U trendu

Zabeležite ovih 5 datuma u novembru – mogu vam doneti veliku sreću i životne prilike

U novembru 2023. izdvojilo se nekoliko datuma koji će imati izuzetno pozitivne astro prilike, a stručnjaci za horoskop otkrivaju koji dani će imati poseban potencijal za uspeh.

Pokušajte da zapamtite ove datume ili ih zapišite kako biste znali kada bi trebalo da budete najaktivniji.

8. novembar – Venera prelazi u znak Vage

Venera ulazi u svoj vladajući znak Vage i sada konačno jača. U Vagi nas Venera podstiče da razmišljamo i cenimo lepotu svega oko nas. Možda se osećamo inspirisanim da unesemo više lepote u svoje živote.  Imaćemo veliki uspeh u ljubavi i razvoju veza. Više komunicirajte i budite manje tužni ovog dana. Venera će nam takođe dati mnogo snage i energije za rad, posao, sport i nove početke.

10. novembar – Merkur prelazi u znak Strelca

Merkur će slediti vođstvo Venere 10. novembra, prelazeći u svoj povoljan znak Strelca. Planeta finansija otvoriće vrata u svet bogatstva i uspeha u poslovanju, putovanjima i poslovnoj komunikaciji. 10. moći ćete da pravite skupe kupovine. Ovo je takođe dobro vreme za promenu pejzaža.

11. novembar – datum ogledala

11. dana 11. meseca aktivira se anđeoski broj 1111. To je magični broj koji može ukazivati na manifestaciju i da ono što tražite dolazi.

Možete iskoristiti energiju ovog dana da manifestujete i radite na zahvalnosti ili da poštujete ono što ovaj brojni obrazac čini posebnim za vas! 11. novembra numerolozi savetuju da se bavite prijatnijim stvarima i da ne budete pasivni.

13. novembar – Sunce u opoziciji sa Uranom

Sunce i Uran će se udružiti u opoziciji, što znači da će se međusobno dopunjavati. Mnogi od nas očekuju veoma dobro raspoloženje, unutrašnje transformacije i kreativne pomake. Ako želite da se osamostalite i zakoračite ka slobodi, onda jednostavno nema boljeg dana.

24. novembar – Mars prelazi u znak Strelca

24. novembar je dan hrabrosti i smelosti. Mars će nam dati mnogo snage za kraj godine a posebno za ovaj dan. 24. možete, i čak treba da radite posao, završite ono što ste započeli, ali i da pokažete inicijativu u svim oblastima života.

Astrolozi veruju da će u novembru mnogi od nas moći da saznaju svoj duhovni zadatak i počnu da ga primenjuju. Ne budite lenji i zapamtite da samo vi možete učiniti svoj život boljim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar