Zbog čega volimo horoskopske znake?

Ovan

Ako vam treba partner za lude avanture – pronaći ćete ga u Ovnu. Ovan može biti jako ljut ako se posvađate sa njim, ali nakon 5 minuta sve će  zaboraviti. Prvi će imati razumevanja za vas i vaše probleme i u njemu ćete naći veliku podršku.

Bik

Odani su prijatelji. Umeju da uživaju pa će taj hedonizam preneti i na vas. Pomažu vam u rešavanju problema tako što vam daju praktične savete.

Blizanci

Otvoreni su za nove stvari, ljude, lako sklapaju kontakte. Pametni i dobro načitani, Blizanci su odličan partner u igrama znanja. Na sve oko sebe deluju podsticajno i pozivaju na aktivnost.

Rak

Ima neverovatan instinkt i odmah prepozna ako nešto nije u redu s vama – ako ga zanima kako ste, on je jedan od retkih koji želi čuti odgovor na to pitanje. Rak poseduje unutrašnju snagu i uz njega se osećate sigurno. On će vam otvoreno pokazati koliko vas voli i koliko mu značite.

Lav

Lav voli život i ljude i zaštitnički je raspoložen prema ljudima koje voli. Naučiće vas da cenite sitne znake pažnje i svu lepotu ovog sveta. Šarm mu pomaže da se izvuče iz gotovo svake nezgodne situacije. Ako se Lav zaljubi u vas, osećaćete se kao najlepše i najpoželjnije biće na planeti.

Devica

Ako su vam sve lađe potonule, Devica će prva da se stvori na vašim vratima bez poziva. U dilemi ste i ne znate kako dalje? Nazovite Devicu – njena organizovanost deluje kao lek za smirenje. Device uvek imaju keca u rukavu – što ih čini zanimljivim osobama.

Vaga

Gotovo je nemoguće ne voleti Vagu, one imaju urođeni šarm poput deteta. Imaju talenat za rešavanje sukoba, cene lepotu i to prenose na druge. Osim toga, Vaga će vas redovno podsećati na dobre strane.

Škorpija

Postanete li im prijatelji, imate ih za ceo život. Škorpija sve primjećuje – od nove frizure do odeće, i uvek daje kompliment. Ceni svaku lepu stvar koju učinite za nju. Ima veliku energiju kojom, ako je pametno usmerava, može da promeni svet.

Strelac

Velikodušni su i uvek spremni na davanje saveta, širenje energije, pokretanje. Uvek imaju stav i bore se za svoja uverenja. Sa njima ćete uvek znati na čemu ste i šta misle o vama.

Jarac

Snažni su i psihički jaki, pa će ljude oko sebe hrabriti da budu takvi. Ako ste im pravi prijatelj, sve će učiniti za vas. Njihova ljubav se obično vezuje uz brojne darove – od kuvanje večere do materijalnih dobara.

Vodolija

Vrlo su objektivni i odlični za davanje razumnih saveta drugima. Glavni su pokretači zabave i veliki borci za pravdu. Ne prate druge, već idu svojim putem i motivisaće vas na isto.

Ribe

Pravljenje planova sa njima vrlo je jednostavno i ne stvara suvišne probleme. Imaju odličnu intuiciju i daju savete svojim bližnjima – bilo da je reč o finansijama ili ljubavi. Imaju razumevanja za sve oko sebe i možete im poveriti svoja osećanja. Njihova smirujuća energija lako prelazi na one oko njih. Svojom spontanošću inspirišu druge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.