U trendu

Ženi rođenoj u ovom znaku možete poveriti svoj život, jer je tako posebna!

Uprkos tome što je Uran, planeta kreativnosti i slučajnosti vladalac Vodolije, malo ljudi zna da se žene Vodolije bore da vide svet iz perspektive drugih. Da biste poznavali ženu Vodoliju, neophodno je biti uporan. Međutim, slaganje s njima postaje jednostavno kada im se pruži emocionalna privatnost. Kao fiksni znak, oni se bore za ono u šta veruju i često se pridržavaju tradicije. Ovaj vazdušni znak je poznat po svojoj duhovnosti i dubokom razmišljanju. Iako je znak vazdušnog elementa, Vodolija se smatra simbolom služenja i isceljenja. Ona pruža snažno rame svojim prijateljima na koje se mogu osloniti i stoji uz njih kroz uspone i padove života. Ovo su osobine koje je čine posebnom:

1. Ona je crna ovca svoje porodice

Žene Vodolije su konstantno neshvaćene jer su neprilagođene. Ipak, kada otkriju svoje ljude, razvijaju snažan osećaj zajedništva. Oni svoj život posvećuju druženju sa svojom grupom prijatelja jer je pronalaženje njihovog „klika“ kao pronalaženje porodice.

2. Čini se kamena srca a meka je kao pamu

Emocionalni karakter žene Vodolije je od suštinskog značaja ko je ona – empatična i često podstaknuta onim što drugi misle o njoj. Spolja, Vodolija može izgledati povučeno i bezlično, ali ovaj utisak je pogrešan. Vodolija je nežna i zaista brižna. Ona ide iznad i uvek korak dalje dalje kako bi se pobrinula da njeni prijatelji budu zbrinuti.

3. Razborita je i intuitivna

Dama rođena u znaku Vodolije pristupa životu sa najvećom praktičnošću i okolnostima pristupa izbalansirano. Ona ima urođeno razmišljanje o tome kako stvarnost funkcioniše i ne zadržava se na snovima.

4. Izuzetno je samokontrolisana

Njena stroga rutina ne može se promeniti ni pod kojim okolnostima. Ima snažnu volju i tvrdoglava je u održavanju strogog načina života. Ona može da obuzda svoje želje i sklonosti da vodi usredsređeno postojanje. Održavanje koraka sa takvim ženama može se pokazati kao preveliki izazov za druge zbog njihove sklonosti da budu pomalo neočekivane.

5. Njena radna etika je njena najbolja osobina

Žena Vodolija je uvek odlučna da uloži mnogo truda i razume da će samo napori na kraju dovesti do uspeha. Njeni trijumfi su posledica njene revnosti i ambicije, a ne glupe sreće.

6. Ona je tu i u dobru i u zlu

Ima zlatno srce i poštuje svoj klan. Žena Vodolija će učiniti sve što je potrebno da pomogne drugima. Ona će se dobro čuvati da ne bude povređena u ljubavi ali kad se opredeli za partnera biće tu za njega ili nju zauvek.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.