U trendu

Za 1 znak horoskopa 2024. će biti jedna od najboljih godina života: Otvara im se put ka ostvarenju svih želja

Sve što pomisle to će da se ostvari

Proslavljena i često citirana ruska astrološkinja Tamara Globa navela je jedan horoskopski znak kojem sledi neverovatan niz događaja, a koje će velikom brzinom njihov život promeniti na bolje.

Ona je istakla da je horoskop za aktuelnu 2024. godinu posebno povoljan za Lavove.

Pripadnici ovog znaka konačno će moći da se opuste i da u potpunosti uživaju u životu. Rešiće puno finansijskih problema, šta više svi su izgledi da će njihovo novčano stanje biti bolje nego ikada.

Moguće je da će im stići neočekivani profit od nekog starog projekta ili zaboravljene investicije, prenosi “Klops.ru”. Napredak na polju prihoda biće najizraženiji na proleće i leto.

Ova godina će za njih biti posebno dobra i kada je reč o karijeri; savet astrologa je da se posvete kreativnim i intelektualnim aktivnostima, te da završe sve nedovršene poslove koje su odlagali za budućnost.

Na proleće vas čeka veliki uspeh ako radite sa ljudima iz inostranstva. Talas sreće Lavove čeka i preko prijatelja ili kolega koji će ih dovesti do sjajnih prilika.

Iako će Lavovi tokom čitave godine biti miljenici Univerzuma, novembar i decembar će biti veoma specijalni – tada sledi početak velikih promena koje najavljuju dobar period na duge staze. Novi posao, nova ljubav, nova interesovanja – budite spremni na sve i verujte u sebe.

Tamara Globa savetuje oprez u prvoj polovini proleća i u kasnom letnjem periodu – Lavoi bi trebalo da se čuvaju krađe automobila ili većeg kvara na njemu, te postoji rizik od udesa na putu.

(Luftika)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.