U trendu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP (od 9. do 15. januara)

Ovan

Pruža se idealna prilika da preko starih kontakata uspete sebi da obezbedite honorarni posao koji će umnogome popraviti vašu finansijsku situaciju. Čuvajte se osobe iz poslovnog okruženja, koja će se potruditi na sve moguće načine da vam naudi i pokvari sve planove. Ljubav vam je verna, ali pomalo gubi strpljenje. Jedino koga morate poslušati je vaš glas razuma koji vas nikada nije prevario. Poželjno je da više vremena provodite napolju.

Bik

U toku sedmice je moguć manji novčani dobitak, pa se nemojte brinuti unapred jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam danas neće nikakvu korist doneti, stoga izbegavajte svaku situaciju koja miriše na konflikt. Vaš partner očekuje više osećanja. Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Konačno se osećate dobro. Svi problemi koji su vas mučili u prethodnom periodu vezani za alergijske reakcije će se ove nedelje primiriti.

Blizanci

Spremni ste za nove izazove. Situacija na poslovnom planu vas je u protekloj nedelji nervirala, pa zato odlučujete da okrenete drugi list. Imate argumente u rukama, ali ipak budite obazrivi kakvim ćete rečnikom zastupati svoje stavove. Sigurno osećate novi upliv energije koji navodi vas na sentimentalne izazove. Nova ljubavna šansa vas još uvek koleba, stara ljubav vas stavlja na muke. Povedite računa o ishrani.

Rak

Brinete se za posao, pa vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte od svakog po nešto, pa napravite novi plan. Niste najpametniji i uvek je dobro čuti tuđe mišljenje bez obzira da li je u pitanju neko ko ima manje iskustva od vas. Ove nedelje bićete posebno šarmantni, pa ćete osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne otvorite previše i da svoje uspehe ne iznosite osobama koje bi mogle da vam naprave problem u odsutnom trenutku. Potrebno je da unosite mnogo više tečnosti u organizam.

Lav

U ovom periodu ne donosite nikakve značajnije odluke. Sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, deluje vam da vas non stop neko blokira. Naredni dani pokazaće vam da li je u pitanju samo paranoja ili zaista postoji osoba kočničar koji vam pravi blokadu na radnom mestu. Postoji šansa da se jedne stara veza obnovi, samo ukoliko ste spremni da priznate svoj deo greške i da neke stvari zaboravite. Osećate emotivnu dilemu. Glavobolja.

Devica

Zainteresovani ste za poslovnu ponudu, ali morate da sačekate još neko vreme. Voleli bi da odmah znate epilog svega, ali znate kako se kaže, sreće je lepa dok se čeka. Ne volite da vam neko postavlja različite uslove i da utiče na vaš poslovni ritam. Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Ova nedelja je izuzetno rizična kada je saobraćaj u pitanju. Budite maksimalno oprezni.

Vaga

Spremni ste na kompromis i diplomatsko rešenje. Međutim, sve ide previše sporo za vas. Konačno ste puni energije i ne dozvoljavate da vas niko guši. Ne slušate nikakve savete sa strane što je možda i najpametnije. Interesantno, ali partner vam je ponovo neverovatno privlačan. Ako ste slobodni, osvajaćete kao nikada do sad. Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Imali ste izuzetno loš period pun oscilacija kada je zdravlje u pitanju.

Škorpija

Ove nedelje dajete od sebe maksimum, ali ne možete da prestanete da se nervirate. Svaka reč vam deluje isuviše krupna. Imaćete neočekivanih troškova koji će i te kako opteretiti tanak budžet. Iz ove kože se ne može. Partner vas posmatra sa divljenjem. Slobodne Škorpije su spremne da pokažu sebe u najboljem izdanju. Dobićete neočekivano poziv za sedeljku kod osobe koju dugo niste videli, sa zanimljivim društvo koje će se tamo naći. Proverite krvnu sliku.

Strelac

Na poslovnom planu nove prilike i nove promene, ali slušajte samo sebe. Odsustvo rukovodstva dobro će doći da završite neke privatne poslove koje inače niste u stanju uraditi nakon radnog dana. Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Na ljubavnom planu ste svojeglavi i analitični. Opustite se jer nemate razloga da se opterećujete nečim što ne možete da promenite. Zglobovi osetljivi.

Jarac

Morate konačno pokazati i onu nezgodnu crtu karaktera, jer vas neko u preduzeću smatra za slabića i nekoga koga uvek može prevesti žednog preko vode. Nemojte dozvoliti da vam se kolege iza leđa smeju. Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera već poslovni predlog što je opet dobar razlog da se vidite, popričate, a ako sve bude u redu možda se u budućnosti neka stara osećanja ponovo jave. Izbegavate odlazak kod stomatologa.

Vodolija

Ova nedelja proteći će bez ikakvih problema. Moći ćete da se opustite i možda završite i koji privatan posao u toku radne nedelje. Slobodne Vodolije će ove nedelje osećati još veću potrebu za zajedništvom, ali na konkretnom planu ipak radite premalo. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Nemate većih zdravstvenih problema.

Ribe

Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok vas niko ne sputava, osećate pravo blagostanje. Kolega s kojim dugo niste u dobrim odnosima prijatno će vas iznenaditi predlogom za zajedničku saradnju na novom projektu. Cele nedelje ste jako lepi i sebi i drugima i osećate se nekako slobodno. Partner vas obožava, dok će slobodne Ribe biti na meti posmatrača. Nedostatak vitamina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.