. Mada se u međuvremenu desio jedan kratak strastan susret, vi jednostavno želite da se sklonite od emotivnih događaja sada. Problemi sa kilažom i hroničnim bolestima.

Vodolija

Jeste da je bilo niz neuspeha, ali jedino što je sigurno su promene. Neki poslovi koji nisu legalni, mogu da privuku vašu pažnju. U svakom slučaju se bude razne mogućnosti kada je polje posla u pitanju. Muče vas sumnje i nedoumice i možete se ogrešiti o partnera. Čućete samo svoj bol. Istina je nešto sasvim drugo. Neko je pokušao pod maskom prijateljstva da ubaci crv sumnje,a vi ste u to poverovali. Slab imunološki sistem.

Ribe

Imate puno mogućnosti da postavite dobre temelje za polje posla. Razmišljaćete intenzivno o raznim mogućnostima koji mogu da vam donesu izlazak iz krize koja vas već duže vreme drži. Pojedini iz ovog znaka imaju poziv da prisustvuju jednom svečanom događaju. Slobodni će pokušati da izbegnu sastanak koji je već ugovoren. Oni u braku imaju ozbiljnije rasprave sa partnerom. Može se okončati svađom. Mogući su nazebi i virusne infekcije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.