U trendu

Za njih večeras počinje najbolji deo godine: 5 znakova kojima bi mlad Mesec u biku mogao da promeni život

Za razliku od nedavnog punog Meseca, koji je bio vreme za ležanje, nadolazeći mladi Mesec biće razdoblje u kojem ćemo hteti da promenimo stvari – prodrmamo svoju rutinu, započnemo nešto novo i postavimo smer za budućnost.

Iako će mladi Mesec u različitim stepenima uticati na različite znakove Zodijaka, astrolog Stina Garbis ističe da će on generalno svima doneti novu perspektivu na postavljanje ciljeva.

– Kako mesec raste tokom svog ciklusa, sve smo bliže željenoj manifestaciji – istakla je Garbis za Bustle. – Majski mladi Mesec pun je prosperitetne energije Bika. Ako postoji nešto materijalno što želite da manifestujete – karijera ili neka velika stvar – ovo je Mladi Mesec u kojem bi to trebalo i da uradite.

Majski mladi Mesec je pod uticajem Urana, Merkura, Jupitera, kao i Sunca i Meseca, a svi su trenutno u Biku! To znači da će svako osetiti potrebu da što pre ostvari svoje snove, bili oni mali ili veliki, prenosi Glossy.

Dakle, svi znakovi mogu očekivati ​​da će ih ovaj mladi mesec pogurati dalje prema ostvarenju njihovih želja, ali najbolje će uticati na sledeće.

Bik

Budući da je mladi Mesec u znaku Bika, pripadnici ovog znaka osećaće se kao da je ceo svet njihov.

– Ovo je vaš najsnažniji deo godine pa zapišite šta je to što stvarno želite i pokušajte da to i ostvarite – savetuje Stina Garbis.

Rak

Energija majskog mladog Meseca mogla bi da podstakne Rakove na nastavak starog odnosa, prvenstveno prijateljskog. Ako ste izgubili kontakt s nekim vama bliskim, vreme je da skupite hrabrosti i pošaljete poruku s pozivom na kafu i rešite sve i nastavite tamo gde ste stali.

Takođe, 19. maj odličan je dan za ulaganje truda u bilo koju vezu koju želite dalje da razvijate, bez obzira bila ona platonska ili romantična. Sviđa li vam se neko u vašem okruženju? Pozovite ga na ručak!

Lav

Nadolazeći mladi Mesec odlično je vreme za Lavove koji sanjaju o promeni posla jer im daje veće šanse da konačno dođu do pozicije o kojoj dugo sanjaju. Prijavite se za nešto o čemu ste maštali i mogli biste prijatno da se iznenadite.

Ako ste zadovoljni svojim trenutnim poslom, nemojte se plašiti da traže povišicu ovih dana jer bi odgovor mogao da bude potvrdan.

Vaga

Pripadnici ovog znaka će se 19. maja uveče osećati nešto senzualnije nego inače, a mladi mesec im donosi povoljan trenutak za romantiku, jačanje odnosa s voljenom osobom i mnogo srećnih trenutaka u krevetu.

Ako ste slobodni, pravo je vrijeme da hrabro pristupite osobi koja vam se sviđa.

Strelac

Strelcima treba malo vremena da uđu u raspoloženje za zabavu, a nadolazeći mladi mesec ojačaće tu njihovu osobinu.

Imaćete potrebu da izlaze na piće, ručkove, noćne izlaske, slaviće tuđe i sopstvene uspehe i srećne trenutke… Sve što vas okružuje ljudima i osmesima za vas je duhovna hrana, a nadolazeći period će pružiti vam upravo to.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.