U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 5. do 11. decembra)

Ovan

Malo povucite ručnu kočnicu, raspravama ništa nećete postići. Promene na privatnom planu dobro će se odraziti i na vaš. Organizovaćete stvari na način na koji vam najviše odgovaraju. Bitnu promenu osetićete već u narednih par dana. Iskoristite pozitivnu energiju koju trenutno posedujete u ovom periodu. Naredna nedelja vam je odlična za konstruktivne razgovore sa partnerom radi stvaranja stabilnijeg odnosa. Posvetite se malo više sebi.

Bik

Pad koncentracije uticaće na vašu organizaciju što se posla tiče. Pokušajte da narednu nedelju provedete distancirajući se od svih problema, čak i kada je neočekivano umanjenje ličnog dohotka u pitanju. Potrudite se da što više vremena provodite sa voljenom osobom. U poslednje vreme ste se poprilično izolovali i zapostavili osećanja prema nekome do koga vam je izuzetno stalo. Promena raspoloženja u toku prve polovine nedelje.

Blizanci

Postoji velika šansa da vam se na poslu ponudi neka dodatna edukacija ili pak neka promena na radnom mestu, o kojoj trebate ozbiljno razmisliti. Neki poslovi bi mogli krenuti sa mrtve tačke. Mnogo to očekuju od vas. Nemojte čekati inicijativu nego krenite u realizaciju, drugi će se vrlo brzo pridružiti. Pravo vreme je da sednete i ozbiljno porazgovarate sa partnerom o događajima iz prethodnog perioda koji su unosili dodatnu nervozu. Povećan nivo nervoze.

Rak

Za sada vas ne očekuju neke posebne poslovne promene i ne možete promeniti ništa bitnije na svom radnom mestu. Za sve nezaposlene Rakove nije povoljan period za bilo kakve promene. Obuzdajte svoju prirodnu nestrpljivost. Previše ste se povukli u sebe i kao da vam ponestaje energije da se nosite sa partnerovim nabujalim negativnim emocijama. Nemate potrebe da budete u tolikom grču. Možete imati depresiju praćenu konstantnom glavoboljom.

Lav

Pripadnici znaka ovog znaka koji ne rade, imaće priliku da porazgovaraju o ponudama za posao. Vreme je da prestanete da gubite nedelje i mesece iščekujući neko polovično obećanje. Privatni život vam oduzima dosta vremena i će krenuti da trpi ukoliko ne presečete na pravi način. Potrudite se da budete pažljiviji prema partneru. Bitno je da sva obećanja koja ste dali ispunite. Ovo nedeljni aspekti na polju zdravlja su vam odlični.

Devica

Savet vam je da ne očekujete mnogo, već rutinski odradite sve obaveze koje imate pred sobom. Prijatelji očekuju da im referišete šta se dešava u firmi. Aspekti ukazuju na to da ste duže vreme u povoljnom periodu, tako da trebate da se potrudite da na neki način impresionirate osobu do koje vam je stalo. Neočekivani poziv na ručak ili večeru u vašoj režiji može mnogo značiti za vašu vezu. Moguće smetnje sa pritiskom.

Vaga

Pokušajte da svoje obaveze smanjite na minimum. Izuzeto vam je loša koncentracija, pa možete napraviti pogrešne poslovne poteze. Imaćete interesantnu poslovnu ponudu vezanu za inostranstvo. Osim toga osamili ste se i ne družite sa ljudima što doprinosi da razmišljate o negativnim stvarima u četiri zida. Organizujte neku žurku ili izmislite povod kako bi se okupili sa ljudima koji vam nešto znače. Pravo je vreme za dijetu.

Škorpija

Iskoristite energiju koju posedujete da u toku nedelje donesete sebi boljitak na poslovnom polju. Svoju urođenu kreativnost i želju kolega za saradnjom pretočite na pravi način u konkretan pomak koji će rukovodioci znati da cene i nagrade na pravi način. Sada ćete imati potrebu da se izolujete, da preispitujete svoje emocije. Nema nikakve potrebe da bilo šta planirate sa partnerom, jer ćete zračiti negativno, nerazumljivo i rezultati će sigurno izostati. Velika napetost.

Strelac

Osećate se bezvoljno i dezorijentisano. Morate biti oprezni sto se tiče poslovne komunikacije. Poznato je da možete biti nepromišljeni i samim tim često sebe stavljate u nezgodan položaj. Partner ne može više da prati vaš tempo. Pokušajte da se malo smirite, da provodite vreme bez opterećujućih razgovora i zahteva koji su često nerealni. Proverite krvnu sliku i pritisak, a ni poseta stomatologu ne bi bila na odmet.

Jarac

Poslovni aspekti su dobri, ali u prirodi svakog Jarca je da se poslovno opterećuje i stalno razmišlja šta je nekada bilo i šta će biti u budućnosti. To je nekako jače od vas i protiv toga se ne možete boriti. Partneru je jako teško da shvati i prihvati vašu tvrdoglavost i česte promene raspoloženja praćene pesimističkim mislima. Mogući problemi sa stomakom i organima za varenje. Izbegavajte alkohol, takođe ako ste pušač smanjite broj cigareta.

Vodolija

Pokušajte da poslovne obaveze svedete na minimum, osećaćete se izuzetno iscrpljeno. Imali ste tešku prethodnu nedelju koja vas je maksimalno istrošila. Prepustite drugima čelo kolone. Ova nedelja je odlična da sa partnerom odete na neki kraći put. Bitno je samo da promenite ambijent i već nakon dva tri dana van mesta stanovanja baterije će biti maksimalno napunjene, a emocije prema voljenom biću pojačane. Bolovi u kolenima.

Ribe

Poprilično ste rasejani, razbacujete energiju na sve strane. Pokušajte da se malo bolje fokusirate na svoje poslovne zadatke i obaveze. Jedan kolega će imati interesantan predlog o kome vredi razmisliti. Slobodne Ribe mogu očekivati poziv od osobe koja vam se duže vremena sviđa. Napravite dobru taktiku, jer ovoga puta ne smete pogrešiti niti u jednom koraku. Što se tiče zdravlja morate povesti više računa o sebi, lošim navikama i načinu ishrane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.