U trendu

Žao nam je, ali ova tri znaka imaju najmanje šanse da se obogate

Novac je svima potreban, a oduvek je važilo to da ga neki imaju više, a neki manje. Astrološka istraživanja su došla do zaključaka da na količinu novca može uticati horoskopski znak.

Evo koji to pripadnici zodijaka imaju minimalne šanse da se obogate.

Blizanci

Ovaj znak spada u veoma neodlučan, a njegove neodlučnosti se ne vide samo u sitnicama (da li da naruče picu ili sendvič), već i u velikim i važnim životnim stvarima. Ta neodlučnost mogla bi da ih košta veoma krucijalnih životnih trenutaka i poteza. Dok se Blizanci premišljaju šta bi mogli i kako to da izvedu, neko možda dođe na istu ideju i preotme im posao.

Vaga

Vage su veliki perfekcionisti i kritičari, kako prema sebi, tako i prema drugima. Da bi započele određeni posao prvo moraju sebe da ubede da su sposobne za to, naročito ako znaju da postoji rizik da nešto ne uspe, one se dvoume i ne pristaju dok ne osete sigurnost. Takvi potezi ih mogu dovesti do loših odluka i toga da im prilike ‘beže’ ispred očiju.

Ribe

One vole da da osete sigurnost i da uvek postoji ‘plan B’ kako bi se osigurali u slučaju da neki posao ili dogovor ne uspe. Kao i prethodna dva znaka veoma su oprezni, a to ih može koštati mnogih prilika, kako poslovnih, novčanih, tako i ljubavnih.

Zato, ohrabrite se, uzmite stvar u svoje ruke i ne dozvolite da prilike prolaze pored vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar