Žene, pripazite: Ova 3 znaka pravi su „mamini sinovi“

Lepša polovina ih uglavnom ne voli…

Iako se možda na prvu tako ne čini, muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima prave su mamine maze. Oni su često vrlo pažljivi i partneri za poželeti, ali vrlo teško ćete doći na prvo mesto u njihovom srcu – ta pozicija ipak pripada njihovoj mamici.

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka pravi su razmaženci.

Strelac
Muškarci rođeni u znaku Strelca čine se poprilično neopterećenima i neustrašivima. Ipak, oni su ti koji veruju da će bilo koji problem koji im se dogodi, njihove majke rešiti umesto njih. Nemojte se začuditi ako od muškarca rođenog u znaku Strelca čujete da mu mama još uvek pere veš ili dolazi da pospremi stan.

Rak
Pretpostavljamo da vas ovo nimalo ne čudi! Naime, muškarci Rakovi su neverovatni emotivci koji sve shvataju previše lično i koje mnoge žene prozivaju pravim cmizdravcima. Oni se neće sramiti zaplakati pred vama, a ako im vi ne pokažete saosećanje ili podršku, otrčaće majci u zagrljaj.

Lav
Premda Lavovi važe za prave frajere za koje niko ne može ni zamisliti da su razmaženi, kada ih malo bolje upoznate, shvatićete da su upravo oni mamini sinčići. Oni savete svojih majki shvataju jako ozbiljno i uvek im daju prednost nad onima koji dolaze od strane drugih ljudi. Takođe, izuzetno su zaštitnički nastrojeni prema svojim mamama stoga ih nemojte ni pokušati provocirati po tom pitanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.