U trendu

Žene rođene u ova 3 znaka horoskopa su teške kao „crna zemlja“, nisu stvorene za brak i ljubav

Karakter im ne dozvoljava da se predugo zadržavaju u nekoj zajednici

Ako želite ljubav za ceo život, sa njima će biti najteže, gotovo nemoguće! Žene u ova tri horoskopska znaka veoma teško ostvaruju ljubavnu vezu.

Jednostavno imaju takav karakter koji im otežava opstanak u zajednici.

Ovan

Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nadgledaju svaki aspekt veze. Nije da te ne poštuju kao osobu. Takvi su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da svaki detalj u vezi bude na svom mestu. Zbog svog samopouzdanja u početku su interesantni, ali to samopouzdanje vremenom preraste u nadmoćnu prirodu sa kojom ćete se teško nositi. Neće dobro reagovati na nekoga ko im preti, na nekoga čija je ličnost tako intenzivna i moćna kao njihova. Najvažnije je da znate da oni ne žele da njihova veza bude borba za prevlast.

Device

Postoji jedna stvar koju ljudi ne vole kod Devica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde. Od vas će očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj biti žao ako se osećate loše jer ste izneverili njena očekivanja. Ona oseća pravo da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija

Od svih horoskopskih znakova, žene Škorpija su jedna od najzanimljivijih i jedinstvenih. Poseduju mnoge kvalitete. Oni su pametni, pronicljivi, organizovani i odgovorni. Ono što im nedostaje je posvećenost. Rade stvari na određeni način i mrze kada moraju da se prilagode željama drugih ljudi. Potrebno je mnogo truda i posvećenosti da bi se ovakva žena posvetila vezi sa vama. Većina muškaraca je ostala razočarana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.