U trendu

Vladavina Blizanaca je počela: Spremite se za spektakularne promene, jedan datum je najvažniji

Sunce je ušlo u Blizance 20. maja, pojačavajući našu želju za komunikacijom, druženjem sa prijateljima i beskrajnom zabavom

Svake godine čujemo loše stvari o sezoni Blizanaca. Ljudi kažu da je to vreme dvoličnosti, dualizma i nesklada i da ima prevarantsku prirodu, ali to nije tačno.

Ako pogledate srž sezone Blizanaca (između 20. maja i 20. juna), videćete da je energija živahna, duhovita i pametna. Sezona Blizanaca je vreme kada smo najslobodniji i najotvoreniji. Sezona Blizanaca i ove godine obećava da će biti spektakularna.

Mnogo kritičnih astroloških datuma ovog meseca

Sunce je ušlo u Blizance 20. maja, pojačavajući našu želju za komunikacijom, druženjem sa prijateljima i beskrajnom zabavom.

Pun Mesec u Strelcu izlazi 23. maja, što nam omogućava da istražimo različite filozofije i izazovemo naše sisteme vrednosti. Kasnije tokom dana, Venera prelazi u Blizance, omogućavajući nam da izaberemo intelektualizam u romantičnim poduhvatima.

Srećna planeta Jupiter ulazi u Blizance 25. maja, proširujući naš društveni krug. Pronaći ćemo ljude koji nam najviše odgovaraju i oni će postati deo naše ekipe.

Informativan i radoznao Merkur leti u Blizance 3. juna, prikupljajući vesti i informacije koje će nam zujati oko ušiju.

Sunce i Venera se ujedinjuju u Blizancima 4. juna, stvarajući godišnju vezu dve planete. Ovaj aspekt se naziva zvezdana tačka Venere (izraz koji je skovala astrolog Ariel Gatman), i daje nam priliku da istražimo svoje emocije. Istog dana, Merkur i Jupiter se povezuju u Blizancima, gurajući nas da ispitamo takve odnose i izazivajući našu glad za znanjem, navodi Refinery29.

Sve promenljive i prozračne planete mogu povećati anksioznost. Ako ste vi ili neko koga poznajete preopterećeni, topao razgovor je od velikog značaja. Dobar prijatelj znači više nego što mislite. Ono što je najvažnije, vežbajte ljubaznost, saosećanje, strpljenje i empatiju. Budite velikodušni i ljubazni prema drugima nakon što ste primite pažnju. Širite ljubav!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.