U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 29. 3. do 4. 4. 2020)

Ovan

Tokom ove nedelje vi ćete izraziti zabrinutost ukoliko se bavite privatnim poslom. Moguće je da nećete biti preterano zadovoljni. Na polju ljubavi vas očekuje tvrdoglavst koja remeti odnos između vas i partnera. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa stomakom, crevima kao i sa kičmom.

Bik

Spremni ste da pravite manje poslovne promene kako biste na ovom polju imali bolje stanje. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem ćete poboljšati odnos sa voljenom osobom. Osećate se jako dobro u svojoj koži, pa tokom ove faze ne bi trebalo da imate veće probleme kada je u pitanju zdravlje.

Blizanci

Moguće je da ćete na poslu biti skloni nekim greškama. Finansije vam ipak idu na bolje sada. Na polju ljubavi vas očekuje izražena želja za tim da sa partnerom ostvarite stabilnost i kompromis. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji može da donese manje probleme sa apetitom i sa organima za varenje.

Rak

Kada je u pitanju posao, ova faza vam je nepovoljna pa bi bilo dobro da ne gajite prevelika očekivanja. Na polju ljubavi vas očekuje zbližavanje sa osobom koju već poznajete. Na polju zdravlja vam dolazi period koji može da donese umor, malaksalost, nesvesticu i probleme sa pritiskom, pa se čuvajte.

Lav

Vama je ovaj period jako povoljan. Možete da očekujete da ćete ostvariti svoje poslovne planove. Na polju ljubavi vam stoji spajanje sa osobom koja je zauzeta. Kada je u pitanju zdravlje, sada vam prija da mirujete, da odmarate nije vam povoljan period za bilo kakvu veću aktivnost.

Devica

Očekuje vas period  koji vam na poslu donosi neku konfuziju. Možete da budete skloni pogrešnim odlukama. Na polju ljubavi vas očekuje flert sa nekim od prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete period u kojem ćete imati naglašenu sklonost ka problemima sa cirkulacijom.

Vaga

Na poslovnom polju dajete svoj maksimum. Ostvarujete bolje odnose sa nadređenima. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem ćete želeti sasvim ozbiljnu i stabilnu vezu. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj možete da budete skloni problemima sa leđima. Pored toga niste preterano osetljivi.

Škorpija

Možete da očekujete da ćete na polju posla uspeti da ostvarite poboljšanje situacije. Ljubavno polje vam je dobro prikazano, imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u koje biste mogli da budete skloni problemima sa jetrom, pankreasom i žuči.

Strelac

Pred vama je period u kojem ćete uspeti da ostvarite finansijsko poboljšanje. U ljubavi sada niste preterano srećni, imate utisak da vas prate problemi koje ne možete brzo da rešite. Na polju zdravlja vas očekuje faza koja može doneti probleme vezane za urogenitalni trakt i sklonost ka upalama i infekcijama.

Jarac

Ne bi trebalo da očekujete veće poslovne probleme i promene u narednom periodu. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete želeti ozbiljnu vezu i brak sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka problemima. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

Vodolija

U narednom periodu vas očekuje mogućnost da sa svojim saradnicima dođete do pozitivnih poslovnih promena. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period koji će doneti monotoniju sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje pad imuniteta. Slušajte savete stručnjaka i pazite na sebe.

Ribe

Imaćete dosta sreće oko ostvarenja novih poslovnih ciljeva. Sudbina vam je veoma naklonjena. Na polju ljubavi vas očekuje spajanje sa osobom sa kojom ćete imati iskrena osećanja. Na polju zdravlja postepeno možete da ostvarite poboljšanje. Vraća vam se pozitivna energija i volja. Osećate se sve bolje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.