Veliki NEDELJNI horoskop (od 3. do 10. maja 2020)

Ovan

Očekuje vas bavljenje finansijskim pitanjima i planiranje troškova. Možete da očekujete sreću na ovom polju u narednom periodu. Ako ste u vezi, moguće je nepoverenje između vas i partnera. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni problemima zbog stresa i nervoze pa o tome povedite računa.

Bik

Pred vama je period u kojem vam neće biti ni malo lako da ostvarite sve svoje ciljeve na poslovnom polju. Dosta je pritisaka oko vas. Sa emotivnim partnerom su moguće svađe i promenljivo stanje. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati naglašenu sklonost ka problemima sa urogenitalnim traktom.

Blizanci

Nastupa period u kojem ćete biti skloni nervozi. Moguće je da ćete na poslu imati dosta promena. Kada je u pitanju ljubav, nezadovoljstvo koje osećate vodi do svađa sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni manjim tegobama koje su vezane za imuni sistem i krvotok.

Rak

Očekuje vas nepovoljna nedelja. Najbolje bi bilo da sada ne ulazite u nove poslove. Na polju ljubavi srećete osobu koja vam se dopada ali još nemate priliku da uđete u vezu sa njom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni srčanim problemima pa povedite više računa o tome.

Lav

Na poslovnom polju vas očekuje neizvestan period. Moguće je da vam neće sve ići po planu. Kada je u pitanju ljubav, osećate opterećenje zbog ljubomore koju pokazuje voljena osoba. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati sklonost ka manjim problemima sa stomakom i sa organima za varenje.

Devica

Očekuje vas period u kojem ćete želeti da ostvarite pozitivne poslovne pomake. Nov razgovor vas vodi do zanimljivog flerta sa osobom sa kojom ćete poželeti vezu. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja biti skloni manjim problemima sa alergijama. Čuvajte svoje zdravlje i menjajte loše navike.

Vaga

Očekuje vas period u kojem ćete želeti da dođete do bolje zarade. Na poslovnom polju vam se otvaraju nove mogućnosti. Kada je u pitanju ljubav, niste baš zadovoljni pored partnera. nepovoljne su vam i okolnosti na polju zdravlja pa možete da budete skloni tegobama koje su vezane za hormone.

Škorpija

Tokom ove nedelje ćete biti skloni problemima na polju posla. Nije vreme za važne odluke i promene. Kada je u pitanju polje ljubavi, osećate veliku potrebu za bliskošću sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni tegobama sa glavoboljom i krvnim pritiskom.

Strelac

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati manje zastoje na poslu, ali neće biti većih problema. Kada je u pitanju polje ljubavi, sumnjate u voljenu osobu i u njenu iskrenost prema vama. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje tegobe sa cirkulacijom i nervnim sistemom.

Jarac

Očekuje vas nedelja u kojoj će poslovna situacija da vam bude generalno stabilna. Na polju emocija ste spremni za nova dešavanja i nova poznanstva preko prijatelja. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka manjim problemima sa nogama i zglobovima.

Vodolija

Dolazi vam period u kojem ćete imati poslovne promene kojima nećete biti zadovoljni. Na polju ljubavi vam sledi faza udaljavanja od voljene osobe, moguće i neko razočarenje. Kada je u pitanju zdravlje, potrudite se da povedete više računa o kičmi i leđima jer su to tačke koje mogu da vam budu osetljive sada.

Ribe

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati pozitivna razrešenja na poslovnom polju. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste za nova lepe dešavanja sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja vas čekaju dobri aspekti, situacija je stabilna i solidna pa nećete imati većih razloga za brigu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.