U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 28. novembra do 4. decembra)

Ovan

Opušteni ste i pred vama je nedelja u kojoj nećete imati previše obaveza. Posao vas sada ne opterećuje ni najmanje. Pred vama su povoljnosti za početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Spremni ste da na polju ljubavi date sve od sebe kako bi usrećili voljenu osobu. Bez problema kod vas kada je u pitanju zdravlje. Očekuje vas period u kojem ćete imati mnogo energije u sebi i u kojem ćete se osećati prilčno dobro. Pošto ste rođeni u ovom znaku volite da putujete i lako se organizujete.

Bik

Sada kada imate priliku da promenite neke važne stvari u poslovnom okruženju, treba da je iskoristite. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i srećnom kraju. Pred vama je povoljna nedelja za početak veze sa osobom koja već duže vreme želi da vam se približi. Možete da očekujete da će i vama biti sada nekako lakše da pokažete osećanja. Zdravlje je sve bolje i zadovoljni ste zbog toga. Ukoliko ste imali neki problem iz prošlosti sada je povoljna faza da ga postepeno – korak po korak rešite.

Blizanci

Saradnja sa inostranstvom će vam otvoriti nova vrata ka mogućnosti da ostvarite poslovni uspeh. Spremni ste da na poslovnom polju malo i rizikujete kako bi ostvarili dobre rezultate. Uživate u paralelnom flertu i lepo vam je kada dobijate puno pažnje od pripadnika suprotnog pola. Moguće je da vam veći broj udvarača na neki način hrani ego. Puni ste pozitivne energije i dobro se osećate u svojoj koži. Tokom nedelje ne biste trebali da očekujete probleme ili bilo kakve komplikacije na polju zdravlja.

Rak

U prirodi vašeg znaka je potreba da svuda želi da se oseća kao kod svoje kuće. Finansije su sve bolje i zbog toga ste srećni i zadovoljni. Imate dovoljno motivacije da budete posvećeni svom poslu i da na ovom polju ostvarite svoje ciljeve. Moguće je da postoji osoba do koje vam je stalo, ali vama još uvek nije lako da otvoreno Problemi vezani za žuč su naglašeni kod vas, a moguće je da ćete imati i neku osetljivost želuca. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu.

Lav

Ukoliko sada budete sklopili neki dogovor vezan za posao možete da očekujete da ćete biti zadovoljni na duže staze. Očekuje vas period za donošenje važnih odluka. Partner vam je veoma posvećen i lepo vam je kada ste zajedno. Ako ste slobodni, prija vam jedna Vaga sa kojom ste uspeli da ostvarite pozitivnu komunikaciju. Skloni ste alergijama i ove nedelje bi zdravlje moglo da vam bude osetljivo. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje poteškoće na ovom polju. Posavetujte se sa lekarom.

Devica

Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu uspeti da obavite veliki broj obaveza i da ćete biti veoma efiksani. Spremni ste da se posvetite svom poslu i obavezama. Možete da očekujete da će vam stanje na polju ljubavi biti promenljivo. Neka iznenađenja vas očekuju, pa je važno da budete spremni da brzo reagujete. Povećajte unos vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni problemima kada je u pitanju vaše zdravlje.

Vaga

Srećne okolnosti u kojima se nalazite će vam obezbediti mogućnost da se stanje na poslovnom planu popravi. Možete da se nadate pozitivnoj nedelji kada je u pitanju vaš posao. Moguće je da pred partnerom imate neke strepnje i da je vaš odnos krenuo u pogrešnom pravcu. Dosta toga vas opterećuje i imate sve manje poverenja. Imate mnogo energije u sebi! Spremni ste da se posvetite stvaranju boljih navika kada je u pitanju vaše zdravlje i da rešavate probleme koje ste imali ranije.

Škorpija

Očekuje vas nedelja tokom koje ćete biti usmereni na važne poslove. Dosta toga je sada samo na vama i zato je bitno da budete spremni da se aktivno posvetite svom poslu. Moguće je da vaše nepoverenje prema voljenoj osobi unosi veliki nemir i nestabilnost u vaš odnos i da vam nije lako da se sa tim izborite. Dosta toga vas opterećuje. Problemi sa urinarnim traktom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni upalama i infekcijama. Zato bi bilo najbolje da posetite lekara.

Strelac

Ako želite da postignete poslovni uspeh, neophodno je da se ozbiljno posvetite poslu i da prihvatite neke obaveze koje vam se nameću. Nemojte da bežite od posla. Moguće je da ćete rešiti da se na neko vreme udaljite od partnera. Potrebna vam je pauza i vreme za razmišljanje kako biste mogli da odlučite šta je ono što želite. Nervni sistem je osetljiv. U narednom periodu možete da budete skloni problemima sa zdravljem. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti.

Jarac

Imate veoma dobre šanse da se zaposlite, ukoliko ste u potrazi za novim radnim mestom. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati dosta dobrih prilika. Priželjkujete emotivne promene, jer pored trenutnog partnera niste zadovoljni. Očekuje vas splet težih okolnosti kada je u pitanju vaše polje ljubavi, nećete biti zadovoljni. Povedite računa o bolovima u leđima koji bi mogli da vam predstavljaju probleme. Dolazi faza u kojoj će vam prijati fizička aktivnost i bilo kakve vežbe za kičmu.

Vodolija

Imate podršku koja vam je potrebna na poslovnom polju i možete da očekujete da ćete doći do važnih promena. Uspećete da ostvarite svoje planove, iako niste imali mnogo nade u to. Spremni ste da pokažete osobi koja vam se dopada kakva su vam osećanja i namere prema njoj. Očekuje vas jako povoljna nedelja za početak nove emotivne veze. Prija vam fizička aktivnost i dobro se osećate kada ste u pokretu. Iskoristite povoljnosti tokom nedelje u kojoj će za vas bavljenje sportom biti od velikog značaja.

Ribe

Izbegavajte veća ulaganja i generalno pazite na svoj novac, jer je moguća neka manja šteta kod vas. Spremite se za to da budete malo pasivniji na poslovnom planu sada. Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da joj se prilagodite i da prema njoj budete topli i nežni kao što ste bili nekada. Očekuje vas period u kojem bi mogli da poboljšate vaš odnos. Izbegavajte unos alkohola koji bi mogao veoma negativno da se odrazi na vaše zdravlje. Pred vama je period u kojem ćete biti osetljivi i skloni padu imuniteta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.