Veliki nedeljni horoskop (od 27. avgusta do 3. septembra 2018)

Ovan

Bićete pod većim stresom tokom ove nedelje, pa lako može doći do novih poslovnih problema. Kada je u pitanju ljubav, očekuju vas česte svađe sa voljenom osobom. Na polju zdravlja može da dođe do tegoba vezanih za visok pritisak, glavobolju, tenziju, stres, oči, napetost. Moguće je da ćete biti generalno oslabljeni i podložni bolnim stanjima.

Bik

Dosta toga se odlaže, mnogo čekanja je ispred vas pa se bolje naoružajte strpljenjem. Na polju ljubavi očekuje vas razotkrivanje neke partnerove tajne. Moguće je da ćete kada je u pitanju zdravlje imati probleme vezane za cirkulaciju i krvotok. Generalno vas prati malaksalost i nekako ste obeshrabreni. Ovaj period vam je povoljan samo za odmor.

Foto: jill111/Pixabay.com

Blizanci

Odnosi unutar poslovnog kolektiva nisu sjajni i treba vam vreme da otkrijete ko je stvarno na vašoj strani, a ko ne. Kada je u pitanju ljubav, moguće je novo poznanstvo. Na polju zdravlja očekuju vas tegobe koje su vezane za nevni sistem, ali i za osećaj napetosti koji generalno vlada u vama. Moguće je da ćete imati probleme sa nesanicom.

Rak

Posao vam je apsolutni prioritet i maksimalno ste posvećeni svojim obavezama na ovom polju. Emocije su vam sada vatrene, impulsivni ste i na vidiku nema ozbiljne veze. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa kičmom, leđima i kostima. Generalno vas prati osećaj ukočenosti. Pomogao bi vam tretman kod fizioterapeuta ili kiropraktičara.

Lav

Moguće je da nećete dobiti podršku koju ste očekivali. Nepovoljan period za inostranstvo. Kada je u pitanju ljubav, dopada vam se osoba koja na neki način deluje hladno. Na polju zdravlja su mogući problemi ako ne pazite na svoje navike. Na prvom mestu se to odnosi na unos cigareta i alkohola. Nije preporučljivo da unosite nove toksine.

Devica

Očekuje vas faza u kojoj će vam finansije biti nešto bolje nego pre. Na polju ljubavi čeka vas prilika za početak burne veze sa pripadnikom vatrenog znaka. Kada je u pitanju zdravlje, možete biti podložni problemima sa debelim crevom, ali i celim donjim stomakom. Urogenitalni trakt je kompletno naglašen kao osetljiv u ovom periodu kod vas.

Vaga

Pred vama je faza u kojoj ćete imati neka razočarenja vezana za poslovne ugovore. Ljubavna situacija nije sjajna i moguće su česte svađe sa partnerom, kao i udaljavanje. Na polju zdravlja očekuje vas vraćanje hroničnih tegoba vezanih za predeo bubrega, kao i za hormone i probleme sa ženskim organima. Posetite lekara radi kontrole u ovoj fazi.

Škorpija

Veliki obim posla vas očekuje, pa možete generalno biti iscrpljeni u ovom periodu. Na polju ljubavi očekuje vas napeta situacija sa voljenom osobom koja je nezadvoljna. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati tegobe vezane za krvnu sliku, anemiju – nedostatak gvožđa, a lako može da se desi i da vam padne imunitet. Pazite na sebe.

Foto: Ivan Vujisić

Strelac

Iako ste očekivali da će vam neke stvari od ovog perioda ići dosta lakše, to nažalost nije slučaj. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete poznanstvo ali ne i vezu. Na polju zdravlja dolaze naglašeni problemi sa srcem, kardivaskularnim sistemom generalno. Nemojte da se izlažete stresu niti da se zamarate previše. Posetite lekara.

Jarac

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće su neke manje komplikacije kod vas. Na polju ljubavi očekuje vas naglašena potreba za sigurnošću, ali nailazite na hladnog partnera. Kada je u pitanju zdravlje, tu su poblemi sa organima za varenje, sa probavom kao i sa bešikom, mokraćnim putevima. Osetljivi ste u ovoj fazi i treba da se čuvate.

Foto: ChrisCC BY 2.0

Vodolija

Možete da očekujete odlaganje poslovnog putovanja ili neku štetu vezanu za papirologiju. Kada je u pitanju ljubav, imate veće probleme u komunikaciji sa suprotnim polom. Na polju zdravlja su moguće tegobe vezane za disajne puteve, pluća, mogući su problemi sa prehladom, kao i sa alergijama, astmom, otežanim disanjem, čestim kašljem itd.

Ribe

Ono što vas sada brine jesu promenljive finansije koje nikako da vam se stabilizuju. Na polju ljubavi sada očekujete više od onoga što možete da dobijete. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas tegobe vezane za osetljivo grlo, usnu duplju, sluzokožu, desni, zube, problemi sa limfnim čvorovima i vratnim predelom koji vam je jako osetljiv.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.