U trendu

Za decu bi dali sve: Ova tri horoskopska znaka su najbolji očevi

U stabilnoj ste i srećnoj vezi i razmišljate o tome kako bi bilo divno da jednog dana s svojim dragim imate decu? Naravno, svesne ste da kad dobijete dete, ništa više neće biti kao pre – odgovornost će biti puno, puno veća! Stoga ne čudi da se mnogi plaše roditeljske dužnosti. Međutim, ako ste u vezi s nekim ko je rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka, ne morate se toliko plašiti – oni su najbolji očevi zodijaka.

Rak

Za senzibilnog raka porodica je uvek na prvom mestu. Već dok biti u drugom stanju, biće stalno uz vas, maziti vas i paziti, davati dobre savete i nežno tepati na uvo. Kad dođe dete, onda počinje najlepše razdoblje njegovog života. Uvek će biti uz vas i vašu decu, na to se bezbrižno možete osloniti.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku vage su kul očevi s kojima nikada nije dosadno. Uvek su spremni za zezanje i vole da potomcima pokazuju i objašnjavaju svet na zabavan način. Bez obzira što su najzabavniji tate među horoskopskim znakovima, mogu biti i jako ozbiljni. Njihovim istaknutim smislom za pravdu žele (i jako im je to važno!) da decu vaspitaju u emocionalno inteligentne i obzirne osobe.

Lav

Njegova djeca su njegov ponos. Jednostavno će uraditi sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može im odbiti ni jednu želju i voli da ih razmazi. Jako je zahtevan prema sebi jer želi da bude savršen otac, pa već pri rođenju deteta zna svu literaturu o vaspitanju dece napamet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)