U trendu

Žene ova tri horoskopska znaka su nezasite u krevetu!

Svaki horoskopski znak ima svoju senzibilnost, tako da nije čudno to što neki više uživaju u igrama u spavaćoj sobi od drugih. Pripadnice ova tri horoskopska znaka su najstrastvenije, nije ih briga šta okolina kaže, jednostavno uživaju u svakom trenutku sa partnerom.

Ovan

Ako želite da budete sigurni da ste osvojili pripadnicu ovog znaka, morate biti sigurni da ste je potpuno zadovoljili jer će ona nastaviti da traži dalje bez razmišljanja. U seksu ona govori i pokazuje šta joj se sviđa bez problema, pa vam ne ostavlja mnogo prostora za ispitivanja. Na vama je samo da joj ispunite želje, ako želite da je zadržate.

Blizanci

Poznato je da žene Blizanci imaju dva lica, a slično je i u ljubavi. S jedne strane ponašaju se kao žene stvorene za divlji seks, a s druge strane kao nežno biće koje bi samo da priča i da se grli. Ali one zapravo žele i jedno i drugo. Ako joj uskratite bilo šta ona će kao i Ovan, da potraži nešto bolje.

Riba

Iako se u početku ne ponašaju poput žive vatre, kada žena Riba odabere svog muškarca, prirediće mu potpuno novi pogled na seks, posle čega više ništa neće biti isto. Žene Ribe retko varaju, ali se hlade vrlo lako i brzo, tako da je važno obratiti pažnju na njih u spavaćoj sobi i stalno isprobavati nešto novo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar