U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 4. do 10. jula)

Ovan

Konačno dolazite do pravnih rešenja i dokumentacije na koju ste duže vreme čekali. Osećate se kao da ste skinuli veoma težak teret sa svojih ledja. Konačno možete da se posvetite svom poslu. Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim dogadjajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Mogući su manji problemi vezani za krvotok. Povedite računa o povišenom pritisku, nemojte se izlagati stresnim situacijama.

Bik

Dolazite do informacije da nadredjeni razmišljaju o tome da vam ponude unapredjenje. Ne želite da žurite sa donošenjem zaključaka, ali jedva čekate da informacija postane zvanična. Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Rešili ste da osobi koja vam se dopada to stavite i do znanja. Ljubavne igrice polako privodite kraju, jer nemate više strpljenja. Veoma povoljan period u kom ste puni energije. Posvetite se aktivnostima koje vam prijaju i koje vas opuštaju.

Blizanci

Postoje neke stvari koje niste još sasvim dovršili i sada ćete se prihvatiti tog posla. Nemojte da dopustite da vas negativna atmosfera u radnom okruženju uvuče u svoj vrtlog. Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Teško vam je da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Imate neke lične nedoumice, nesigurnosti koje vas koče. Potrebno je da poradite na samopouzdanju, u suštini je sve ipak u vašoj glavi. Potrebno je da pronadjete neki način da se relaksirate i oslobodite nagomilanog stresa koji može da izazove i neke veće probleme.

Rak

Možete ostvariti velike pomake kroz komunikaciju, poslovne pregovore. Povoljan je period i za potpisivanje novih ugovora za saradnju. Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Flertujete u prolazu, gde god da se pojavite i lako osvajate simpatije pripadnika suprotnog pola. Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogresan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate moguće odgovore. Čuvajte se kada su u pitanju respiratorne infekcije.

Lav

Koncentracija vam je opala, ne pokazujete previše interesovanja za svoje radne obaveze. Za sada vam zabušavanje prolazi nezapaženo. Period je povoljan ako ste planirali da otvorite račun za štednju u banci. Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Imaćete veoma zanimljivu priliku za flert, treba da je iskoristite. U partnerskim odnosima vam odgovara trenutno stanje. Tokom ove nedelje se veoma dobro osećate, nema naznaka za neke veće probleme na polju zdravlja.

Devica

Povoljni aspekti na polju posla vode vas do manjeg uspeha. Možete imati prilično harmonične odnose sa saradnicima. Bićete maksimalno posvećeni radnim obavezama i veoma uspešni u svemu čega se dotaknete. Svi cene vašu požrtvovanost i marljivost. Moguće je zanimljivo poznanstvo preko svakodnevnog okruženja ili ćete upoznati šarmantnu osobu preko posla. Deluje da ipak nećete preći okvire društveno prihvatljivog ponašanja. Maksimalno ste posvećeni poslu, previše se umarate i neredovno jedete.

Vaga

Došli ste do zaključka da vas neke kolege ne vide na pravi način i da ne postoji baš poštovanje prema vama sa svih strana. Niste zadovoljni zbog toga, ali ste naučili da se nosite sa ljudskom sujetom. Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Niste sasvim sigurni da li neko od vaših prijatelja pokušava da flertuje sa vama ili pogrešno tumačite nečije ponašanje. Zbunjeni ste i polako počinjete da tu osobu gledate drugim očima. Izvesni su problemi sa lošom cirkulacijom u nogama, pogotovo kod starijih pripadnika ovog znaka.

Škorpija

Veoma ste uspešni u realizaciji svojih zamisli. Primećujete da se dogadjaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Iako ste u vezi, postoji jedna zanimljiva osoba koja nekako okupira vaše misli. Jasno vam je da je i ona zaniteresovana za nesto više, daje vam pozitivne signale. Dobro razmislite da li ćete na kraju odlučiti da ostanete verni svom partneru. Moguća je upala grla. Krajnici su svakako osetjivi, kao i respiratorni sistem.

Strelac

Povoljna faza u kojoj možete da očekujete priliku za poslovni pomak. Konačno se neke stvari jasnije vide i vi polako kreirate svoje ciljeve i prioritete. Moguće je da i dalje čekate neki važan dokument. Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Veoma povoljna faza za novo ljubavno poznanstvo pod neobičnim okolnostima. Upustićete se u vezu bez mnogo razmišljanja. Lakše vam je da odredjenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru. Došlo je vreme da se malo više pokrenete kada je u pitanju fizička aktivnost.

Jarac

Može se reći da prosto blistate u svojoj profesiji, svi se ugledaju na vas. Veoma ste lukavi i umete da se zauzmete za svoje interese. Mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite poslovne saradnje. Postoji jedna misteriozna osoba koja vam se nekako neprimetno uvukla pod kožu. Iako ni sami niste toga dovoljno svesni, sve više mislite na nju. Postoji izvestan rizik da se radi o nekome ko nije slobodan. Tokom ove nedelje ste prilično optimistični i radite na tome da povratite svoju unutrašnju snagu i mir.

Vodolija

Ovo je poslednji čas da neke važne stvari rešite i dovršite. Nemojte da odugovlačite da budete pasivni, nego iskoristite priliku dok je još tu. Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. Svakodnevno srećete u prolazu jednu zanimljivu osobu, ali se još uvek niste zvanično upoznali sa njom. Njena pojava vas intrigira i polako skupljate hrabrost da joj pridjete. Moguce je da ćete imati većih problema sa niskim pritiskom.

Ribe

Mnoge važne radne zadatke sada privodite kraju. Sve ono što ste čekali da ostvarite vam polako dolazi. Ako ste kojim slučajem bez posla, sada možete dobiti dugo očekivanu ponudu i solidno radno mesto. Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Ocekuju vas zanimljiva dešavanja na emotivnom polju. Oni koji su u brakovima polako podižu tenziju u komunikaciji sa partnerom. Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Moguće je da vas muči nešto sporija probava, ali to rešavate promenom načina ishrane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar