U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 25. do 31. jula)

Ovan

Veoma ste aktivni, puni ideja i potpuno predani poslu. Koristite svaku priliku da pokažete svoje kvalitete nadajući se da ćete tako poboljšati svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Ipak, vaša izuzetna inteligencija i snalažljivost u nastupu pred saradnicima donose samo kratkoročne efekte. Ma koliko se trudili da shvatite voljenu osobu, ne uspevate da na pravi način sagladate uzroke čestih razmirica. Iako se dobro osećate ojačajte imunitet.

Bik

Iznenadne promene ili novi događaji na poslovnoj sceni remete vaš svakodnevni ritam. Ipak, vi ne odustajete od zacrtanih ciljeva i lako nalazite alternativna rešenja. Potrudite se da ispoštujete zadate rokove i da pridobijete poverenje nadređenih. Zadovoljstvo i harmonija u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom, pozitivno se reflektuje na vaš izgled i ponašanje. Višak kilograma donosi višak problema.

Blizanci

Pokušavate da promenite neka ustaljena pravila koja vladaju na poslovnoj sceni, ali primećujete izvesno negodovanje. Okolina nije zainteresovana da podrži vaše nove ideje o poslovanju. Neko od saradnika predstavlja glavnu smetnju da u potpunosti realizujete svoje poslovno-finansijske ciljeve. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i iskustva, ali ne volite da nikome polažete račune gde ste i šta radite. Krećite se više.

Rak

Naporan period za one koji se nisu na vreme organizovali ili nisu spremni da preuzmu odgovornost, posebno kada su finansije u pitanju. Bićete u prilici da nekome pokažete koliko ste lojalni i spremni da se posvetite poslu. Umete da zablistate u punom sjaju u društvu, ali potreban vam je podsticaj da izrazite svoje misli i osećanja. na harmonija pozitivno utiče na vaše samopouzdanje. Čuvajte se stomačnih virusa.

Lav

Dostojanstveno i bez suvišnih pitanja prihvatite nečije kritike i komentare koji vam se ne dopadaju. Izbegavajte da pravite kompromise koji nisu u skladu sa vašim moralnim načelima. Iako ste svesni da se ponašate „nerazumno“ i da u naletu osećanja možete da napravite neku fatalnu grešku, to vas neće sprečiti da ostvarite svoje snove. Glavobolje i povišeni pritisak rezultat su stresa.

Devica

Potrudite se da u iznenadnim događajima ili u neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, sačuvate „hladnu glavu“ i trezvenost. U stanju rezignacije ili pometnje, rizikujete da donesete pogrešne odluke, ali i da bez razloga izazovete stvaranje negativne tenzije među saradnicima. Stariji pripadnici znaka srešće neku bivšu vezu koja bi mogla da probudi davno zaboravljene emocije. Mogući su problemi sa disajnim organima.

Vaga

Obuzeti ste planiranjem novih poslova, privlači vas ideja o različitim povlasticama i društvenom prestižu. Pošto se vaše zamisli uklapaju u zajedničke interese, saradnici će vam sa poverenjem prepustiti „vodeću ulogu“. Na vaše samopoudanje povoljno utiču pozitivni komentari kolega. Ne prija vam kada partner želi da vam nametne svoje stavove i ne želite da mu uvek udovoljavate, makar vas to skupo koštalo. Što manje vremena provodite ispred tv ekrana.

Škorpija

U odličnoj ste formi i imate vrlo ambiciozne poslovne planove. Uz određenu dozu mudrosti i dobro osmišljene poteze, lako možete da ostvarite zacrtane ciljeve. Ne krijete da imate visoke zahteve u svakom pogledu. Stalo vam je održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Veoma ste zaljubljeni i spremni da za partnera skinete zvezde sa neba. Pazite se padova i povreda ekstremiteta. Izbegavajte stepenice i neravne površine.

Strelac

Veoma ste energični u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi događaja. Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme. Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane, navode vas na preterana očekivanja. Spustite se na zemlju, budite realniji. Bolovi u donjem delu leđa. Nemojte dizati teške predmete niti raditi nagle pokrete prilikom ustajanja.

Jarac

Ne krijete da su vaša očekivanja velika, iako primećujete da saradnici često menjaju svoje mišljenje ili stavove. Oslonite se na svoj praktičan duh i sposobnost analitičkog rasuđivanja. Iako odnos sa partnerom nije preterano idiličan, to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom. Povremeno morate da koristite i neke svoje „skrivene adute“ u društvu bliske osobe. Povedite računa o ishrani.

Vodolija

Stalo Vam je da budete zapaženi u poslovnim krugovima, stoga smišljeno isprobavate nove strateške poteze. Ali sve ima svoju cenu ili razumnu granicu, do koje je dozvoljeno da improvizujete sa svojim originalnim idejama. U emotivnom životu uglavnom se upravljate prema svojim emotivnim impulsima i potrebama, pa ponekad odaberete pogrešan trenutak da voljenoj osobi saopštite neke važne odluke. Prehlada bi mogla da vam napravi problem kad mu se najmanje nadate.

Ribe

Zahvaljujući dobroj veštini pregovaranja i prilagođavanja uspevate da se uklopite u različite poslovne dogovore. Imate dobar predosećaj kada treba da krenete u akciju i intuitivno donosite ispravnu odluku. Kada su vaša osećanja i razum u blagom raskoraku, moguće su i pogrešne procene. Ne dozvolite da negativna tenzija između vas i voljene osobe nadvlada nego je iskoristite kao podsticaj za zbližavanje. Nervoza i slab imunitet, pravo vreme za bolovanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar