U trendu

Vodič za poklon: Strelac

Šta da poklonite rođenima u znaku Strelca? Evo nekoliko predloga.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka vole filozofiju i religiju; oni su naučnici i pravi učenjaci Zodijaka. Ako želite da dobijete veliko „hvala“ od svog voljenog Strelca, poklonite mu nešto intelektualno, kao što je, na primer, „Tibetanska knjiga živih i mrtvih“, ili pretplata na časopis „Nacionalna geografija“.

Strelci su veoma impulsivni i uživaju u dobrim igrama na sreću. Zato bi bilo originalno da im poklonite tiket lutrije u kome je glavna nagrada putovanje na neko egzotično ostrvo.

Strelci vole da uživaju u životu i veliki su istraživači. Ako imate dovoljno novca, vaš Strelac će biti oduševljen ako mu poklonite avionsku kartu za neku destinaciju gde nikada nije bio i gde može da pokaže svoj neobuzdani avanturistički duh. Svog Strelca možete obradovati i nečim povezanim s putovanjem, ali u jeftinijoj varijanti, kao što je kampovanje.

Strelci su prirodne šaljivdžije i vole da se smeju. Zašto im ne poklonite knjigu o vicevima ili karte za klub komedije?

Savršeni pokloni za ženu Strelca su: tiket lutrije, mali fen za kosu pogodan za putovanja, globus ili atlas sveta, knjiga o vicevima, planinarske cipele, ranac za kampovanje, knjiga ili pretplata na omiljeni časopis, teleskop, vožnja balonom, kaiš, karta za predavanja o spiritualnosti, časovi trbušnog plesa, put na safari.

Predlozi za savršen poklon za muškarca Strelca su: tiket lutrije, planinarske cipele, knjiga o vicevima, ranac za kampovanje, teleskop, dvogled, globus ili atlas sveta, časovi skakanja padobranom, avanturistička pecaroška tura, knjiga ili pretplata na omiljeni časopis, vožnja balonom, kaiš.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)