Žene rođene u ova 2 znaka su posebne, čeka ih dug i srećan život, smatraju astrolozi

Astrolozi smatraju da su žene rođene u ovim horoskopskim znakovima posebne i da ih čeka dug i srećan život.

Jednoj je vladar Jupiter, planeta sreće i obilja, a drugoj Pluton, planeta misterije, tame, podsvesti.

Evo o koja 2 ženska horoskopska znaka je reč:

Škorpija
Ovaj horoskopski znak je neobično mudar, dopadljiv i ima posebnu energiju. Romantična veza sa Škorpijom je eksplozivna mešavina strasti i intelekta. Ona je seksepilna, moćna i zna šta želi! Privlače osobe oo sebe, često su u centru pažnje i znaju kako da dobiju ono što žele. U duši su nežni romantičari, ali to ne demonstriraju svima. Sva njihova romansa i iskrena ljubav pripašće samo jednoj osobi, onoj koja zaista zasluži njihovo srce.

Potrebna im je osoba kojoj mogu da se otvore i koja će postati deo njihovog unutrašnjeg „ja“, neko ko zadržava sopstvenu individualnost i nezavisnost. Kada pronađu ovu sreću u ljubavi, Škorpije su neverovatno srećne i čeka ih blistava budućnost.

Strelac
„Mačka koja hoda sama“, žena rođena u ovom znaku više od svega cijeni slobodu i nezavisnost. Odgovorna je samo za sebe, svoje potrebe i život. Iako nije sklona flertovanju, veoma joj je teško da se odluči za ozbiljnu vezu. Idealan partner za ovaj znak biće neko ko razume njenu želju za slobodom i neće ga mučiti ljubomora ili posesivnost. Žena Strelac ceni slobodu, uživa da ima avanture, putuje, lako se prilagođava i prihvata promene. Kada se sa njom neko poveže na dubljem nivou, shvatiće koliko je ovaj odnos dragocen, piše Sensa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.