U trendu

Život im je osuđen na propast: 4 horoskopska znaka kojima sreća uporno izmiče iz ruku

Ovog puta, astrolozi su naveli koja 4 horoskopska znaka nikada nisu srećna.

Jarac

Jarčevi imaju potrebu za kontrolom i nezavisnošću. Kada su srećni često su poljuljani činjenicom da nešto ne znaju ili da nemaju kontrolu nad tim koliko će njihova sreća dugo trajati.

Osim toga, često se osećaju ranjivo i nesigurno kada se prepuste svojoj sreći.

Ovan

Kod Ovnova često su ambicije i visoki standardi razlog zašto im je teško da prihvate sreću i dožive oslobođenje. Neki Ovnovi uvek osećaju da je potrebno pružiti i postići još više.

Žure od jedne destinacije na drugu, a da se nikada ne osećaju mirno i zadovoljno. Misle da jure za srećom, ali zapravo beže od nje.

Devica

Mnoge Device imaju sklonost da u svakoj situaciji traže dlaku u jajetu. Za njih ne postoji savršenost, a ni savršena sreća, u njihovim očima sve pozitivno ima neku svoju kvaku.

Ovakvim stavom štite se od razočaranja i iluzija. Ali, prvenstveno sebi uskraćuju pravu na sreću.

Škorpija

Škorpije uglavnom su vrlo sumnjičavi ljudi. Boje se da će im drugi zavideti i mrzeti ih zbog njihove sreće. Boje se da će sreću uvek naslediti nesreća, kako bi se uspostavila ravnoteža.

I boje se da će ih sreća učiniti nepažljivima i nemoćnima, pokvariti ih ako joj se prepuste. Zbog toga neke Škorpije izbegavaju sreću i time podsvesno sabotiraju sami sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar