Veliki NEDELJNI horoskop (od 26. septembra do 2. oktobra)

Ovan

Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao. Nije vreme za bilo kakve eksperimente. Ako želite više novca, honoraran je sasvim dovoljan u ovom trenutku. Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su u minus fazi. Ljubomora i želja da špijunirate partnera ne vode ničem dobrom. Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Dalje od slatkiša i kalorične hrane.

Bik

Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Interesatna poslovna ponuda ostaje da se krčka do kraja meseca. Dobro razmislite o svemu, jer će vaša naravno biti poslednja. Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Rešavate da zarad njega investirate u budućnost. Ipak, ukoliko ste slobodni, oprezno. Nemate vremena da se opterećujete zdravstvenim problemima. Zubi i kosti trenutno su slaba tačka.

Blizanci

Ne možete da se požalite, sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Morate naučiti da sami povučete ručnu kočnicu na vreme. Poslovni dogovor vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Strah od novih odnosa je zapravo je strah od promena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Tromi ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Holesterol predstavljaja visoku cenu hedonističkog načina života.

Rak

Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Jedna osoba na polju posla vam nije naklonjena, budite oprezni. Puno lepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe ono barem u kreativnom radu. Pošto ste praktični, pokušaćete da ove dve stvari objedinite. Partner dobro prepoznaje vaše namere bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Lakši hormonski poremećaj je prolaznog karaktera.

Lav

Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa vašim glavnim neprijateljem zvanim sujeta ukoliko želite da uspeh bude kompletan. Manji novčani prihod obradovaće vas, jer će iznanada doći u vaše ruke. Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više „radite“, jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu, pa ne budite neurotični s tim u vezi.

Devica

Niste zadovoljni dosadašnjim poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da može biti bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se bez potrebe, a i dalje cupkate u mestu. U toku nedelje moguća i ponuda za prelazak na novo radno mesto. Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama. Nekada ste tolika cepidlaka da je čudo da vas partner trpi. Problemi sa kukovima i reumatizmom.

Vaga

Komunikativan i uspešan period je pred vama i trebalo bi ga na najbolji način iskoristiti. Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. U večitoj trci za poslom, zanemarujete voljenu osobu, pa je emotivni život prilično prazan. Možda vas partner ne stimuliše dovoljno? Nešto tu nije kako treba. Greške morate ispravljati u hodu dok ne bude kasno. Nervni sistem je napregnut, pa su poželjni opuštanje i odmor.

Škorpija

Konflikt sa saradnicima više je nego inspirativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspeh može da unapredi vaš poslovni, društveni i privatni status. Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Puno lepih trenutaka i radosti. Vreme ljubomore i nervoznih scena su daleko iza vas. Ukoliko se na vreme urazumite, izbeći ćete probleme sa srcem. Proverite takodje i krvnu sliku.

Strelac

Više vremena posvećujete hobijima nego poslu. Shvatate da vam je on dosadio, jer se ništa bitno ne dešava. Nemojte se iznenaditi ukoliko na kraju meseca lični dohodak bude manji od očekivanog. i to onda kada vam je novac najviše potreban. Stalo vam je da se izborite za bolji plasman na poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Sa stalnim partnerom postoji konstantno prepucavanje. Ali spontana avantura vreba u zasedi. Da li ste možda razmišljali o novom načinu ishrane?

Jarac

Saradnici nastoje da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im ovoga puta neće poći za rukom. Dovoljno ste jaki, tako da ignorišete zlonamerne osobe u okruženju. Imate mnogo pritajenih neprijateljan na polju posla. Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da vas uhvati panika. Slobodni pripadnici znaka na slavlju ili sedeljci upoznajete interesantnu osobu, čak se i zaljubljuju. Ova nedelja je u znaku romantike. Dobro se osećate.

Vodolija

Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite. Ukoliko je potrebno da se nešto timski iznese na poslu, vi ste uvek prvi za takve akcije. Srećniji pripadnici znaka „crkuću“ u zagrljaju voljene osobe. Oni drugi maštaju o tome. Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja vam se dopada. Malaksalost je posledica nerviranja i loših planetarnih uticaja.

Ribe

Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Kolege vas konstantno izluđuju. Pokušajte da neke osobe izbacite iz misli kako bi mogli nesmetano da funkcionišete. Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa. Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Problemi sa kičmom i srcem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.