U trendu

Žene iz ova 2 znaka tvrde da NISU lude za seksom, a zapravo su VRHUNSKE ljubavnice

Svaki od 12 znakova Zodijaka nosi u sebi nešto svoje, karakteristiku koju ima samo on i niko drugi.

Kada je reč o ljubavnim odnosima i strasti koja izbija iz njih, žene iz ova 2 znaka jako su zanimljive.

Naime, one su na prvi pogled hladnije od ostalih, deluju i zvuče nezainteresovano za seks, ali kada se ugasi svetlo…

Ta dva znaka su Rak i Jarac.

Rak

Vrlo zatvorene, pomalo i stidljive i poprilično neutralne kada se priča o strasti, dame rođene u znaku Raka kao da se stide da pokažu svoje pravo lice.

Na početku veza se nekako izvlače kada intima dođe na red budući da im je majka priroda „usadila u kod“ veru u porodicu, prijateljstva i druge ljudske vrednosti.

Ipak, kao da ni one same toga nisu svesne, kada se partneru potpuno predaju, iz sebe izbacuju lavinu osećanja, strasti i gotovo divlju želju za seksom.

U stanju su da sebi i partneru ostvaruju najperverznije, najslobodnije želje i zato za žene rođene u znaku Raka kažu da su neverovatne ljubavnice, kakve svet nije video.

Jarac

Dame iz ovog znaka bije glas da su hladne i distancirane od seksa i maltene pomisli na njega, ali istina je sasvim drugačija.

Poput Rakova, i njima treba dosta vremena da se oslobode stega i ne može svaki muškarac da im pruži ono što im treba da bi mu uzvratile.

Kako su oba pola rođena u znaku Jarca „mali komandanti“ i najbolje vođe, i u krevetu su takvi, dominantni.

Tako će žena iz ovog znaka nakon „skidanja maske“ potpuno preuzeti kontrolu u krevetu i učiniti seks nezaboravnim, zbog čega ih muškarci obožavaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar