U trendu

Veliki NEDELJNI horoskop (od 7. do 13. marta)

Ovan

Danas morate da pristupite svakom delu posla skoncentrisano. Brze i spontane odluke nisu dobrodošle. Budite oprezni, poslušajte savete, jer ove odluke mogu imati dugoročno značenje, posebno ako uključuju novac. Romantične veze mogu da cvetaju. Vas lep, šarmantan i razigran izgled privući će partnera i za njega ćete postati najpoželjniji. Želite maksimalno da ga zaintrigirate i ljubav se može pretvoriti u požudu. Postoje šanse da se dobro povezete i to bi bila prava energija. Dobro zdravlje i dobro raspoloženje će vam takođe pomoći da ostvarite dobre rezultate, što će dodatno podići vaš moral.

Bik

Nedelja je pomalo stresna zbog važnog posla. Takođe možete ostati zauzeti sastancima. Zbog visokog nivoa energije, moći ćete da se nosite sa svime veoma dobro. Pokušajte da se ne dajete previše. Sada ste uvereni da nemate konkurenciju. Ovo je stresna nedelja zbog važnog posla. Takođe možete biti zauzeti sastancima. Postajete vrlo posesivni prema partneru. Održavanje harmoničnih odnosa sada je vaš primarni cilj. Trebalo bi da budete fleksibilni i naučite da se menjate. Zbog visokog nivoa energije, moći ćete da se nosite sa svime veoma dobro. Pokušajte da se ne umorite do kraju dana.

Blizanci

Sjajno ćete se nositi sa nezgodnim situacijama. Ovo je dobra nedelja za rešavanje problema sa vama bliskim saradnicima. Ipak, finansijski, ovo nije dobar period. Postojaće ograničenja u rukovanju novcem. Kapacitet zarade će se takođe smanjiti. Možete postati negativni po pitanju finansija. Emocionalna vezanost je visoka i između vas i vašeg partnera se razvija jaka veza. Očekujte prijatne trenutke. Predviđena je dugoročna veza za vas i partnera. Može doći do sukoba između srca i uma. Zbog toga ćete se osećati jako loše, jer se vaša logika buni, kada vam emocije ne dozvoljavaju da donesete čvrstu odluku.

Rak

Timski rad donosi zajedničke odluke i udvostručuje uspeh. Uspešno ćete sarađivati sa kolegama. U komunikaciji morate pažljivo slušati druge. Naučićete mnogo iz onoga što govore. Morate se fokusirati na završavanje poslova. Nepotrebna briga o sudbini vaše veze će vas iznervirati. Pred vama je fantastičan provod sa partnerom. U ovom periodu ćete se najverovatnije suočiti sa više izazova u različitim oblastima života. Možda ćete morati da posvetite više pažnje ličnom interesu, a profesionalni može biti izazovniji. Zbog toga ćete osećati umor. Vaše zdravlje takođe može da trpi. Moguć pad imuniteta.

Lav

U ovom periodu ćete mnogo raditi. Savetuje se da izbegavate situacije pritiska. Svoj ego ćete držati po strani i složiti se sa odlukama saradnika. Ovo će se sigurno pokazati korisnim. Ne ulazite u konfliktne situacije sa drugima sa posla. Trebalo bi da poboljšate svoju moć koncentracije, ne upuštajte se u tračeve! Emotivno, podržaćete partnera, prepustite mu odluke. Na taj način ćete uspeti da rešite druge probleme među vama. Danas možete shvatiti da je vas duh voljan, ali je telo slabo. Vas imuni sistem je takođe slab, pa bi trebalo da izbegavate brzu hranu i da pijete dosta tečnosti.

Devica

Trebalo bi da pokušate da ostanete organizovani u svom poslu i da ne preuzimate druga zaduženja na sebe. Ne radite van svog rasporeda. Dolazi do veoma važnog prometa. Zahvaljujući određenim spekulacijama, moći ćete da poboljšate svoj budžet kroz ulaganja koja ste obavili u prošlosti. Nećete naći vremena za uživanje sa svojim partnerom. Međutim, ne morate da brinete, jer će vaša bolja polovina razumeti vašu posvećenost poslu. Trebalo bi da pazite na svoje zdravlje. Obavite neophodne, osnovne preglede. Ukoliko osećate tegobe, nemojte ih zanemarivati, jer mogu preći u hroničan problem.

