U trendu

Život im je tuga: Ovih pet horoskopskih znakova privlače bol i patnju

Svi znamo za tu osobu koja neprestano kuka, prigovara, pati i plače zbog nečega. Osećaju da svet kuje spletke protiv njih.

Evo kojih 5 horoskopskih znakova privlače bol i patnju iz različitih razloga. Jeste li vi ili vaši prijatelji jedni od njih?

Jarac

Neki horoskopski znakovi su vrlo tmurni, a Jarac je jedan od njih. Za njih je izražavanje emocija ključno. Kad to ne urade, mogu pasti u depresiju. Toliko se bore sa svojim emocijama da završe s patnjom i boli koju si sami nanose, piše TimesOfIndia.

Bik

Bikovi su introverti i pomalo previše vole svoju zonu udobnosti. Mrze promene i kad se promeni i jedna jedina okolnost, uznemire se i osećaju bol kao da im je sve u životu u neredu.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak vrlo je osetljiv na patnju jer osećaju duboko i intenzivno. Daju malo previše u svojim osobnim odnosima i lako budu povređeni ako nešto ne funkcioniše dobro. Osećaju više od toga kakva je situacija. Pate od usamljenosti, pa čak i od razdvojenosti. Ne dele čak ni svoje osećanja.

Rak

Rakovi su ljudi puni ljubavi i previše su brižni. Možda vam prikažu hrabro lice, ali iznutra su poput otopljenog voska. I oni imaju osobnost poput Škorpija gde osećaju previše. Može se reći da je patnja sinonim za Rakove.

Ribe

Ribe su uopšteno vrlo ljubazne i pune ljubavi i takođe se mogu prepustiti mučeništvu. Ovaj autodestruktivan i sanjarski pogled na život ih tera da privlače nepotrebnu patnju i bol.

Ovan, Blizanci, Lav, Devica, Vaga i Vodolija žive u realnom svetu i trude se da sve rešavaju praktičnim pristupom. Njihov stav da postignu najbolje privlači dobre stvari u većini slučajeva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)