Veliki NEDELJNI horoskop (od 28. oktobra do 3. novembra 2019)

Ovan

Očekuje vas vrlo dobra nedelja tokom koje ćete na polju posla imati dosta sreće. Na polju ljubavi vi ćete imati novo zanimljivo poznanstvo i priliku za flert. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate neke manje srčane probleme. Potrudite se da redovno pratite stanje krvnog pritiska.

Bik

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje finansija preko nekog nasledstva ili kredita. Na polju ljubavi ste maksimalno posvećeni voljenoj osobi kao i ona vama. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem možete da budete skloni problemima sa probavom, crevima i krvotokom.

Foto: Vera Arsic/pexels.com

Blizanci

Možete da očekujete pozitivnu poslovnu saradnju. Povoljan je period za nove ugovore. Očekuje vas i dobra faza za ljubav jer osećate da je partner iskren prema vama. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je sasvim stabilno i dobro stanje. Ne bi trebalo da očekujete veće probleme. Potrudite se da redovno spavate.

Rak

Moguće je da ćete imati veći obim posla u narednom periodu, ali ćete uspeti sve da obavite na vreme. Očekuje vas povoljan period da sa voljenom osobom neke probleme razrešite. Kada je u pitanju polje zdravlja, tokom ove nedelje kod vas može da bude naglašena sklonost ka gojenju i problemima sa šećerom.

Lav

Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta sreće. Poslovi vam idu od ruke jako dobro. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom koja će pokazati da ka vama ima dobre namere. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem će sreća biti na vašoj strani. Potrudite se samo da izbegavate unos alkohola.

Devica

Možete da se nadate da ćete uspeti da proširite privatni posao i da će vam stanje na ovom polju napredovati. Kada je u pitanju ljubav, dobijate veliku dozu emocija od partnera. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi vezani za donji stomak i urogenitalni trakt pa se potrudite da o tome povedete više računa.

Foto: DanaTentis/pixabay.com

Vaga

Putovanje koje ćete imati u narednom periodu dobro će se odraziti na vaš posao. Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite pozitivne okolnosti na polju ljubavi. Kada je u pitanju zdravlje, moguće su manje smetnje vezane za prehladu. Osetljivi će vam biti disajni putevi i moguće su infekcije.

Škorpija

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i povećanju zarade u narednom periodu. Očekuje vas prilika za susret sa voljenom osobom koja će vam potvrditi osećanja koja ima ka vama. Na polju zdravlja vas očekuje povećan apetit, potrudite se da ipak ne preterujete sa masnom hranom i slatkišima.

Ljepota pauna je fascinantna <3

Ljepota pauna je fascinantna <3

Gepostet von BebaMur.com am Samstag, 26. Oktober 2019

Strelac

Izbegavajte važne sastanke i nove poslovne odluke u narednom periodu. Možete biti skloni greškama. Na ljubavnom planu spremni ste da voljenoj osobi pružite sve što joj je potrebno. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas manje glavobolje. Preporučuje se da nađete više vremena za odmor i opuštanje.

Jarac

Očekuje vas nedelja u kojoj nećete baš lako dolaziti do svojih poslovnih ciljeva iako niste od njih daleko. Na polju ljubavi vas očekuje prilika za početak neke tajne veze. Kada je u pitanju zdravlje, generalno se dobro osećate i nemate veće smetnje na ovom polju, ali možete da budete podložni nervozi.

Vodolija

Ne bi trebalo da očekujete veće probleme na polju posla tokom ove nedelje. Kod vas sve dobro funkcioniše. Novu ljubav biste mogli da upoznate preko prijatelja. Na polju zdravlja vas čeka period u kojem ćete imati povratak hroničnih problema iz prošlosti pa o tome treba da povedete više računa.

Foto: valiunic/pixabay.com

Ribe

Posao vam je sada prioritet i treba da se usmerite na neke važne zadatke. Voljena osoba pokazuje razumevanje i podržava vas na putu do uspeha. Kada je u pitanju zdravlje, skloni ste problemima sa kičmom i leđima, pa će neka masaža ili fizikalna terapija imati velikog značaja za vas i vaše zdravlje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.