Veliki NEDELJNI horoskop (od 7. do 13. novembra)

Ovan

Dovoljno je novca u vašim džepovima ovaj put ,pa se savetuje da budete darežljiviji prema svojim najbližim kako bi energija kružila u pozitivnom pravcu. Nemojte se ustručavati da donesete i neke nove planove i da svoju želju potkrepite jednim izuzetnim poslovnim poduhvatimo bez ozira što je kraj meseca, jer vi se sve više zahuktavate. Malo više strasti ovaj put možete dobiti od jedne Škorpije koja može biti pravi izbor za vas. Proverite krvni pritisak.

Bik

Možete imati neprijatnu situaciju od strane jedne ženske osobe, pa se savetuje da se ponekad povučete iz date situacije kako nebiste bili pod uticajem osobe koja vam može napraviti veće probleme na ovom segmentu. Velika strast na pomolu sa jednim Strelcem. Imaćete priliku da polovinom nedelje upoznate jednu izuzetnu osobu koja će na vas ostaviti jak uticaj. Proverite vid bez obzira što nemate dioptriju.

Blizanci

Malo lošiji aspekti na vašoj poslovnoj strani ovaj put. Savetuje se da ne rasipate novac, jer ga neće biti. Imaćete ozbiljnih finansijskih problema i trebaće vam savetnik. Jedan Rak je pravi izbor za vas. Nemojte se povlačiti iz ove priče, jer možete imati izuzetno dobra priča između vas i simpatije koja će vam se desiti polovinom sedmice. Provodite slobodno vreme u većem društvu.

Rak

Imaćete jednu dosta izazovnu situaciju na polju finansija i moraćete dobro da razmislite gde vodi cela energija u koju ste se upleli. Imaćete poteškoća ako ne savladate veštinu pa se savetuje oprez jer od vaše promišljenosti zavisi cela situacija vezano za napredovanje na poslu. Već početkom nedelje možete biti u priči sa jednom Škorpijom a u uži izbor dolazi i jedna Devica. Iscrpićete se malo više.

Lav

Osobe sa kojima budete počeli saradnju ovaj put mogu biti neiskrene. Čuvajte se iznenadnih poslovnih poteza, jer imate lošije aspekte što se komunikacije tiče. Od vas se i neke činjenice dodatno kriju. Za vas je bolje da se oslonite na proverene poslovne partnere sa kojima ste već imali transakcije. Ovaj put morate da se pazite iznenadnih svađa sa partnerom naročito oni koji su duže u vezi. Proverite status hormona.

Devica

Imate dosta negativne energiju u nedelji pred nama. Veći skupovi donose i nova poznanstva pa se ovaj put naoružajte svojim šarmom kako bi uspeli da dobijete novi poslovni aranžman od jedne izuzetno ugledne osobe. Vaš društveni život nije na zavidnom nivou pa se očekuje da tu čamotinju što pre iskorenite. Ovo naročito važi za slobodne predstavnike vašeg znaka. Gledajte da broj kafa i cigareta svedete na minimalnu dozu.

Vaga

Nemojte ovaj put da poslušate jednu žensku osobu koja može da vam pokvari poslovne planove. Imaće velike pretenzije prema vašem novcu više nego što je spremna na saradnju. Za one koji budu tražili imaće velike šanse na početku nedelje da potpišu ugovor. Više ćete težiti partnerima na koje ćete moći da se oslonite. Nećete biti rasoloženi da flertujete. Obratite pažnju na reproduktivne organe.

Škorpija

Imaćete dovoljno komunikacije da ćete moći da raspolažete dovoljno sa činjenicama u vezi akcija na koje ste spremni. Možete se osloniti na jednog Lava jer vam oni ulažu dovoljno poverenja u ono što rade. Pripazite se osoba rodjenih u znaku Vodolije, jer vam nisu naklonjene. Ovaj period odaje utisak da ste malo suvi u emocijama. Možete se više racionalno okrenuti partneru, pa to drugoj strani može u većoj meri da zasmeta. Preporučuje se odmor.

Strelac

Podrška od jednog Jarca i Bika su vam na usluzi. Imaćete dovoljno vremena da završite svoje poslovne zadatke. Možda budete skloni izuzetnim promenama u radnoj atmosferi ali svakako se i tako nešto preporučuje. Kod vas su prisutne erotske veze koje mogu da vode jakim emocijama. Slobodni pripadnici znaka biće ove nedelje angažovaniji nego inače. Proverite krvnu sliku. Trebali bi izabrati neki vid rekreacije.

Jarac

Poslovni partner rođen u znaku Vodolije može da vam napravi mali cirkus svojom nemarnošću. Neko je ovde ubeđen da radi potpuno ispravno neslušajući šta njegovi pretpostavljeni misle. Kolebljivost i anarhija ovaj put nadjačavaju svaku vrstu forme. Partner odaje utisak nervozne osobe. Nemojte ulaziti u rasprave zbog sitnica, jer nećete ni slutiti do kojih razmera mogu dovesti celu situaciju. Više tečnosti unosite u organizam.

Vodolija

Možda ste računali na dovoljno novca, ali ste uvideli da stvari ne teku svojim tokom. Bićete u prilici da započnete nešto novo ili bar da razmislite o novom početku jedne poslovne saradnje sa jednom Škorpijom. Imaćete njihovu podršku. Jedna Devica prema vama ima jake pretenzije pa obratite pažnju na njena osećanja. Nemojte gajiti stav krute i neemotivne osobe. Savetuje se oprez hroničnim bolesnicima.

Ribe

Jednoj izuzetno dobroj poslovnoj transakciji može nešto da se ispreči. Možda još uvek niste dovoljno kompetentni da odgovorite na eventualne izazove koje nećete moći da zaobiđete. Potražite pomoć ljudi iz sličnog miljea kako bi uspeli bar na kratko da se uklopite u celu situaciju. Slobodni će imati šansu da upoznaju karmičkog partnera. Prekinite da se nervirate bukvalno za svaku sitnicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.