Vaga

Ako prodajete neke akcije ili kuću, stan, bolje je ponovo investirati. Nedelja je povoljna za inteligentnu rotaciju novca. Ako je potrebno, potražite savet nekog finansijskog stručnjaka. Opterećeni ste kućnim obavezama, što vam odvlači pažnju od poslova. Stoga ćete biti energični i trudićete se da završite poslove što pre. Ne želite da provodite duge sate u kancelariji.

Možda biste želeli da podelite nadošle ideje sa svojim partnerom. Vaše kreativne sposobnosti će doći do izražaja kada budete iznosili svoje ideje partneru. U stanju ste da poboljšate romansu i očekujete dužu vezu. Uglavnom, ovo je pozitivan period za vas. Napeti ste, što uzrokuje bespotrebnu nervozu.

Škorpija

Možda vam nedostaje energije da preuzmete obaveze na poslu. Morate da uradite pomnu analizu da bi se održao kvalitet. Duboko ćete razmišljati o pitanjima vezanim za vaš život. Ne bi trebalo da dozvolite da vaše razmišljanje utiče na vaš rad. Verovatno ćete se osećati uznemireno i stoga želite da imate duševni mir. Vaš partner vam može pružiti mentalno zadovoljstvo. Pokušajte da sačuvate svoju energiju. Trebalo bi da shvatite da vaš duh i telo zahtevaju odmor. Prilično ste iscrpeli svu energiju, vreme je da je nadomestite, čineći pozitivne stvari koje vam pričinjavaju zadovoljstvo.

Strelac

Možete se posvetiti poslu čak i ako se drugi tvrde da vam smanje koncentraciju. Ona je sada maksimalna. Vaša inteligencija i sposobnost brzog donošenja odluka pomoći će vam da na vreme ispunite ciljeve. Naravno, to će se odraziti na vaše finansije. Na poslu ćete se baviti raznim aktivnostima, ali biste morali da ostanete fokusirani na svoje glavne ciljeve. Takođe ćete pronaći nove načine za uspešno obavljanje posla. Sa partnerom se upuštate u filozofske razgovore, trudićete se da poboljšate kućnu atmosferu. Želite da unesete mir i zadovoljstvo u svoju intimu, kako biste zadovoljili svoje najmilije. Problem sa sinusima morate rešiti. Obratite se lekaru.

Jarac

Pitanja vezana za menadžment biće vas glavni fokus danas. Vaše komunikacijske veštine će biti dovoljne da ubedite druge u bilo koju ideju, a i tako će sastanci biti uspešni. Osiguraćete da vaše praktične odluke budu logične. Možda ćete morati da budete blagi prema partneru, kao i da napravite kompromis oko nekoliko stvari. Emotivna složenost bi za vas predstavljalo izazov. Trebalo bi da razumete svog partnera i onda dajete komentar. Porodične stvari mogu zvučati dosadno. Učestala glavobolja može preći u migrenu, ako zanemarite simptome.

Vodolija

Ovo je dobro vreme za početak novih projekata. Vaš talenat i veštine će vam pomoći da se uspešno nosite sa menadžerskim zadacima. Ostaćete logični i međuljudska komunikacija će biti sjajna. Donošenje odluka će vam biti lako. Bićete pozitivni tokom cele nedelje, tako da ljubavni život može biti očaravajući. Vaš šarm će privući vašeg partnera. Naredna dešavanja donose stabilan odnos. Nedelja će biti dobra za vaše zdravlje. Ostaćete pozitivni u svemu. Moći ćete da uronite u nešto novo. Pozitivno razmišljanje će učiniti da se danas osećate mnogo bolje.

Ribe

Nevažne stvari mogu oduzeti mnogo vašeg dragocenog vremena. Pošto postoje šanse da pogrešite u svom poslu, pokušajte da se koncentrišete što više možete. Ovo je pravo vreme da ispravite svoje pogrešne odluke i osigurate savršenstvo. Doći će do nesporazuma sa partnerom. Emocionalni pritisak može porasti. Ako iznesete ono što osećate, definitivno ćete rešiti problem. Međutim, bićete bolje raspoloženi kada budete sa svojim partnerom. Iako vaše zdravlje nije dobro, ako razmišljate pozitivno, moći ćete vrlo lepo da provedete dan. Predlažemo vam da se dobro odmorite i bavite aktivnostima koje najviše volite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar