U trendu

Život nekome pravi neverovatan zaokret: 5 datuma u oktobru na koje treba da obratite pažnju

Retrogradna aktivnost više planeta posle nekoliko meseci konačno jenjava, a Vaga nam donosi balans. Međutim, nebo neće biti mirno jer nas čekaju važni tranziti u oktobru…

Astrološki mesec oktobar počenje šarmantnom energijom vladavine Vage, koja inspiriše svakoga da prigrli društvenu stranu svoje ličnosti i ojača veze s drugima.

Samo tako će se rešiti sukobi koji narušavaju unutrašnji mir.

Kako mesec bude odmicao, tako će se intenzitet ove energije pojačavati, a u oktobru nas čeka nekoliko važnih astroloških događaja.

 4. oktobar – Merkur ulazi u Vagu

U prvim nedeljama oktobra vladaće ravnoteža sezone Vage i biće naglašena partnerstva, harmonija i pronalaženje lepote i simetrije.

Moć ovog znaka Zodijaka biće posebno jaka od 4. oktobra, kada se suncu u ovom znaku pridružuje Merkur, što će pomoći da izgladite neke probleme u odnosima, izmerite prednosti i nedostatke nekih odluka koje treba da donosete i balansirate uspešno.

9. oktobar – Venera ulazi u Devicu

Venera je od 5. juna u živahnom znaku Lava, a to je neobično dugo zadržavanje planete ljubavi, a sada je vreme da se ona pomeri i uđe u Devicu. To će nam doneti prizemljenje, praktičnost i mnogo jednostavnosti u odnosima

Umesto blistavih ispoljavanja naklonosti i poklona, imaćemo suštinske znakove ljubavi, ono što zaista znači.

11. oktobar – Mars u Škorpiji

Crvena planeta oseća se posebno moćno u dubokim misterioznim talasima vodenog znaka Škorpije, a možete da očekujete da će vam libido biti izraženiji, da ćete biti oštriji kada treba da donesete odluku, a možda ćete osećati veću žeđ da dođete do moći.

14. oktobar – Pomračenje meseca

Sunce i mesec će se poravnati u Vagi, formirajući intenzivno, ali vrlo isceljujuće pomračenje mladog meseca. Ono označava novi početak i zahteva da prihvatimo da se neke stvari završavaju, a posle svega ćete se osetiti oslobođeno.

23. oktobar – Sunce ulazi u Škorpiju

Od 23. oktobra, Marsu će se sunce pridružiti u Škorpiji, što znači da će emocionalni intenzitet biti u prvom planu i može nas inspirisati da kopamo dublje ispod površine da bismo se suočili sa svojim strahovima. Za transformaciju je potrebna hrabrost, a energija Škorpije to bez sumnje pruža!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar